- Είσαι σπίτι με γαστρεντερίτιδα, με πυρρετό, με στομαχόπονο και μπορείς να αγοράσεις τρία αντικείμενα μόνο απ το μάρκετ. Ποια θα διαλέξεις απ τα 6 που θα παραθέσω και με ποια σειρά ; α)προφυλακτικά (;;!!γτφ) β)χαρτί υγείας γ)ρύζι για λαπά/φιδέ δ)πάνες βρακάκια ε)σαγιονάρες προσφορά στ)βρακιά χύμα, στα 5 το ένα δώρο
- Τί είναι χειρότερο απ το να βρεις ένα σκουλίκι στο κεράσι που τρως;
- Πες μας 4 πράγματα που έχουν πιάσει ή έπιασαν κάποια στιγμή μούχλα μες στο σπίτι σου
- Περίγραψέ μας το πιο βρώμικο σπίτι στο οποίο έχεις πάει. (εγώ πήγα σε μιας φίλης της προάλλες και ήθελα να αυτοπυρποληθώ όταν μπήκα στο μπανιο)
- Τί θα προτιμούσες; Να φιλοξενήσεις τον σιντ για 10 μέρες σπίτι σου και να σου τρώει τα γαριδάκια και να φοράει τα καλά σου εσώρουχα στο κεφάλι του, κάνοντας τον john travolta πάνω στα έπιπλά σου χορεύοντας μακαρένα και πετώντας φακές στο ταβάνι ή να μείνεις σε μια καλύβα για 1 χρόνο με τον Heptamer? Αιτολογήστε παρακαλώ.
1. προφυλακτικά με γεύση φράουλα , μου αρέσει η μυρωδιά της φράουλας (γενικά την μυρίζω - δεν πλησιάζω τόσο κοντά προφυλακτικά) και θα ηρεμούσε η κοιλίτσα μου . Στο σπίτι θα είναι άλλο άτομο ε ; τα βρακιά χύμα , σε τι χρωματάκι και πόσο καλή ποιότητα μπορεί να είναι από σούπερμάρκετ ; Από ποιότητα έντεχνου και πάνω θα αγόραζα , καθαρά από καταναλωτικό ένστικτο . Χαρτί υγείας δεν χρειάζεται , παίρνω κυριακάτικες εφημερίδες και τα αθλητικά πολύυυυ με ενδιαφέρουνε . Φιδέ ναι , και ετοιμοθάνατος να μαι , μια μερίδα αξίζει τον κόπο , είναι και εύκολο , θα προλαβαίνω να πετάγομαι στην τουαλέτα . Όταν λες σαγιονάρες προσφορά ; Με διχάλα μου την σπάει και τα τρέντυ χρωματάκια μόνο άμα πάω μύκονο με τον βαγγέλη μου - δεν ξέρω κανένα βαγγέλη και δεν αγοράζω τρέντυ χρωματάκια - στείλτε πμ με καταγγελία για όποιον διαδίδει το αντίθετο

2.Να βρω ένα κεράσι στο σκουλήκι που τρώω . Επίσης , να αποφασίσω τελικά να τελειώσω την σχολή , να παντρευτώ , να μείνω ελλάδα , να γίνω χορτοφάγος και να εξακολουθώ να μπαίνω στέκι όταν δεν μπαίνει ο ρεμπ και τούμπαλιν - χίλια σκουλήκια (ψεύτικα ε) παρά να μην παρατήσω την σχολή , να μην παντρευτώ τις εφήμερες (με πάντα αρχικό σκοπό να ναι μόνιμες) αγάπες , να μην πάω Πόλη και να μην πεθάνω από χοληστερίνη και την νόσο των Πολλών αγελάδων σε ένα μόνο γεύμα

3.Ο εγκέφαλος μου , η τηλεόραση (δεν βλέπω πια , βάλτε θετικές οι ποιοτικοί , τι κάθεστε) , και τίποτα άλλο - όταν κάνω φασίνα στο σπίτι είναι σαν να πέρασαν 10 συνεργεία καθαρισμού .......α όχι , είναι ένα πτώμα στο υπόγειο , πώς το ξέχασα , θα με σκοτώσει ο Τζακ (ο αντεροβγάλτης ντε)

