Μίνι Συνέντευξη

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
γαμώτο , νόμιζα ότι δεν θα υπάρξει απάντηση μεγαλύτερη από την δικιά μου (φυσικά είναι και καλύτερη , αλλά αυτό το περίμενα:D) . Πάντως εγώ αν χόρευα θα διάλεγα την κορπς :angel: για να την πατάω με κάθε ευκαιρία (θα φοράω αρβύλες) , τα άλλα τα πέτυχες αν και ο ρεμπ δεν θα έφευγε τρέχοντας μόλις με έβλεπε:mad:
(θα έπαιρνε και τους άλλους μαζί να τρέξουνε)

π.σ. πάντως μ αρέσει όταν γίνεσαι αναλυτική:slourp:

νεξτ πλίζ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

@nt¤wnis|~|¤e

Δραστήριο μέλος

Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα.
1.Αν
α.έχεις διαβάσει λογοτεχνικά/ιστορικά βιβλία για την περίοδο κατοχής/πολέμων και
β.έχεις προσέξει σαρκοβόρα/σαδιστικά αισθήματα εκ μέρους γνωστών σου ή όχι ατόμων
έχεις αναρωτηθεί καμιά φορά πως οι άνθρωποι που σε καιρό ειρήνης π.χ. σπρώχνονται και βρίζονται σαν τα ζώα στα μέσα μαζικής βαρεμάρας(μεταφοράς) , πως θα συμπεριφέρονταν σε καιρούς πιο δύσκολους ; Πώς νιώθεις για αυτό , πόσο σου πιάνεται η ψυχή και δη για πρόσωπα όχι τελείως άγνωστα ;

Βασικά έχω κάνει και χειρότερες σκέψεις (μέσα στο τραίνο):
Τι θα γινόταν λέει αν για κάποιο λόγο εγκλωβιζόμουν με όλους αυτούς στο ίδιο βαγόνι και περνούσαν οι μέρες χωρίς να καταφέρνουμε να βγούμε. Δεν θα επεκταθώ για να μη χαλάσω την όρεξη σε κανέναν…:worry:
2.Αν
α.έχεις απορρίψει/χωρίσει από ένα επίδοξο ταίρι , με ελαφρότητα και αδιαφορία χωρίς να πολυνοιαστείς για τα συναισθήματα του/της (όχι απαραίτητα να του κάνεις κάτι επιλήψιμο - αλλά να τον/την βλέπεις με οίκτο και να βιάζεσαι να τον/την ξεφορτωθείς)
β.έχεις έπειτα βρεθεί στην θέση του και τότε συνειδητοποίησες τι σημαίνει να είσαι ο από κάτω και ότι ακόμα και σε ένα χωρισμό/απόρριψη παρότι η απόφαση είναι ειλημμένη , οι λέξεις και ο χρόνος που θα διαθέσεις είναι τόσο σημαντικά για τον άλλο
έχεις <<επαναλάβει το λάθος του α>> απλά χωρίς να έμαθες τίποτα από το β ;
Μία φορά πριν χρόνια παρασύρθηκα και προς το τέλος βρέθηκα στη θέση β, αλλά το συνειδητοποίησα γρήγορα κι έπαψα να ενοχλώ. Και μεγαλύτερη να ήταν η πληγή, ακόμα και να μην μπορούσα να το χωνέψω, θα πίεζα τον εαυτό μου να το αντέξει και να της αδειάσει τη γωνιά. Στη θέση α δεν έχω βρεθεί ούτε και θέλω να βρεθώ. Εάν βρισκόμουν πάντως, δεν μπορώ να προδικάσω το πώς θα αντιδρούσα. Θεμιτή η κατανόηση, αλλά και το γρήγορο ξεφόρτωμα μπορεί να είναι προτιμότερο εάν η καθυστέρηση το μόνο που κάνει είναι να παρατείνει τον οίκτο. Ο οίκτος είναι ηλίθιο συναίσθημα γενικώς. Δε βελτιώνει κανέναν. Στην καλύτερη περίπτωση ο οίκτος μπορεί να αποκτάει κάποια αξία, στο βαθμό που αξίζει το άτομο που αισθάνεται τον οίκτο. Γιατί πολλοί μπορεί να αισθανθούν οίκτο και να είναι οι ίδιοι για λύπηση.

