25-12-07

10:25
Que:
1. Τα Χριστούγεννα δεν είναι κάπως ντεκαβλέ; Αρκουδάκια, δεντράκια, μακαρονομελάκια και αφιονισμένα λαμπάκια να παίζουν φωτορυθμικά με τα νεύρα; Δε μου σηκώνεται τα Χριστούγεννα.
Πάσχω από ρομαντισμό ή προβληματική στύση;
2. Πόσο θα φάς σήμερα; α. σαν φούστης/φουτάνα, β. όχι πολύ (μέτρον άριστον), γ. θα τσιμπολογήσω καμιά πατατούλα και λίγη γαλοπούλα έτσι για το καλό, δ. Δε θα φάω πράμα (diet guilts).
3. Τί κάνεις αν βγείς να πετάξεις τα σκουπίδια και στην έχουν στημένη απ'έξω 4 φιγούρες στα σκοτεινά που πριν προλάβεις να ανοίξεις το φώς της πολυκατοικίας τις ακούς με ένα στόμα και 4 φωνές να εκστομίζουν αργόσυρτα και εκνευριστικά: Να τα πούυυυυυμεεεεεεεεε; (Τους δίνεις ή δε τους δίνεις τη σακούλα να τη κατεβάσουν αυτοί
4. Τί δώρο θα κάνεις για τη πάρτη σου, for this Xmas; (Θα το ανοίξεις ή θα το βάλεις κάτω απ΄το δεντράκι μέχρι τα μεσάνυχτα πρωτοχρονιάς, για την αγωνία; χο..)
απαντήσεις.
1.Σύγκρινε τα Χριστούγεννα με τις γιορτές του Πάσχα (αρνιά, αυγά, κλαρίνα, λαμπάδες, όχλος από παπάδες και ψάλτες) και νομίζω θα λυθεί το πρόβλημα

2.Έχω νευρική ανορεξία και θα σκέφτομαι να τσιμπήσω λίγες οδοντογλυφίδες, έτσι για το καλό.
3.Πφ..Μάλλον με έχει "προσβάλλει" το πνεύμα των Χριστουγέννων οπότε τους αφήνω να τα πούνε, τους δίνω χρήματα και κατεβάζω μόνη μου τη σακούλα μετά.
4.Σκέφτομαι κάτι που απίθανο να μπει κάτω από το δεντράκι, και σε γενικές γραμμές απίθανο να μπει κάτω από το οτιδήποτε (λόγω του οτι δεν είναι υλικό)
ερωτήσεις. (αντί-χριστουγεννιάτικες)
1.Πρέπει να συμμαζεύω το δωμάτιο μου;
2.Γιατί;
3.Εσύ το συμμαζεύεις;
4.Συμμαζεύεις κι άλλα δωμάτια στον ελεύθερο χρόνου σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.