4.στην φυλακή . Οι πιο καθαροί τρόφιμοι ήτανε οι κατσαρίδες . Μετά , είχα πάει σε ένα σπίτι φίλου , στο οποίο δεν έβλεπες πάτωμα , ήξερες ότι υπήρχε απλά από συνήθεια - αλλά τα 2-3 στρώματα από αντικείμενα λογής λογής δεν σε άφηναν όσο και αν λαχταρούσες να το νιώσεις με τις 5 αισθήσεις σου ( του έδωσα μάλιστα για αυτό και 5 αισθήσεις - μούντζα λέγεται).Γενικά άστα να πάνε άμα δεν υπάρχει γυναίκα μέσα στο σπίτι , έχεις το κεφάλι σου ήσυχ...εεεεεεεεεεεε είσαι μπίχλας ήθελα να πω . Γενικά οι εργενιδομπακούρηδες δεν βρίσκουνε λόγο να συγυρίσουνε (εννοώ παραπάνω από ετησίως) . Έχουνε δει πολλά τα αυτάκια μου και μυρίσει τα ματάκια μου . Αλλά για μπίχλα θα μιλάμε τώρα - όλοι καταλαβαίνετε
βρωμιάρηδες
5.Μα τον θεό και τον θανάση βέγγο , απαντούσα σε ένα ένα , δεν είχα δει αυτήν την ηλίθια ερώτηση αλλά έχω πει πολλά για να κάνω πίσω τώρα

α.δεν τρώω γαριδάκια - κρατάω μόνο το αυτοκολλητάκι ή πιθανό δώρο-έκπληξη
β.για τί εσώρουχα μιλάμε ; συμβατικά ή οικονομικά σε ποσότητα υφάσματος ; αν δεν ξεκαθαρίσεις , δεν απαντάω , κλείνω το στέκι , και κάθομαι απαρηγόρητος χωρίς να κάνω τίποτα παραμόνο φορώντας κοντά στην ρινική κοιλότητα - ώστε να κλέβω όλα τα αρώματα - το σουτιέν της κυρίας Αφροδίτης από τον πέμπτο - ο αέρας το έφερε , δεν φταίω εγώ
γ.ο τραβόλτα μου την δίνει - κάνω καλά τον στιβ μάρτιν , αμέ . Δεν χόρευα ποτέ μακαρένα , στα πάρτυ στο δημοτικό μόνο μπλουζ , στα έξαλλα τραγούδια φλέρταρα στο ημίφως με τον μπουφέ παίζοντας διπλό παιχνίδι βρώμικα και με την κόκα κόλα
δ. μόνο ομελέτα πετάω ψηλα και μόνο άμα έχω όρεξη για μαλ@κίες (ποιον κοροϊδεύω - δλδ κάθε μέρα)
Για όλα τα παραπάνω και σε συνέχεια του εγγράφου με πρωτοκόλλο 38549 που κατέθεσα μέσω του δικηγόρου μου στο ειρηνοδικείο πολέμου στις 5 του επόμενου από τον τρέχοντα μήνα και ως φυσικό επακόλουθο της μύνησης που ασκήθηκε από τον υπουργό αντισπάμιγκ προς το πρόσωπο μου καθώς και υπό κάθε διάταξη του νόμου που αφορά το θέμα και ψηφίστηκε από σοσιαλιστικό , εθνικοσοσιαλιστικό , οικολογικό , τσιπρικό , αναρχοηθικό και άλλο κόμμα , τελεία ή άνω παύλα ορίζω ως επιλογή μου στο ερώτημα αυτό της χειρότερης μοντερέιτορ που πέρασε ποτέ από ελληνικό και παγκόσμιο και ενδογαλαξιακό φόρουμ το ότι θα έμενα σε μια καλύβα με τον χεμπτέτοιοπώςτονείπαμε , γιατί το μόνο που μπορείς να κάνεις με τον Σιντ 10 μέρες είναι να μάθεις να μετράς αντίστροφα από το 1 ως το 10 με πάθος , ελπίδα και λυτρωτική διάθεση
οι ερωτήσεις ήτανε απαίσιες - απόδειξη πως προσέλκυσαν εμένα , οπότε τις διατηρώ στο όνομα του υιός , του πατρός και του παππού με την προσθήκη μιας ερώτησης ασήμαντης μεν , όμως ασήμαντης δε .
6.Αν σήμερα σου λέγανε να παρατήσεις όλη σου την ζωή όπως την ξέρεις και να ζήσεις μια άλλη σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο με άλλη υφή , άλλη αίσθηση , άλλη δομή όλα επινοημένα από το συνειδητό ασυνείδητο της ασυδοσίας σου , πώς θα ήτανε αυτός ; Η απάντηση για να κριθεί επαρκώς ανεπαρκής , πρέπει να έχει επιρροές από γνωστούς φαντασιόπληκτους συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας όπως ο ιούλιος βερν , ο αύγουστος κορτώ , ο μπωντλαίρ , ο αλαίν φουρνιέ , ο δεσμώτης , ο χάος , ο μπόρατ , ο αντώνης και ο ρεμπ όταν δεν γράφει λακωνικά αλλά ηδονικά