Πολύ θα ήθελα να της πετάξω στα μούτρα την τελευταία διατύπωση, μα είναι καλό παιδάκι και δεν το έκανα. :angelnot:

.... :worry:

3.Αν
α.έπαιρνες προαγωγή-αύξηση με υποχρέωση να αλλάξεις τόπο διαμονής
β.το αμόρε αντιδρούσε για λόγους όχι πολύ σοβαρούς αλλά από συναισθηματικό δέσιμο με το νυν τόπο σας
τι θα έκανες ; αμόρε ή δουλειά ;
Θα κατανοούσα το συναισθηματικό της δέσιμο με το νυν τόπο μας, μα οπωσδήποτε θα έπρεπε να κατανοώ και το συναισθηματικό της δέσιμο με την πάρτη μου, πριν αποφασίσω. Εννοείται πως εγώ θα την αγαπούσα πολύ πολύ πολύ και θα έκανα πέτρα την καρδιά μου για τον τόπο μας.
Εντάξει…εντάξει… θα το συζητούσαμε όλο κατανόηση και θα αποφασίζαμε και οι δύο σε ένα κλίμα αγάπης και προδέρμ.

4.Στο 99% των νυχτερινών μαγαζιών ένα σημαντικό ποσοστό από τα χρήματα που πληρώνεις πάνε στην προστασία του μαγαζιού . Υπάρχουνε άπειρα μαγαζιά που έχουνε σημαντικά κέρδη (απόσβεση αρχικού κεφαλαίου , μικρά έξοδα για υπαλλήλους , άλλες επιχειρήσεις που διατηρούνε παράλληλα , αστυνομία σε κοντινή απόσταση ώστε να μην έχουνε πραγματικό πρόβλημα ασφάλειας , σίγουρη πελατεία λόγω στρατηγικού σημείου) και όμως διατηρούνε υψηλότατες τιμές απλά γιατί υπάρχει το κύκλωμα προστασίας που ζητάει συνεχώς περισσότερα .
Το παραπάνω σε προβληματίζει όταν/αν βγεις να πιεις ένα <<ποτάκι>> ;
Όλος περιέργως με έχει προβληματίσει όταν δεν ήμουν έξω για ποτάκι.:hmm:
Αλλά όσο κι αν το σκεφτείς (π.χ αρκετές φορές ακόμα και αστυνόμοι μπλέκονται σε κάτι τέτοια) τι μπορεί να κάνει κανείς;; Μμε τον προβληματισμό θα μείνει. Εάν τώρα κατά τη διάρκεια της εξόδου είχε ενδιαφέρον ένας τέτοιος προβληματισμός για κουβέντα να περάσει ωραία η βραδιά, τότε ευχαρίστως θα την έκανα με το ποτό στο χέρι.
Κοίτα… βασικά αν το ποτό δεν είναι μπόμπα, μπορώ να αντέξω πολλούς προβληματισμούς.

5.Ας αλαφρύνουμε το κλίμα .
Γίνεται συγκέντωση των στεκομελών σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο . Στο ένα τραπέζι κάθονται ο ρεμπεσκές , ο νωεύς , η ισί , η μελιώ , ο όττο , ο τζιρότ , η μουνλάιτ , και ο αντωνάκης και συζητάνε φιλολογικά , παραφυσικά , αντιυλικά , θεολογικά , υπαρξιακά ζητήματα . Στο τραπέζι ρέει άφθονη σαμπάνια , καναπεδάκια , αστακός ,χαβιάρι και φουάγκρα . Το χιούμορ τους ξεχειλίζει τόσο πολύ που έχουνε μεθύσει και τα διπλανά τραπέζια . Είναι όλοι μισομεθυσμένοι , (αν και δεν φαίνεται γιατί και κανονικά σαν να έχουνε κάνει κεφάλι μιλάνε) .
Ο ρεμπ βάζει στοίχημα ότι μπορεί να πάρει τα τηλέφωνα των δύο πιο καλοστεκούμενων μπαργούμαν . Τα σουφρώνει από τον μετρ με ένα 100ευρω και κερδίζει από το στοίχημα 400 ευρώ . Η μουνλάιτ τον καταγγέλνει και ο αντωνάκης της τραβάει τις κοτσίδες και της πετάει χαβιάρι όταν κοιτάζει αλλού . Ο όττο και ο τζιρότ χορεύουνε καλαματιανό υπό τους ήχους ενός τζαζ πιάνου και κολλάνε 10χίλιαρα στην ορχήστρα . Η ισί παίζει τράπουλα με την μελιώ και ο νωεύς προτείνει να το γυρίσουνε οι τρεις τους σε στριπ πόκερ . Αυτές αρνούνται και αυτός πάει να βουτήξει στην πισίνα με το κοστούμι .


