1.Τι σας ελκει περισσοτερο, ενα ατομο που εξωτερικευει ευκολα τα οποια συναισθηματα του, ή ενα που δε τα βγαζει προς τα εξω ;
2.Οταν σκεφτεστε "ευτυχια" τι ερχεται στο μυαλο σας για το μελλον ; Με τι θα εισαστε καλυμμενοι ; (τα βασικα, τα σημαντικα).
3.Ποιο ειναι το πιο γευστικο πιατο ξενης κουζινας που εχετε δοκιμασει ;
4.Με ποση μπυρα ή κρασι ή αλλο οινοπνευματωδες περνατε σε φαση "ελαφρυ κεφαλι" και με ποση μεθατε για τα καλα ;
5.Ενας εξωγηινος ερχεται για ενα πειραμα στη Γη, σας εμφανιζεται στον υπνο σας και σας λεει "Με δικη σου συγκαταβαση και μονο, θα επεκτεινω την ζωη σου 1000 χρονια. Θα ξαναρχισεις να γερνας μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα". Θα το κανατε ; Και γιατι.
1. Θα προτιμουσα ενα κλειστο ατομο που θα το καταφερνα εγω να μου εξωτερικευει τι νιωθει.
2. Να χω λεφτα τοσα ωστε να περναω καλα και να κανω ταξιδια.
3. Ενα κοτοπουλισιο κινεζικο
4. Με 3 μεγαλα μπυροποτηρα εχω ελαφρυ κεφαλι, στα 4 κελαηδαω
5. Οχι. Να χουν πεθανει οσοι αγαπαω και εγω να μεινω να αποχαιρεταω κοσμο? Jamais!
Ερωτηξεις:
1. Γιατι κανεις δε δινει καινουριες ερωτησεις; Τοση ορεξη να δωσετε συνεντευξουλα αλλα καμια να παιξετε;

2. Εισαι ικανοποιημενος/η απο τα λεφτα που παιρνεις σε σχεση με το ποσο δουλευεις;
3. Θα παρατουσες μια δουλεια πριν βρεις την επομενη γιατι δεν αντεχεις αλλο, κι ας εχεις τρεχοντα εξοδα;
4. Τι παιζει τωρα το γουιναμπι σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.