mindcircus
Περιβόητο μέλος

Dragon Age Origins... καιρο εχει να με κρατησει παιχνιδι τοσο... Πολυ ωραια και προσεγμενη δουλεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

τωρα που έχω war στο eve και γρίππη ξανακύλησα και λιγο l2 που είχα καιρό να μπώ (prive server)
απο single εχω φαει κόλλημα με το ποσο καλό (αν και λιγο σύντομο) ήταν το braid που το προτείνω σε όσους αγαπάνε τα puzzle games (το πα και αλλού νομιζω, είναι σα puzzle mario)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Αξίζει να ασχοληθείτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Neraida
Επιφανές μέλος

Tsoutsouba
Νεοφερμένος

(προτεινω αυθεντικο για να μην εχεις προβληματα στον ηχο, ειναι και φθηνο)
Στο θεμα μας....
Τωρα ξεκινησα AION. Ειναι WOW μαζι με Lineage.
Ελαφρως παιδικο αλλα εχει αυτα που ζηταμε απο online games. Μου αρεσει αλλα δεν τρελενομαι κιολας, ασε που δεν εχει talents!!!

Δεν ξερω ποσο θα καω, αλλα τωρα που καιγομαι το κανω σωστα!!!

Οποτε παιξε CONDEMNED και αν βαριεσαι μετα σκεψου και το AION....

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Τωρα ξεκινησα AION. Ειναι WOW μαζι με Lineage.
Ελαφρως παιδικο αλλα εχει αυτα που ζηταμε απο online games. Μου αρεσει αλλα δεν τρελενομαι κιολας, ασε που δεν εχει talents!!!
Δεν ξερω ποσο θα καω, αλλα τωρα που καιγομαι το κανω σωστα!!!![]()
ΚΙ εγώ ψιλοπαίζω: έχω εναν elyoss spiritmaster στον castor με όνομα Tzompanis
Παρόμοια εντύπωση (αν και δεν έχω παίξει wow) αλλά καλό είναι για χαλάρωμα (μέχρι στιγμής expαρω μονο και μαζεύω βρούβες για potions, είμαι αθεράπευτος έμπορας). Φοβερά γραφικά, μουσική και γενικά "ατμόσφαιρα". Talents δεν έχει αλλά τα "καλα" skills ειναι stigma skills απο τα οποία πρέπει να διαλέξεις, και έχουν dependencies, οπότε ειναι ανάλογο το mechanic αν και λιγότερο "αυστηρο". Μου άρεσε πολυ το crafting system σε σχέση με του l2 (μου λένε όμως οτι στο wow ειναι σχεδον το ίδιο)
Το τερατωδες πρόβλημα του AION ειναι το inventory.. πολύ λίγο και πολύ ακριβό. Και γενικά βλέπω οτι τα πάντα θέλουν λευτά, οπότε περιμένω να αναπτυχθέι ισχυρά η παραοικονομία. Έχω παίξει 2 μήνες μέχρι τώρα, έναν όταν έκανε launch και έναν τώρα μήπως το βελτιώσανε δραματικά, αλλά με βλέπω να μένω αποκλειστικά στη μαμά CCP.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Dmzk
Δραστήριο μέλος

Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος

simsαλλα εχω το δυο!! πρεπει εςπειγοντως να παρω το 3!!
Βικ! Το έχω εγώ! Μην το αγοράσεις! Βέβαια είναι λίγο δύσκολη η διαδικασία εγκατάστασης γιατί μου το είχαν δώσει πριν κυκλοφορήσει ολίγον τι... χμμμμ... καταλαβαίνεις!

Πρόσεχε όμως! Κινδυνεύεις να κολλήσεις άσχημα ή να το βαρεθείς εντελώς! (εγώ πέρασα κι από τα δύο στάδια!)
Tsoutsouba
Νεοφερμένος

Σαν gameplay σιγουρα εχει πολλα +++ (για να μιλησουμε και λιγο simιστικα) λογω της γειτονιας (εκει θα κολλησεις), αλλα ολοι οι χαρακτηρες ειναι χοντρομουριδες

Εγω παντως ξενερωσα που εκανα uninstall το 2 για να βαλω το 3.
Οποτε προτινω πρωτα να το παιξεις, να το δεις και μετα να σβησεις το 2, μην κανεις και εσυ την ιδια πατατα!
ΥΓ. Του αδερφου μου παντως του αρεσε περισσοτερο το 3... Γουστα ειναι αυτα!
ΥΓ2. Θελω πισω τα saves μουουουου!!!

love_angel
Επιφανές μέλος

το 3 ειναι στα ελληνικα και κουραζει λιγοτερο. η μεταφραση που εχει γινει ειναι απιστευτη και εχει τρελο γελιο. εχει περισσοτερες επιλογες. οκ εχει 2-3 πραγματα καλυτερα το 2 αλλα στο 3 βρησκω μεγαλυτερη διασκεσδαση και το θεωρω περισσοτερο λειτουργικο.

love_angel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.