Στο δεύτερο τραπέζι είναι ο ράσκαλ , η βικ βικ , η κορπς , η εδάδ , η μαντρουγκάντα , ο τσίπουρος , ο μπόρατ και η καλυψώ . Αυτοί εδώ είναι στο τμήμα μη καπνιστών και β κατηγορίας . Η εδάδ έχει χωθεί κάτω από ένα τραπέζι και έχει ανάψει ένα κουβανέζικο πούρο . Στο άλλο χέρι κρατάει την ταμπελίτσα νο σμόκινγκ και αυτό της προκαλεί μεγαλύτερη αγαλλίαση . Ο ράσκαλ και η βικ βικ , παίζουνε πρώτα τουρτοπόλεμο και αφού χαλάνε όλα τα αποθέματα πάνε να αλλάξουνε ρούχα σε ένα κοντινό παζάρι.Τελικά αλλάζουνε και βέρες . Η μαντρουγκάντα προσπαθεί να πείσει τον μπόρατ ότι οι άντρες είναι γουρούνια αλλά αυτός απαντάει ότι και να λέει αυτή βελάζοντας για να την μπερδέψει . Η καλυψώ λέει στον τσίπουρο να παίξουνε κρεμάλα γιατί βαριέται αλλά ο τσίπουρος όλο γκρινιάζει γιατί ήθελε να ήτανε στο άλλο τραπέζι . Στο τέλος η καλυψώ ακολουθεί την κορπς η οποία κάνει την σερβιτόρα για να κλέψει τα μπουρμπουάρ και μετά τα χαλάει όλα σε σοκολάτες από ένα αυτόματο μηχάνημα .

Εσύ , αγαπητέ αναγνώστη αν ήσουνα καλεσμένος σε ποιο τραπέζι θα πήγαινες και πώς θα εντασσόσουνα στην παρέα . Αν θες φτιάξε τρίτο τραπέζι με 4-5 άτομα
Ε, αφού με έχεις βάλει ήδη σε τραπέζι, εγώ τι άλλο να πω;;
Βασικά θα έλεγα, μα βιάζομαι να την κάνω για να φάω σε εστιατόριο με θέα όλο το λιμάνι. (σπάστηκες ε; )

Βάλε με σε όποιο τραπέζι θες, κάνε ό, τι γουστάρεις, αρκεί να υπάρχουν και ντραγκς. :P

[FONT=&quot]

[/FONT]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
1.αν το ουράνιο τόξο που βγαίνει μετά από κάθε καταιγίδα στην ζωή σου δεν είχε χρώματα αλλά αναμνήσεις , ποιες θα ήτανε αυτές για σένα - αντίστοιχες για κάθε βασικό χρώμα
2.Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο ; Θα ήθελες περισσότερο ή πιο ποιοτικό τον ήδη υπάρχοντα ;
3.Πιστεύεις ότι υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών και αν ναι ποια η διαφορά από αυτή μεταξύ ανδρών ;
4.Έχεις νιώσει ποτέ ενοχές για κάτι που δεν έκανες και όταν έπρεπε να το κάνεις είχες σκεφτεί <<τι λε ρε ; πού θα το κάνω εγώ αυτό>> ;
5.Αν όλα τα ταιριαστά ζευγάρια του στεκιού ήτανε πραγματικά , σε ποιο θα ήθελες να είσαι κουμπάρος , σε ποιο το τρίτο πρόσωπο , σε ποιο πεθερά και σε ποιο ο σεξολόγος τους και γιατί

1. πολύ προσωπικό...
2. σημερα εχω, χθες δεν ειχα. θα μεινω στο αυριο. θελω ποιοτικο ελευθερο χρονο.
3.ναι υπαρχει οταν και οι δυο ειναι καταξιωμενες, διαφορετικου επαγγελματικου υποβαθρου, εχοντας ξεχωριστες ζωες και διαφορετικες παρεες. η διαφορα τους απο τους αντρες? ειναι εξυπνοτερες και κανουν δυνατοτερες φιλιες, λιγες(ισως μια) και καλες.
4.συνηθως εχω ενοχες για κατι που εχω κανει.
5.υπαρχουν ζευγαρακια εδω? :)

ερωτησεις :
1. Ποιό το νόημα της δικής ΣΟΥ ζωής?
2. Η οικογένειά σου και οι φιλοι σου βρισκονται ΕΔΩ. ο/η αγαπημένος/η σου πρέπει να παει ΕΚΕΙ με συνεπεια μεγαλη αποσταση. Τι επιλέγεις? Το ΕΔΩ η το ΕΚΕΙ?
3. Η μοναχικότητα διαφέρει απο την μοναξιά.
Πιστεύεις η επιλογή της μοναχικότητας φέρει καμμιά φορά την ευτυχία?
4. Σχέση ή έρωτα? Γίνεται να κάνεις σχέση με αυτόν/
η που είσαι ερωτευμένος/η?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ΜΗΤΣΑΚΙ

