deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
πς: κύριος, δώσε κάτι είμαι ταπί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
δεν αρκεί να είσαι πλούσιος , πρέπει και οι άλλοι να είναι φτωχοί - άμα όλοι είμαστε ωνάσηδες θα έπεφτε πολύ βαρεμάραΘα αγόραζα ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Ελούντα, με μια τεράστια πισίνα, με γκαράζ, μπορεί με ασανσέρ και μια λαμποργκίνι να την κυκλοφορώ στην Ελούντα να δώσω ένα καλό μάθημα σε αυτούς που επειδή έχουν πόρσε νομίζουν ότι είναι θεοί. Επίσης, θα έδινα κάτι μόνο σε γονείς και αδερφό και θα αγόραζα ή επειχήρηση ή πολυκατοικία για να μην μείνω ταπί και φυσικά ότι έμενε θα το έβαζα στην τράπεζα.
λοιπόν , επειδή μου αρέσει να είμαι πονόψυχος και από το να φάω τα λεφτά μόνος θα προτιμούσα να φάνε τόσα άλλα άτομα και μάλιστα όχι μόνο στην ελλάδα - δεν είμαι τοπικιστής- αλλά και σε διάφορες πτωχές πλην εξωτικές χώρες - απλά θα επένδυα τα χρήματα μου στο ελληνικό χρηματιστήριο
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Η κλήρωση του τζοκερ έδωσε σε έναν υπερτυχερό 11 εκατ. ευρω, το τυχερό χαρτάκι βρήσκετε στα χέρια σας, τι κάνετε ?
μου κανω δωρο ενα τετοιο:
και τα υπολοιπα τα δινω στη μαμα μου να τα διαχειριστει οπως εκεινη ξερει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κλήρωση του τζοκερ έδωσε σε έναν υπερτυχερό 11 εκατ. ευρω, το τυχερό χαρτάκι βρήσκετε στα χέρια σας, τι κάνετε ?
Τα πάντα όλα!
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Noisette
Περιβόητο μέλος
Η απάντηση είναι πολύ απλή.11.000.000 λόγοι
10.000.000 σε κάποιον ΜΚΟ που έχει σχέση με παιδιά.
1.000.000 σε ταξίδια σε όλο τον κόσμο.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση του Κλέοντα και αποκτούσατε Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα όχι φυσικά δραχμές αλλά ευρώ ξαφνικά;;;; Τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;;;;;;;
Ερώτηση που αφορά το χιουμοριστικό κομμάτι του θέματος.......
ΚΛΕΩΝ: Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα. Μου δίνετε μερικές ασπιρίνες;
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Πόσες θέλετε;
ΚΛΕΩΝ: Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα.
ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Ασπιρίνες;
ΚΛΕΩΝ :Οι μανδαρίνοι είναι στα βάθη της Κίνας. Αν σου έλεγαν Μπιμπή να πατήσεις ένα κουμπί και εκείνη τη στιγμή θα πέθαιναν 3000 μανδαρινοι Αλλά εσύ θα γινόσουν πλούσια...θα το πατούσες το κουμπί?
ΜΠΙΠΜΗ: Και βέβαια θα το πατούσα....
Θα τολμούσατε να πατήσετε ένα κουμπί αλλαζοντας τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων για να αποκτήσετε "Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα" σε ευρώ;;;;;;;;;
Ερώτηση που αφορά τη συνείδησή μας......
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για το τι θα έκανα για να αποκτήσω Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα πιστεύω ότι έχει να κάνει με το τι θα άλλαζες στη ζωή κάποιου ή κάποιων ανθρώπων .....
το κουμπί δεν θα το πατούσα ξέροντας ότι θα γίνω πλούσια εις βάρος της ζωής άλλων ανθρώπων....
αλλά θα μπορούσα, προκειμένου να σώσω τη ζωή κοντινού μου αγαπημένου προσώπου, να αποχωριστώ κάτι που θα είχε μεγαλύτερη αξία απο Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα.......
και είναι γνωστό ότι όλοι σε πατάνε στην ανάγκη!!!!!!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Αν ηταν να αποκτησω αυτα τα χρηματα ομως εις βαρος αλλων ανθρωπων,εννοειται οτι δεν θα το εκανα!Βολευομαι και με αυτα που εχω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
2)Ένα εξοχικο στο Miami
3)Πολλά Ρούχα
4)Ταξίδια
5)Ένα ποδηλατάκι να ξαναφάω τα σαμάρια μου μιας και το αυτοκίνητο ειναι αντιοικολογικο και προκαλει πολλα ατυχηματα.
δεν ξερω τι αλλο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivicoolgirl
Νεοφερμένος
Σημείωση:
Τα μήνυματα 4 εως 15 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Τι θα κάνατε εαν είχατε...;!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.