Ερωτησεις:
1.Εχεις απατησει ποτε τον/την συντροφο σου?
2.Σου εχουν μεινει σεξουαλικα αποθημενα?Φαντασιωσεις που θελεις να κανεις αλλα δεν εχεις κανει ποτε πραγματικοτητα?
3.Σου αρεσει η δουλεια σου?
4.Σου αρεσει η πολη που ζεις?Αν οχι,που θα ηθελες να ζεις?
5.Ποια ειναι η γνωμη σου για τους αλλοδαπους στη χωρα μας?
6.Χρησιμοποιεις καθολου ποδηλατο για τις μετακινησεις σου?(αν οχι κακως..Να αρχισεις..

)
1. Επειδή ο προηγούμενος χωρισμός μου ήταν εγκατάλειψη μετα απολύτου σιωπής και εξαφανίσεως (δεν το συνηθίζω, πρέπει να μου χεις κάνει κάτι
πολύ άσχημο για να αντιδράσω έτσι) θεωρητικά λοιπόν ναι εφόσον η προηγούμενη σχέση δεν είχε λυθεί με λόγια. Πρακτικά όχι όμως. Συνήθως εμμένω στο "κατηγορηματικά όχι" μη συμπεριλαμβάνοντας αυτή την περίπτωση.
2. Μπα όχι. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι έχω κάνει....
3. Λίγα μαθήματα έμειναν και θα μπορώ να σας απαντήσω ελπίζω σύντομα.
4. Τρώγεται αν και θα ήθελα κάτι σε Θεσσαλονίκη/Πάτρα. (Μάλλον πιό πολύ προς το τελευταίο τείνω αν ποτέ εγκαταλείψω την πρωτεύουσα.)
5. Ανάμεικτη. Υπάρχουν θαυμάσιοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους και δεν ενοχλούν κανέναν και υπάρχουν και άκρως ενοχλητικοί με τις συνήθειές τους και τις πράξεις τους. Τον αλλοδαπό
δεν πρέπει να τον κρίνουμε απ' το ότι είναι αλλοδαπός, αλλά από το
πως συμπεριφέρεται στη χώρα που τον φιλοξενεί.
6. Όχι. Μόνο ΜΜΜ.
Θα χρησιμοποιήσω του "κυκλικού" τις ερωτήσεις με μια αλλαγή:
ερωτήσεις.
1. πόσο ανοιχτόμυαλος είσαι στο σεξ? δώσε παραδειγμα
2. έχεις κάνει ποτέ ερωτική εξομολόγηση και ποιο το αποτέλεσμα αν ναι?
3. με συμπαθείς? ('εχω ανασφάλειες σήμερα)
4 Από που κατάγεσαι; Θα γύρναγες ποτέ εκεί να μείνεις;
ΥΓ: Βαλάντω δεν παίζεις δίκαια. 15.10 το πόστ σου. 16.03 το δικό μου. 16.07 οι ερωτήσεις σου. Γκρρρ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.