Νεοφερμένος

Η ΜΗΤΣΑΚΙ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
απαντήσεις
1. ΑΓΑΠΩ
2. το ΕΔΩ
3. βεβαιως ναι γιατι καμιά φορα κ η συντροφικότητα μπορεί να φέρει τη δυστυχία η όλη κατάσταση πιστεύω πως είναι ''κι αν σου κάτσει?''
4. σχέση φυσικά πλυμμιρισμένη από έρωτα! γινεται αν είναι αμοιβαιο και αληθινό.

ερωτήσεις
1. υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών?
2. γιατί δύσκολα παίρνουμε απόφαση μια σχέση που εχει τελειώσει?
3. ιεραρχικά ποιοι είναι οι λόγοι ύπαρξής σου?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
ερωτήσεις
1. υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών?
2. γιατί δύσκολα παίρνουμε απόφαση μια σχέση που εχει τελειώσει?
3. ιεραρχικά ποιοι είναι οι λόγοι ύπαρξής σου?

1. Απάντησα πιο πάνω:)
2. εξαιτίας της συνήθειας(κυρίως) , φόβου εγκατάλλειψης και μοναξιάς, και τελευταιως λόγω μαζοχισμού(χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους):D
3. να βοηθηθώ απο τους δυνατότερους(τους οποίους κυνηγάω), να βοηθήσω τους πιο αδύναμους, να συμπορευτώ με τους όμοιους.
με λίγα λόγια, να διδαχτώ και να διδάξω.


ερωτήσεις
1. λογική, συναίσθημα ή ενστικτό? ποιό σε οδηγεί στο καλύτερο?
2. πιστεύεις στο πεπρωμένο του ανθρώπου?
3. υπάρχει μια εξήγηση για όλα?

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
ερωτησεις :
1. Ποιό το νόημα της δικής ΣΟΥ ζωής?
2. Η οικογένειά σου και οι φιλοι σου βρισκονται ΕΔΩ. ο/η αγαπημένος/η σου πρέπει να παει ΕΚΕΙ με συνεπεια μεγαλη αποσταση. Τι επιλέγεις? Το ΕΔΩ η το ΕΚΕΙ?
3. Η μοναχικότητα διαφέρει απο την μοναξιά.
Πιστεύεις η επιλογή της μοναχικότητας φέρει καμμιά φορά την ευτυχία?
4. Σχέση ή έρωτα? Γίνεται να κάνεις σχέση με αυτόν/
η που είσαι ερωτευμένος/η?

1.Yπαρχει νοημα,αραγε?
2.Εκει..
3.Το βρισκω δυσκολο,αλλα δεν το αποκλειω..
4.Τι ερωτηση ειναι αυτη? Γινεται να κανεις σχεση με καποιον/α που δεν εισαι ερωτευμενος/η?

ερωτήσεις
1. υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ γυναικών?
2. γιατί δύσκολα παίρνουμε απόφαση μια σχέση που εχει τελειώσει?
3. ιεραρχικά ποιοι είναι οι λόγοι ύπαρξής σου?

1.Λιγο πιο πανω απαντηθηκε..
2.Η mindcircus με καλυψε..
3.Υπαρχουν λογοι υπαρξης?

ερωτήσεις
1. λογική, συναίσθημα ή ενστικτό? ποιό σε οδηγεί στο καλύτερο?
2. πιστεύεις στο πεπρωμένο του ανθρώπου?
3. υπάρχει μια εξήγηση για όλα?

1.Θεωρητικα παω με τη λογικη,στην πραξη ομως πολλες φορες υπερισχυει το συναισθημα..Δεν υπαρχει κανονας στο ποιο σε οδηγει στο καλυτερο..Χρειαζεται ισως ενας συνδιασμος τους και μπολικη τυχη..
2.Μπα..
3.Φυσικα και δεν υπαρχει..Και ευτυχως δεν υπαρχει αλλιως πως θα αμπελοφιλοσοφουσαμε πινωντας?:)

SamE..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
1. Ποιό το νόημα της δικής ΣΟΥ ζωής?
2. Η οικογένειά σου και οι φιλοι σου βρισκονται ΕΔΩ. ο/η αγαπημένος/η σου πρέπει να παει ΕΚΕΙ με συνεπεια μεγαλη αποσταση. Τι επιλέγεις? Το ΕΔΩ η το ΕΚΕΙ?
3. Η μοναχικότητα διαφέρει απο την μοναξιά.
Πιστεύεις η επιλογή της μοναχικότητας φέρει καμμιά φορά την ευτυχία?
4. Σχέση ή έρωτα? Γίνεται να κάνεις σχέση με αυτόν/
η που είσαι ερωτευμένος/η?

