Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Διαβάζει κανείς τις απαντήσεις ή τζάμπα καθόμαστε κι απαντάμε;
Κοιτα να δεις πως το βλεπω εγω.
Τις απαντησεις στο συγκεκριμενο θεμα, δεν τις γραφω για να διαβαστουν μονο.
Ειναι ενα καλο τεστ μνημης η (αυτο)συνεντευξη, ενα καλο τεσt αυτογνωσιας, απαντησεις που δινεις για εσενα που ισως καποιες απο αυτες δεν τις ειχες σκεφτει στο παρελθον.
Οποτε, τις διαβαζει/δεν τις διαβαζει κανεις, σημασια εχει αν εχουν πλεονεκτημα για σενα.
Αυτο ισχυει και στις συνεντευξεις που δινουν προσωπα της τεχνης, της σοουμπιζ, καλλιτεχνες κι επαγγελματιες γενικοτερα.
Η συνεντευξη περα απο το να δινει πληροφοριες στο κοινο (αν πχ καποιος απο το στεκι σε ενδιαφερει σαν προσωπικοτητα ανατρεχεις στις συνεντευξεις που εχει δωσει και κανεις τις διαπιστωσεις σου), κανει επισης κι ενα αλλο καλο: σου υπενθυμιζει την υπαρξη σου, γινεσαι παρατηρητης των εμπειριων σου ανατρεχοντας, διδασκεσαι μεσα απο εσενα.
1. Ποιος ήρωας παραμυθιού ή καρτούν θα θέλατε να είστε; Η Αλίκη στη Χωρα των Θαυμάτων
2. Σας αρέσουν οι σκανταλιές και οι αταξίες; Πολύ.
3. Ποιο δέντρο θα φυτεύατε στο σπίτι σας για καλή τύχη; Δεν ξέρω απο δέντρα. Σίγουρα θα φύτευα ενα δέντρο που βγάζει φύλλα με ωραία χρώματα και με ωραίες μυρωδιές.
4. Τι χρώμα θα βάφατε το σπίτι σας; Λευκό, Σωμόν. Γήινα και καθαρά χρώματα.
5. Τι αγαπάτε πιο πολύ στη ζωή; Τα συναισθήματα.
6. Τι δώρο δεν θα δεχόσασταν ποτέ από τον/την σύντροφο σας; Δέχομαι όλα τα δώρα αν θεωρηθεί απο τον αλλον, το νιώσω κι εγώ απο την αύρα του και τις κινήσεις του, πώς τα αξίζω.
7. Τι θα θέλατε να σας ψιθυρίσει στο αυτί ο/η σύντροφος σας ; Ο,τι θέλει και του αρέσει.