Ερωτήσεις:
1. Είσαι περικυκλωμένος από δεκάδες εχθρούς που κραδαίνουν σπαθιά, τσεκούρια, δρεπάνια και νυχοκόπτες. Εσύ κρατάς ένα ρόπαλο. Διαπραγματεύσεις αποκλείονται. Τι κάνεις?
2. Superman vs Thor. Ποιός θα κερδίσει και γιατί?
3. Ποιά ζόμπι σ'αρέσουν, τα κλασικά που κινούνται με την ταχύτητα της γιαγιάς μου άμα τη σπρώξεις σε κατηφόρα ή τα καινούργια σε στυλ "28 Μέρες Μετά" που τρέχουν σα διάολια?
4. Σε περίπτωση επίθεσης ζόμπι ποιά τρία αντικείμενα διαλέγεις να 'χεις πάνω σου και πού σκοπεύεις να ταμπουρωθείς? Διαφυγή με μεταφορικό μέσο δεν παίζει.
1. Καταρχάς βάζω τα γέλια. Τι ελπίδες έχουν αυτοί αντιμέτωποι με εμενα? Μετά αρχίζω να κάνω what I know best και σε κανένα τεταρτάκι καλώ το συνεγειο καθαρισμού να μαζέψει τα πτώματα.
2. Ο Thor γιατί το σφυρί του είναι ανίκητο, δεν έχει αδυναμίες τύπου κρυπτονίτη και άλλωστε ο superman είναι απλά ο Clark Kent. (take me to Valhalla my lord!)
3. Με τα undead πάντως είδους ποτε δεν τα πήγαινα καλά γίαυτό και φρόντιζα πάντα να υπάρχει cleric στην ομάδα του RPG
4. Σε παραπέμπω στον cleric της ομάδας. Εγώ μονο σφάζω, undead turning δεν κατέω.
φτου ,δεν πρόλαβα, ας απαντήσω και του αλλουνού τώρα!
1.Κοτόπουλο.
2. φυσικά και μου αρέσει, νομίζω ότι έχουν γεύση κοτόπουλου κι αυτά!
3. Κοίτα. εμείς οι Vikings δεν έχουμε τέτοια κολλήματα, καθένας εφράζεται όπως θέλει την ώρα του φαγητού, συνήθως μάλιστα κάνουμε διαγωνισμούς έντασης!
Ερωτήσεις
1. Σε μάχη ανάμεσα σε Βαλκυρίες και Αμαζόνες ποίες θα νικούσαν?
2. Αν οι Metallica ζούσαν το μεσαίωνα τι επάγγελμα θα έκαναν?
3. Πόσες μέρες να κατεβω Αθηνα στις διακοπές?