1. το ψαχνω...
2. επιλεγω το εδω
3. βεβαιως και διαφερει.. το πρωτο ειναι επιλογη.. και αμα ειναι επιλογη τοτε προφανως μπορει και να κανει καποιους ευτυχισμενους..
4. αυτο τωρα δεν το καταλαβα...:confused: το ιδανικο ειναι αυτο υποτιθεται... τωρα τι κανουμε στη ζωη μας αλλο αυτο... παλι επιλογες ειναι..

ερωτήσεις
1. λογική, συναίσθημα ή ενστικτό? ποιό σε οδηγεί στο καλύτερο?
2. πιστεύεις στο πεπρωμένο του ανθρώπου?
3. υπάρχει μια εξήγηση για όλα?

1. ο συνδυασμος ολων..
2. ναι και πολυ μαλιστα..
3. χμμ.. πολλες φορες εχω πει οτι πισω απο μια κατασταση μπορει να υπαρχει η πιο λογικη εξηγηση... απο την αλλη ομως ειναι και πραγματα που καλυτερα να μην προσπαθεις να τα εξηγησεις γιατι θα μπλεχτεις πιο πολυ... για αλλα παλι κανεις δεν μπορει να σου δωσει μια απαντηση...

same..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,205 μηνύματα.
ερωτήσεις
1. λογική, συναίσθημα ή ενστικτό? ποιό σε οδηγεί στο καλύτερο?
2. πιστεύεις στο πεπρωμένο του ανθρώπου?
3. υπάρχει μια εξήγηση για όλα?

:)

1. Χμμμ ... έχουμε και λέμε: Το ένστικτό μου δεν με έχει προδώσει ποτέ, έλα όμως που είμαι συναισθηματικός τύπος (μη γελάτε ... είμαι :mad:) και τουμπάρομαι εύκολα. Ευτυχώς που συχνά επεμβαίνει και η λογική και έρχομαι στα ίσια μου. :D
2. Ναι πιστεύω ... βέβαια θεωρώ ότι μπορούμε να το επηρεάσουμε με τις πράξεις και τις αποφάσεις μας.
3. Ναι, υπάρχει.

ίδιες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Burp

Δραστήριο μέλος

Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα.
1.όλα σε συνδυασμό φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα..προσπαθώ να τα συνδυάσω δλδ:P..συνήθως όμως υπερισχύει η λογική..:P
2.όχι..πιστεύω ότι εμείς έχουμε ευθήνη για τις πράξεις μας..
3.δν γνωρίζω αν υπάρχει μια συμπαντική αλήθεια..αλλά ο καθένας μπορεί να δώσει τν δικιά του αλήθεια για τα πράγματα..και γω τν δίνω σε μερικά θέματα..αν και ποτέ δν είμαι απόλυτη

ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Madrugada*

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Madrugada* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?


1. Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα πνευματικα.. δε συγκρινονται με τα υλικα.. ομως εξαρταται και απο τη στιγμη.. υπαρχουν περιοδοι που μια νεα αγορα παντοτε σου ανεβαζει τη διαθεση. Αν και εγω γενικα ποτε δε νιωθω πραγματικα πληρης για μεγαλο χρονικο διαστημα:P
2. Σαφως και υπαρχουν ατομα στα οποια στρεφομαι και ζητω τη γνωμη τους οταν το θελησω. Νομιζω πως πρεπει να μην ειμαστε στενομυαλοι αλλα ουτε και να επηρεαζομαστε απο οποιονδηποτε αλλον.. η τελικη κριση ειναι παντοτε δικη μου σχετικα με τον εαυτο μου, αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ακουω ατομα που ξερω πως "θελουν το καλο μου"
3. Αισιοδοξη παντοτε!!! Αν και νομιζω πως μιλαω εκ του ασφαλους, μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο παραπονο.. ο,τι δυσαρεστο κι αν συνεβη δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πραγματικη δυστυχια και στον πραγματικο πονο που βιωνουν αλλοι συνανθρωποι μας καθημερινα. Παρ'ολα αυτα νομιζω πως η αισιοδοξη σταση βοηθαει.. πιστευω δηλαδη κι εγω αυτα τα περι συμπαντος, πως η καλη ενεργεια σου επιστρεφεται και τα συναφη :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?
1. τώρα, αυτήν ακριβώς τη στιγμή. :) πνευματικά.. ψυχικά..
2. τις παίρνω μόνη, παρότι ζητάω τη γνώμη όλων, και στο τέλος κάνω αυτό που είχα σκοπό να κάνω αρχικά!
3. αρκετά αισιόδοξη, έως πολύ.. :)


ίδιες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?

