Ερωτησεις:
1. Ποιεις τη νησσαν ????
2. Εχεις στειλει ακαταλληλο μηνυμα σε λαθος παραληπτη? Εαν ναι...για πες το στορυ
3. Σε ποιο μελος εχεις βαλει τις περισσοτερες θετικες ψηφους?
4. Και σε ποιο τις περισσοτερες αρνητικες?
5. Σου αρεσει να κουτσομπολευει καποιος καποιον αλλο? Το εχεις κανει καποια στιγμη?
6. Πως γινεται κανεις να μην παραδεχεται οτι ειναι κουτσομπολης και απο παντου να εκτοξευονται κουσκουσακια?
1. “Ποιούμαι την νήσσαν” κι όχι “ποιώ την νήσσαν”, εκτός κι αν έχουμε σκοπό να κάνουμε μια πάπια με πορτοκάλι που θα'λεγε κι ο Μοσχονάς..
Ναι την ποιώ.

Προτιμώ κοτόπουλο στο φούρνο με κάρυ ή στο γκριλ με mixed αρωματικά "anatoli".
Συστατικά: χονδρό αλάτι, κρεμμύδι, μουστάρδα, κουρκουμάς, μαινδανός, δενδρολίβανο, κολίανδρο και είναι σε γυάλινο μπουκαλάκι με μύλο.

Η καλύτερη μπαχαροανακάλυψη μου εδώ και χρόνια.
Βρές το να "ποιήσεις" κι εσύ το κοτοπουλάκι σου.
2. Στην Ήρα αλλά το' λαβε ο Ζούς. Big problem feat. jealousy (μπαχαλοποίηση remix). Βλέπε άβαταρ.
3. Νομίζω, ισοψηφούν: Αντώνης, DrStrangelove. Aνερχόμενος αστήρ -κοινώς ξεπεταρούδι- Γιατρέσσα "White Drum", μόνο επειδή ακολουθεί κατα πόδας.
4. negative. Το ζητάει το κορμάκι του και το ψευδωνυμάκι του. (χοχο)
Seriously...
...αν έχω ένα μήλο κι εσύ έχεις ένα άλλο και τ’ ανταλλάξουμε, τότε κι οι δυο θα'χουμε πάλι από'να μήλο. Αν έχω μια ιδέα κι εσύ έχεις μια άλλη και τις ανταλλάξουμε, τότε ο καθείς μας θα'χει από δυο ιδέες.
Τ.Μπέρναντ Σο
Άρα δεν έχω λόγο να ρίξω "αρνητίλα" μιας και δε χάνω ποτέ σύμφωνα με τον Μπερναντούλι, σα πάν'.
Αν δε συμφωνώ και δε βαριέμαι, θα εκδηλώσω τη διαφωνία. Απλά κι ωραία σαν πακοτίνια.
5. Γουστάρω τρελά. Μακάρι να υπήρχε και χρηματικό έπαθλο. Τουρνουά όπως αυτά στο πόκερ. Θα ερχόμουν μεταξύ των πρώτων στις μάρκες. No doubt.
6. Αν ξέρεις ότι εκτοξεύονται από παντού, αυτό σε καθιστά παρατηρήτρια των κουσκουσιάρηδων.
Κάτι βρίσκεις στο να παρατηρείς τα θραύσματα των εκτοξεύσεων, δε μπορεί!
Κι αν τίς απανταχού γκοσιπιές δε τις μοιράζεσαι, τις κάνεις παιχνίδι με τον εαυτό σου ή ερώτηση σε blog.
Το κουτσομπολιό γίνεται στρατηγική στην άρνησή του...
..νεραϊδοίδιες.