27-11-08

14:24
ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΝ
1.Βάλτε τον εαυτό σας "παρατηρητή" σε σκηνικό κλοπής και απόπειρας βιασμού μιας κοπέλας στο δρόμο κάτω απ το σπίτι σας. Δεν προλαβαίνετε προφανώς να καλέσετε την αστυνομία πριν να γίνει το κακό και από τις φωνές είστε ο μόνος/η που το αντιλαμβάνετε γρήγορα. Τί κάνετε;
2.Μαθαίνετε ότι ένας στενός φίλος/η μετά από κατάθλιψη άρχισε την χρήση ναρκωτικών, είναι πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο... Τί κάνετε για να αποτρέψετε τα χειρότερα που λογικά θα έπονται;
3.Ποιά ήταν η τελευταία φορά που οι προσπάθειές σας υποτιμίθηκαν/δεν έλαβαν την απαραίτητη αναγνώριση;
4.Ένα "αναγκαίο κακό" στις ανθρώπινες σχέσεις;;
5.Θα θυσιάζατε μελλοντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας καριέρα προκειμένου ν είστε μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα;
1. Κατι ριχνω πανω του, τελος παντων κανω αισθητη την παρουσια μου...Τις ίδιες συν:
- Τι θα σου άρεσε να ζωγραφίζεις;
- Τι θα προτιμούσες να φωτογραφίζεις;
- Τι μουσική θα ήθελες να μπορείς να συνθέτεις;
2. Θα τον ταρακουνουσα και θα εκανα ο,τι περναει απο το χερι μου για να τον "ξυπνησω"...Ακομα και εαν επρεπε να φανω ιδιαιτερα σκληρη...
3. Χμμ...αν σου πω οτι δε με απασχολει καθολου?! Δεν αφιερωνω ουτε μια σκεψη μου σε εκεινους που μπορει να μην εκτιμησαν κατι που εχω κανει...
4. "ανασφαλεια"
5. Το εχω κανει ηδη....
6. Παλαιοτερα ζωγραφιζα γυμνα σωματα με μολυβι
7. Αυτοπου παντα με γοητευε ηταν η θαλασσα και τα γραφικα προσωπα...
8. Κλασσικη..ή Τζαζ..
Ιδιες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.