1. όταν έχω γυρίσω από το σούπερμάρκετ με ένα κάρο πράγματα , πάω στο ψυγείο και βλέπω ότι είναι σχεδόν γεμάτο , όταν ακούω έλβις και τραγουδάω άμμα στον ρυθμό του , όταν βλέπω το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής και όταν κερδίζει η ρωσία στο καλλιτεχνικό πατινάζ γυναικών
2.Αν περιμένεις από τους άλλους σώθηκες , εγώ ο ίδιος παίρνω τηλέφωνο και τους ρωτάω τι να κάνω
3.Έχω μία στάση που είναι όλα μαζί μέσα αλλά δεν την λέω , μου την ζήτησε ακόμα και ο γκουσγκούνης

σέιμ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Burp

ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?

1.Πνευματικα αγαθα εννοειται..Παιρνω ενα βιβλιο και νιωθω πολυ πληρης που μπορω να το βαλω μεσα στη μερσεντες μου για να ψαρωνουν τα γκομενακια..:D
2.Αν αφορουν μονο εμενα τις παιρνω μονος αφου συμβουλευτω συγκεκριμενα ατομα..Αν αφορουν και αλλους προσπαθω να τις παρουμε μαζι..
3.Αναλογως την φαση..Τον τελευταιο χρονο ας πουμε μου βγαινει απαισιοδοξια και γκρινια..Τους τελευταιους μηνες προσπαθω να το πολεμησω..

Same..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
ερωτήσεις:
1.πότε νιώθεις πραγματικά πλήρης?..όταν αποκτάς όλο και περισσότερα υλικά αγαθά ή πνευματικά?
2.πέρνεις τις αποφάσεις σου ή συνήθως αφήνεις τους άλλους να τις παίρνουν για σένα?
3.έχεις αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση για τν ζωή?


  1. ειδικα αυτες τις μερες η πληροτητα που νιωθω ξεχειλιζει. μονο το γαλο που πινω ειναι πληρες στη ζωη μου. και αυτο 2% οταν παχαινω.
  2. παντα ρωταω τους αλλους, αλλα παντα κανω οτι μοιυ κατεβασει.
  3. βλεπω το ποτηρι μισογεματο. (το λεω για να το πιστεψω)
νεες γιατι βαριεμαι.


  1. τι αγορασες τελευταια απο το περιπτερο?
  2. σατεν ή δαντελωτα γυναικεια εσωρουχα/ μποξερακι ή σλιπακι?
  3. σε ποιον αγορασες τελευταια δωρο και τι ηταν αυτο? ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσο που εχεις δωσει για ενα δωρο σε αγαπημενο προσωπο?
  4. ειμαστε η παρεα απο τα φιλαρακια. ποιος στεκιτης θα ναι ο ρος, ποιος ο τσαντλερ, ποιος ο τζοι, ποια η ρειτσελ, ποια η μονικα και ποια η φοιβη?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Burp

Δραστήριο μέλος

Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα.
1.δν θυμάμαι..μάλλον νερό
2.σατέν
3.χμμ..στο αμόρε για τα γενεθλιά του..δν λέω τι ήταν:redface::D:D..δν θυμάμαι μωρέ μεγαλύτερο ποσό δν νομίζω πάνω απο 100 όμως..γενικώς δν πολυδωρίζω:redface:
4.ρος-->jrot στν τύχη
τσάντλερ-->rascal
τζόι-->sid
ρέιτσελ-->you
μόνικα-->moonlight
φοίβη-->phoebe

μια απ'τα ίδια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελιώ

Δραστήριο μέλος

Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
  1. τι αγορασες τελευταια απο το περιπτερο?
  2. σατεν ή δαντελωτα γυναικεια εσωρουχα/ μποξερακι ή σλιπακι?
  3. σε ποιον αγορασες τελευταια δωρο και τι ηταν αυτο? ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσο που εχεις δωσει για ενα δωρο σε αγαπημενο προσωπο?
  4. ειμαστε η παρεα απο τα φιλαρακια. ποιος στεκιτης θα ναι ο ρος, ποιος ο τσαντλερ, ποιος ο τζοι, ποια η ρειτσελ, ποια η μονικα και ποια η φοιβη?


