Νέος γύρος
1. Σε μια κλίμακα 1-10 πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις (σπουδές, εργασία);
2. Λες "σ'αγαπώ" εύκολα (στο πρώτο τρίμηνο πχ) ή δύσκολα ("ε, ναι είμαστε μαζί 2 χρόνια αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος-η κάτσε να το βεβαιώσω μέσα μου πρώτα και βλέπουμε...")
3. Θα έκανες ποτέ σχέση με κάποιον με ειδικές ανάγκες; [πχ. ανάπηρο σε καροτσάκι]
4. Αν αντιπαθείς κάποιον από την παρέα σου είναι εύκολο να συγκρατηθείς ή του πετάς συνέχεια μπηχτές/κακίες κτλ?
5. Ποιά είναι η άποψη σου απέναντι στο πόσα παιδιά πρέπει να κάνει κανείς; "Γερά να'ναι και κάπως θα μεγαλώσουν" ή "Να έχω τη σιγουριά ότι μπορώ να τους εξασφαλίσω τα αγγλικά τους τα γαλλικά τους το πιάνο τους κοκ και τα κάνω (το πολύ 2!) μετά;"
[/font]
1. 10 (όταν βγάλω και τα ανάλογα χρήματα θα το αγαπάω 11 !

)
2. Εξαρτάται τί θα μου πεί η διαίσθηση μου. εχει τύχει να το πώ και χωρίς να έχω σχέση έχει τύχει να το πώ και ύστερα απο χρόνια
3. Εξαρτάται πόσο ειδικές θα ήταν οι ανάγκες του
4. Δεν συγκρατούμαι ποτέ σε θέματα αρχής. Κατα τα άλλα όσοι αντιπαθώ συνήθως μου ειναι εντελώς αδιάφοροι
5. Η δεύτερη. Φέρνουμε τα παιδιά αυθαίρετα στη ζωή από μία απόλυτα απροβλημάτιστη ανυπαρξία. Ένα στοιχειώδες σχέδιο τουλάχιστον του πώς να μήν καταλήξουν δούλοι πιστεύω ότι ειναι ο ελάχιστος σεβασμός απέναντί τους, όπως και η ελάχιστη ανάληψη ευθύνης, μιάς και το σχέδιο δεν προυποθέτει αυτόματα και την επιτυχία ή εξασφάλιση της καλής ζωής τους. Ομως το να τα κάνεις χωρίς κάν αυτό, το βρίσκω έγκλημα, χειρότερο κι απο φόνο εκ προμελέτης.
Νέες Ερωτήσεις
1. Θα μπορουσατε να ξαναγαπήσετε γονείς που σας έχουν κακοποιήσει; κι άν ναι, υπο ποίες προυποθέσεις;
2. Ο ακτιβισμός οποιασδήποτε μορφής, πόσο σημαντικός είναι στην καθημερινη σας ευτυχία;
3. Πιστεύετε οτι ο κόσμος θα καταρεύσει το 2012;
4. Ο καλός άν δεν είναι πιο κακός απο τον κακό στην σύγκρουση μαζί του, δεν είναι καλός, είναι μ@λ@κ@ς. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
5. Οι ερωμένες/εραστές οφελούν το γάμο. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.