Καινουριες γιατι εχω ορεξη:
1. Σε εχει πιασει η καταθλιψη της επιστροφης; Αν ναι πως την καταπολεμας; Αν οχι τι σοι ανθρωπος εισαι;!
2. Ποια ειναι τα πλανα σου για επομενο ταξιδακι/εκδρομη κτλ μες στο χρονο; (αν υποθεσουμε οτι επεστρεψες προσφατα απο καπου
)
3. Ποιο ειναι το τραγουδι που ακουσες περισσοτερο αυτο το καλοκαιρι; Επισυναψτε βιδεακι, δε θα ψαχνουμε να το βρουμε μονοι μας ναουμε.
4. Αν εχεις ατζεντα ποιο ειναι το επομενο ραντεβου/σημαντικο πραγμα που χεις σημειωμενο; Αν δεν εχεις πες το μας απεξω
5. Αν οδηγεις, ποσα φασκελα θα ριχνες σε καποιον Ν που του σβηνει πανω σε ανηφορα το αυτοκινητο;
Αν δεν οδηγεις, γιατι δεν;
6. Ποιο ειναι το τελευταιο πραγμα που εφαγες;
7. Ποιο ειναι το αγαπημενο σου φαγητο. Λινκαρετε με συνταγη, δε θα ψαχνουμε να δουμε τι τρωτε.
1 ) Όχι ! Γιατί εγώ δεν είμαι άνθρωπος γιατί εγώ είμαι χιονάθρωποοοοοοοςςςς !
2 ) Ντεν κάνω πλάνα έχω μάτια αεροπλάνα
3 )
VIDEO
σχωράτε μ' αλλά σε όλες τις Κυκλάδες αυτό άκουγες
4 ) Δευτέρα ραντεβού στις 5 με την Πιπίτσα για μανικιούρ ( το ακύρωσα )
Τρίτη ραντεβού στις 5 με την Πιπίτσα για μανικιούρ ( το ακύρωσα )
Τετάρτη ραντεβού στις 5 με την Πιπίτσα για μανικιούρ ( το ακύρωσα )
Πέμπτη ραντεβού στις 5 με την Πιπίτσα για μανικιούρ ( το ακύρωσα )
Παρασκευή ραντεβού στις 5 με την Πιπίτσα για μανικιούρ ( το ακύρωσα )
Σιττ πάλι με άβαφα νύχια θα βγάλω το σ/κ
5 ) Ούτε ένα έχω τρόπους εγώ ... ( απλώς του δείχνω το καινούργιο δαχτυλίδι μου που εντελώς τυχαια βρίσκεται στο ... γνωστό δάχτυλο
)
6 ) Μια ντουλάπα ...άκου πράγμα
7 ) Μανιάτικη σαιτα και η πρώτη πίτα , σιγά μη ψάξω , σιγά μη κλάψω , σιγά μη φοβηθώ
Νιου αίμα ...
1 ) Ποια ήταν η πιο ευχάριστη( μη πω ευτυχισμένη και φανεί μελό ) στιγμή στη ζωή σου ?
2 ) Η πιο δυσάρεστη ?
3 ) Η πιο άθλια ?
4 ) Η πιο μίζερη ? ( έλαααα δεν είμαι κουτσομπόλα απλώς θέλω να τα μαθαίνω όλα
)
5 ) Αυτή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις με τίποτα ?
6 ) Ανέβασε ένα τραγούδι που σου έχει αφιερώσει ένας έρωτας , τωρινός αλλοτινός ντεν έχει σημασία
7 ) Ένα τραγούδι που έχεις αφιερώσει εσύ σε μεγάλο έρωτα είτε τωρινό ( να τον χαίρεσαι ) είτε χαμένο ( κακό χρονο ναʼ χει
)
8 ) Ένα τραγούδι που σε έχει σημαδέψει
9 ) Γράψε ένα στιχάκι για το πώς νιώθεις τώρα
10 ) Πες κάτι που δεν έχεις βρει ακόμα την ευκαιρεία να πεις σε κάποιον/ους από το φόρουμ