1. Προφυλακτικά με γεύση φρούτα του δάσους της άγριας δύσης γιατί είχαν δώρο τρία σιδια της Πάολας . :P
2 . Χωρίς ...
3 . Στον κουφοντίνα .. ένα καλάζνικοφ . Το μεγαλύτερο ποσόν ? Την καρδιά μου ...
4 . Μη με ντουφεκίσετε δεν έχω παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο από τα φιλαράκια
οπότε δεν μπορώ να μοιράσω ρόλους , απλά θα πω πως επειδή είμαστε όοοολοι εδώ
μέσα πολύπλευρες προσωπικότητες θα μπορούσαμε να παίξουμε όοοολους
τους ρόλους ( το' σωσα ?:P)


Πυρ ...

1 . Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες πρόσφατα ?
2 . Ποιο το όνομα του πιο ξενέρωτου αντρα / γυναίκας που γνώρισες ποτε ?
3 . Ο έρωτας κρατάει για πάντα ? ( μη βαράτε λεμε και κανενα ανέκδοτο που και που ...:P)
4. Ποιον πολιτικό θες να βρίσεις και γιατί ?
5 . Ποιον δημοσιογράφο θες να γιαουρτώσεις και με τι γιαουρτι ? Ανέφερε μάρκα αν θα έχει πέτσα , τι ώρα της μέρας θα είναι .. θέλουμε πλήρη καταγραφή .
6 . Ποιον θες να μην ξανασυναντήσεις ποτε στη ζωή σου και γιατί ?
7 . Τελικά τι εστί ... αλήθεια ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Πυρ ...

1 . Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες πρόσφατα ?
2 . Ποιο το όνομα του πιο ξενέρωτου αντρα / γυναίκας που γνώρισες ποτε ?
3 . Ο έρωτας κρατάει για πάντα ? ( μη βαράτε λεμε και κανενα ανέκδοτο που και που ...:P)
4. Ποιον πολιτικό θες να βρίσεις και γιατί ?
5 . Ποιον δημοσιογράφο θες να γιαουρτώσεις και με τι γιαουρτι ? Ανέφερε μάρκα αν θα έχει πέτσα , τι ώρα της μέρας θα είναι .. θέλουμε πλήρη καταγραφή .
6 . Ποιον θες να μην ξανασυναντήσεις ποτε στη ζωή σου και γιατί ?
7 . Τελικά τι εστί ... αλήθεια ?
1. "Θα σε πάρω τηλέφωνο" :pfff:(έστειλε μήνυμα αλλιώς θα σου λεγα!! :p)
2. ξενέρωτου.. χμ, Λεωνίδας
3. νοτ. όπως ούτε και ο βήχας :happy:
4. όοοολους! γιατί.. δεν ξέρουν καν γιατί έγιναν πολιτικοί. ή μάλλον, ξέρουν :X
5. τον Κακαουνάκη. Γιατί μιλάει δυνατά και η αγριοφωνάρα του με ενοχλεί :pfff:
6. μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού;.. :worry: <σορρυ είδα χθές το Σλαμντογκ Μίλιονερ και είμαι επηρεασμένη :happy:>
7. αλήθεια εστί το μη ψέμα. αλλά εκεί μάλλον τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται!

νεεεξτ! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jrot6

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο jrot6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,535 μηνύματα.
Πυρ ...

1 . Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες πρόσφατα ?
2 . Ποιο το όνομα του πιο ξενέρωτου αντρα / γυναίκας που γνώρισες ποτε ?
3 . Ο έρωτας κρατάει για πάντα ? ( μη βαράτε λεμε και κανενα ανέκδοτο που και που ...:P)
4. Ποιον πολιτικό θες να βρίσεις και γιατί ?
5 . Ποιον δημοσιογράφο θες να γιαουρτώσεις και με τι γιαουρτι ? Ανέφερε μάρκα αν θα έχει πέτσα , τι ώρα της μέρας θα είναι .. θέλουμε πλήρη καταγραφή .
6 . Ποιον θες να μην ξανασυναντήσεις ποτε στη ζωή σου και γιατί ?
7 . Τελικά τι εστί ... αλήθεια ?

1.Οτι οι ανθρωποι ειναι καλοι..
2.Μυρτω..Κριμα και ειναι απο τα αγαπημενα μου ονοματα..
3.Ο ποιος? Η αγαπη ισως με πολυ προσπαθεια και θυσιες..Ο ερωτας με τιποτα..
4.Ποιον να πρωτοδιαλεξω...Ααα..ναι μου ηρθε..Αδωνις..Η εξηγηση περιτευει πιστευω..
5.Πρετεντερη..Την αγελαδιτσα θα του ριξω..Σιγα μην ξοδεψω και γιαουρτι με πετσα για την παρτη του..Θελω να του το ριξω την ωρα που μιλαει στο δελτιο..
6.To γιο του πρωην αφεντικου..Επειδη μπορει να κανω και φονο και να φαω τα χρονια μου στο αθλιο σωφρονιστικο συστημα της χωρας..
7.Η αληθεια του καθενος ειναι διαφορετικη..

