Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,366 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,408 μηνύματα σε 105,699 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 475 άτομα.
Θα ξεμπερδευα με την εφορια πρωτα απο ολα (ειναι και πολλα τα λεφτα), με το δικηγορο μου, το λογιστη, μετα θα αγοραζα και κανα αυτοκινητο.. Αλλα ενα μερος των χρηματων που θα μου μεινει (ελπιζω) θα το δωσω οπωσδηποτε για τα ορφανα παιδια που τα εχουν αναγκη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα αγόραζα ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Ελούντα, με μια τεράστια πισίνα, με γκαράζ, μπορεί με ασανσέρ και μια λαμποργκίνι να την κυκλοφορώ στην Ελούντα να δώσω ένα καλό μάθημα σε αυτούς που επειδή έχουν πόρσε νομίζουν ότι είναι θεοί. Επίσης, θα έδινα κάτι μόνο σε γονείς και αδερφό και θα αγόραζα ή επειχήρηση ή πολυκατοικία για να μην μείνω ταπί και φυσικά ότι έμενε θα το έβαζα στην τράπεζα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Θα αγόραζα ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Ελούντα, με μια τεράστια πισίνα, με γκαράζ, μπορεί με ασανσέρ και μια λαμποργκίνι να την κυκλοφορώ στην Ελούντα να δώσω ένα καλό μάθημα σε αυτούς που επειδή έχουν πόρσε νομίζουν ότι είναι θεοί. Επίσης, θα έδινα κάτι μόνο σε γονείς και αδερφό και θα αγόραζα ή επειχήρηση ή πολυκατοικία για να μην μείνω ταπί και φυσικά ότι έμενε θα το έβαζα στην τράπεζα.
δεν αρκεί να είσαι πλούσιος , πρέπει και οι άλλοι να είναι φτωχοί - άμα όλοι είμαστε ωνάσηδες θα έπεφτε πολύ βαρεμάρα
λοιπόν , επειδή μου αρέσει να είμαι πονόψυχος και από το να φάω τα λεφτά μόνος θα προτιμούσα να φάνε τόσα άλλα άτομα και μάλιστα όχι μόνο στην ελλάδα - δεν είμαι τοπικιστής- αλλά και σε διάφορες πτωχές πλην εξωτικές χώρες - απλά θα επένδυα τα χρήματα μου στο ελληνικό χρηματιστήριο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Πρώτα από όλα θα έκανα συμβόλαια θανάτου (μιας και χρειάζεσαι χρήμα για αυτά) και θα έτρωγα τους εχθρούς μου. Μετά θα έστηνα επιχειρήσεις με φτηνό ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό (οίκους ανοχής, θα είναι αλυσίδα σαν τα μακντόναλντς). Θα έμπαινα στην κερδοφόρα αγορά των ναρκωτικών όπου πάντα αν επενδύσεις σωστά έχει καλά κέρδη. Θα έδινα μερικά χρήματα για φιλανθρωπίες για να νιώσω καλύτερα (12 χιλιάδες ευρώ είναι αρκετά νομίζω). Θα φρόντιζα να κλείσω σε γηροκομείο τους γονείς μου (σε ηλικια 48 ετών) και τον αδερφό μου σε ένα ορφανοτροφείο (σε ηλικία 20 ετών). Μετά από τα κέρδη των επενδύσεων μου θα ζούσα ζωή χαρισάμενη και ευτυχισμένη με το ιδιωτικό μου χαρέμι...
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,698 μηνύματα.
Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα.
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του Κλέοντα και αποκτούσατε Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα όχι φυσικά δραχμές αλλά ευρώ ξαφνικά;;;; Τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;;;;;;; Ερώτηση που αφορά το χιουμοριστικό κομμάτι του θέματος.......
ΚΛΕΩΝ: Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Μου δίνετε μερικές ασπιρίνες;
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Πόσες θέλετε;
ΚΛΕΩΝ: Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα.
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Ασπιρίνες;
ΚΛΕΩΝ :Οι μανδαρίνοι είναι στα βάθη της Κίνας. Αν σου έλεγαν Μπιμπή να πατήσεις ένα κουμπί και εκείνη τη στιγμή θα πέθαιναν 3000 μανδαρινοι Αλλά εσύ θα γινόσουν πλούσια...θα το πατούσες το κουμπί?
ΜΠΙΠΜΗ: Και βέβαια θα το πατούσα.... Θα τολμούσατε να πατήσετε ένα κουμπί αλλαζοντας τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων για να αποκτήσετε "Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα" σε ευρώ;;;;;;;;; Ερώτηση που αφορά τη συνείδησή μας......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάντως δεν θα έπαιρνα Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα ασπιρίνες, αλλά θα ήθελα να πάω ταξίδι στο διάστημα να δω από πολύ κοντά τα νεφελώματα....ελπίζω να μου περίσσευε και κάτι, μην το φάμε όλο το ποσό στο διαστημικό ταξίδι και στη διστημική πτήση.......
Όσο για το τι θα έκανα για να αποκτήσω Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα πιστεύω ότι έχει να κάνει με το τι θα άλλαζες στη ζωή κάποιου ή κάποιων ανθρώπων .....
το κουμπί δεν θα το πατούσα ξέροντας ότι θα γίνω πλούσια εις βάρος της ζωής άλλων ανθρώπων....
αλλά θα μπορούσα, προκειμένου να σώσω τη ζωή κοντινού μου αγαπημένου προσώπου, να αποχωριστώ κάτι που θα είχε μεγαλύτερη αξία απο Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα.......
και είναι γνωστό ότι όλοι σε πατάνε στην ανάγκη!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν ειχα τοοοοοοσα λεφτα θα ταξιδευα σε ολα τα μερη του κοσμου συνεχως,θα βοηθουσα οσους το εχουν πραγματικα αναγκη αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο θα πηγαινε σε φιλοζωικες οργανωσεις!!!! Και αυτα που θα περισσευαν...για ψωνια εννοειται!!!! Αν ηταν να αποκτησω αυτα τα χρηματα ομως εις βαρος αλλων ανθρωπων,εννοειται οτι δεν θα το εκανα!Βολευομαι και με αυτα που εχω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1)Ένα σπιτι by the sea
2)Ένα εξοχικο στο Miami
3)Πολλά Ρούχα
4)Ταξίδια
5)Ένα ποδηλατάκι να ξαναφάω τα σαμάρια μου μιας και το αυτοκίνητο ειναι αντιοικολογικο και προκαλει πολλα ατυχηματα.
δεν ξερω τι αλλο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.