Ερωτησουλίνια:
1. Ποιό το άρωμα του Έρωτα;
2. Μυριάδες στόματα φωνάζουν και σε καλούν. Αλλά εσύ είσαι αραχτός και στη σπάνε. Τί κάνεις;
3. Τραγουδάνε τα δέντρα;
4. Σε μια Ελληνίδα πεταλούδα που έπιασες, τί θα της έλεγες;
5. α. Έχεις σημείο G; β. όταν σου το βρίσκουν μήπως σου'ρχονται τσισάκια;
6. Τί σημαίνει Ραταπλάν και τί σκολοπισμός;
1. Σύμφωνα με τον Tom Robbins και το βιβλίο του Jitterbug Perfume, το άρωμα του έρωτα αποτελείται από γιασεμί, κίτρο και γύρη παντζαριού. Προσωπικά βέβαια δεν το έχω μυρίσει ποτέ.
2. Δυναμωνω την ένταση στα headphones μου. Σε λίγο θα κουφαθώ τελείως και δε θα ακούω κανενός το κάλεσμα. (το να κουφαθώ βέβαια μπορώ να το πετύχω και πιο γρήγορα, απλά διαβάζοντας τα posts σου, αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι τις αντιπαραθέσεις...)
3. Τα δεντρα ήταν σχεδόν όλα Ents κάποτε, αλλά "δέντρισαν" όπως λέει πολύ χαρακτηριστικά ο Treebeard στους Δύο Πύργους. Τα Ents τραγουδούσαν συνέχεια, καθώς και η ίδια τους η γλώσσα ήταν μουσική και τραγουδιστή, έτσι λοιπόν τα σημερινά δεντρα, αν και έχουν περάσει αιώνες επί αιώνων από τότε που ήταν Ents, διατηρούν κάτι από η μουσική γλώσσα που είχαν τότε. Συμπέρασμα: Ναι, τραγουδούν!
4. Θα της έλεγα πόσο τη ζηλεύω. Στα ελληνικά αφού διευκρίνησες ότι είναι Ελληνίδα.
5. Το θέμα του σημείου G το εξήγησε πολύ πριν και πολύ καλύτερα απο μένα η μεγάλη Isabel Aliente. Ιδού τα λόγια της:
“Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις.Το σημείο G είναι στα αυτιά τους και όποιος το ψάχνει χαμηλότερα απλώς χάνει τον χρόνο του.” Προφανώς και έχω λοιπόν, αλλά όταν μου μιλάνε δε μου έρχεται κατούρημα.
6. Rantanplan = έτρεξε (ran), μαύρισμα(tan), σχέδιο (plan). Εγώ δε βρίσκω λογική αλληλουχία ή οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στα συνθετικά, αλλά εσύ με το απείρως πιο χαοτικό μυαλό σου, είμαι σιγουρη ότι θα τη βρεις.
Σκολοπισμός...χμ εδώ είναι δύσκολα τα πράγματα. Σκολοψ είναι η αρρώστια στα αρχαία άρα πιθανότατα είναι το να αρρωστήσει κάποιος. Από την άλλη όμως υπάρχει και ο ανασκολοπισμός, το οποίο είναι το γνωστό παλούκωμα, φρικαστικός τρόπος θανάτωσης. (βλέπε
"Τον Διάκο τονε παίρνουνε και στο σουβλί τον βάζουν, ολόρθο τονε στήσανε κι αυτός χαμογελούσε.") αλλά μου τα χαλάει αυτό το "ανα" στην αρχή. Λυπάμαι που δε μπόρεσα να σε καλύψω στο τελευταίο σου ερώτημα. Έκανα ό,τι μπορούσα ομως.
Ερωτήσεις
1. Ποιο θεωρείς το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή?
2. Ποιο είναι το απραγματοποίητο όνειρό σου για το οποίο πονάς πιο πολύ?
3. Πόσα ζευγάρια κάλτσες διαθέτεις κατά προσέγγιση?
4. Αν έκανες graffiti στους τοίχους του δωματίου σου τι θα έγραφες?