JennyV
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και φταίνε οι ταινίες που είχε παίξει στην τιβί και το ξαναθυμήθηκα.
Έχουν να πέσουν επικές μάχες πάλι σε lanάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

απλά πορώθηκα!
Θέλω πολύ να το δω το καινούριο σε PS3.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Οποτε θες μια κοντρα!!!Εδώ και κάτι εβδομάδες έχω κόλλησει με το Takken 3 στο PC,
απλά πορώθηκα!
Θέλω πολύ να το δω το καινούριο σε PS3.

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Οποτε θες μια κοντρα!!!![]()

JennyV
Δραστήριο μέλος

Ξανακύλησα στο lotr the battle for middle earth 2.
Αν και φταίνε οι ταινίες που είχε παίξει στην τιβί και το ξαναθυμήθηκα.
Έχουν να πέσουν επικές μάχες πάλι σε lanάκια.![]()

Εντωμεταξύ τόσο καιρό που έπαιζα το παιχνίδι δεν ήξερα ότι στο skirmish και το multiplayer μπορούσες να κάνεις summon δύο ειδικούς ήρωες (ένα για τους καλούς και ένα για τους κακούς) αν σκότωνες το γκόλουμ και του έπαιρνες το δαχτυλίδι.
Κάτι χρόνια μετά ανακαλύπτεις τα ωραία του παιχνιδιού μου φαίνεται.
Αυτό σε περίπτωση που δεν το ξέρεις.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Αμέ αμέ, όποτε θέλεις. . .![]()

JennyV
Δραστήριο μέλος

Εντωμεταξύ τόσο καιρό που έπαιζα το παιχνίδι δεν ήξερα ότι στο skirmish και το multiplayer μπορούσες να κάνεις summon δύο ειδικούς ήρωες (ένα για τους καλούς και ένα για τους κακούς) αν σκότωνες το γκόλουμ και του έπαιρνες το δαχτυλίδι.
Κάτι χρόνια μετά ανακαλύπτεις τα ωραία του παιχνιδιού μου φαίνεται.
Αυτό σε περίπτωση που δεν το ξέρεις.![]()
χαχα, ευχαριστώ αλλά το ήξερα.. το κατάλαβα από όταν έβλεπα το δαχτυλίδι ότι κάτι πάιζει.. αλλά αργώ και εγώ διότι σπάνια διαβάζω οδηγίες ή tutorials

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα skirmish και που το έπαιρνε ο εχθρός δεν έβγαζε τίποτα, οπότε δε μου είχε κινήσει ποτέ την περιέργεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.