Same..Τελειες..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
1 . Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες πρόσφατα ?
2 . Ποιο το όνομα του πιο ξενέρωτου αντρα / γυναίκας που γνώρισες ποτε ?
3 . Ο έρωτας κρατάει για πάντα ? ( μη βαράτε λεμε και κανενα ανέκδοτο που και που ...:P)
4. Ποιον πολιτικό θες να βρίσεις και γιατί ?
5 . Ποιον δημοσιογράφο θες να γιαουρτώσεις και με τι γιαουρτι ? Ανέφερε μάρκα αν θα έχει πέτσα , τι ώρα της μέρας θα είναι .. θέλουμε πλήρη καταγραφή .
6 . Ποιον θες να μην ξανασυναντήσεις ποτε στη ζωή σου και γιατί ?
7 . Τελικά τι εστί ... αλήθεια ?

1. "Το κανα για να μην πληγωθεις".. προσπαθησε καλυτερα την επομενη φορα :p
2. Μιχαλης
3. Ναι, φορεβερ εντ εβερ, αμα το γραψεις σε παγκακι το κλειδωνεις κιολας :p
4. Με αφηνουν εντελως αδιαφορη. Κανενα γαλλικο στον Αδωνι θα γουσταριζα παντως
5. Πρετεντερη.. Με γιαουρτι με φρουτα, απ'αυτα που παιρνει χρωματακι το γιαουρτι κι ειναι μπλιαχ γενικως. Τον σιχαινομαι τον τυπο λεμε..ειδικα οταν κοριτσιζει η φωνη του, αργκκκ..
6. Τον λεπα :P ειναι μεγαλη ιστορια :D
7. Η βολικοτερη θεωρηση των πραγματων για τον καθενα (τι λες τωωωωρα)

Ιδγιες.

ps. κι ομως, δεν ειχα δει τις απαντασεις του τζροτ οταν εγραφα! ουαο :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
1 . Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα που άκουσες πρόσφατα ?
2 . Ποιο το όνομα του πιο ξενέρωτου αντρα / γυναίκας που γνώρισες ποτε ?
3 . Ο έρωτας κρατάει για πάντα ? ( μη βαράτε λεμε και κανενα ανέκδοτο που και που ...:P)
4. Ποιον πολιτικό θες να βρίσεις και γιατί ?
5 . Ποιον δημοσιογράφο θες να γιαουρτώσεις και με τι γιαουρτι ? Ανέφερε μάρκα αν θα έχει πέτσα , τι ώρα της μέρας θα είναι .. θέλουμε πλήρη καταγραφή .
6 . Ποιον θες να μην ξανασυναντήσεις ποτε στη ζωή σου και γιατί ?
7 . Τελικά τι εστί ... αλήθεια ?

1.Το πόθεν έσχες που ανακοινώθηκε
2.Αφροδίτη - πολύ άστατη κοπέλα και εμένα δεν μου αρέσουνε αυτά γιατί είμαι ανισσόροπος
3.Σαν ανάμνηση ναι , σαν ενέργεια που παίρνει άλλες μορφές ναι , σαν ιδέα ναι , σαν αυτό που εννοείς να εννοώ , είμαι θνητός και άρα δεν θα μάθω ποτέ
4.Εμένα όταν αρχίζω τις υποσχέσεις
5.Πώς λέγεται αυτός που μιλάει πολύ αργά και πετάει μπαρούφες στο αστυνομικό δελτίο ; ¨ολη την παραγωγή τρικάλων θα άδειαζα πάνω του , την γλιτώνει γιατί ξέχασα το όνομα του
6.Οι φίλοι μου θέλω να μείνουνε για πάντα στην ζωή μου και οι εχθροί μου να ξαναπερνάνε για να τρώνε την σκόνη μου ξανά . Συνεπώς μένει μόνο εκείνη...
7.είναι παραμύθια αλλά όχι από αυτά που δεν λήγουνε σύντομα από τα άλλα τα μακράς διαρκείας και μέχρι να λήξει σαβουρώνουμε κάτι άλλο

σέιμ , θα έβαζα άλλες γιατί είναι επιεικώς απαράδεκτες αλλά πάω να γιαουρτώσω τον σόμπολο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top