- σου αρεσουν τα ακριβα αυτοκινητα;
- ποιο ηταν το πιο τρομακτικο ονειρο που ειδες;
- εισαι παρατηρητικος/η;
- βαριεσαι ευκολα;
- εισαι ευαισθητος/η
1. νι και γενικοτερα τα αυτοκινητα

2. οτι εδινα παλι εξετασεις στο σχολειο και το πανεπιστημιο ιλεοςςςςς δεν θελωωωω
3. χμμμ εξαρταται, οταν μπαινω σ'ενα χωρο με πολλα ατομα δεν κοιταζω γυρω ουτε εχω ιδεα ποιος ειναι εκει και ποιος δεν ειναι. αν ομως επικεντρωσω το βλεμμα καπου οταν κατσω ναι παρατηρω διαφορα..
4. ουφφφφ τρομερα ευκολα
5. α καλαααα σ'αυτο δεν πιανομαι με τιποτα, ακομα δεν βρηκα χειροτερο απο μενα σε ευαισθησια..
- Τι εστί έρως?
- Πως θυμάσαι το πρώτο σου ραντεβού?
- Τι σημαίνει για σένα γυναίκα;/αντρας?
- Πως ένιωσες στο πρώτο φιλί;
- Τι σημαίνει για σένα το sex δίχως έρωτα;
- Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι, τι θαύμα θα έκανες;
- Ποια τρία πράγματα θα έπαιρνες σε ένα ερημικό νησί;
- Τι σημαίνει για σένα παιδί; Αγαπάς τα παιδιά;
- Τι σημαίνει για σένα οικογένεια; (μάνα, πατέρας, αδέλφια)
- Γράψε 3 ευχές
1. ελα μου ντε και γω ακομα το ψαχνω το θεματακι..
2. αν εννοεις στα σχολικα χρονια το θυμαμαι πολυ γλυκα..
3. αντρας = ειδος προς εξαφανιση.
4. ειχα ξεραθει στα γελια
5. ειναι κατι που δεν μπορω να το καταλαβω σαν ιδεα ή σαν πραξη. ουτε θα μπορουσα ποτε να το κανω.
6. θα εκανα ολο τον κοσμο που υποφερει απο θεματα υγειας καλα. ολα τ'αλλα μπορουν και μονοι τους να τα φτιαξουν.
7. καταρχην δεν μπορω τις ερημιες. δεν διανοουμαι να παω σε ερημο νησι ποσο μαλλον να μεινω. αλλα λεμε τωρα υποθετικα, θα πηγαινα σ'ενα μουσειο να παρω εναν αντρα να τον παρω μαζι μου

, ενα φυλαχτο που παντα εχω μαζι μου και ενα αεροπλανο για ερθω πισω

( δεν γινεται να το παρω ε? αφου δεν θελω να παωωωωωωωωω

)
8. με τα παιδια ειναι μια παραξενη φαση. επειδη μεγαλωσα σε μια οικογενεια ως η μικροτερη κατα πολλα χρονια, και γενικοτερα στην οικογενεια ηταν ολοι μεγαλυτεροι δεν ειχα και δεν εχω ιδεα απο μικρα παιδια. τωρα πια απεκτησα πειρα σχετικα λογω επαγγελματος με παιδια ομως ανω των 7 ετων.

με πιο κατω ηλικιες θα πρεπει το παιδι να με προσεγγισει και να ειναι προθυμο γιατι αλλιως εγω δεν εχω ιδεα ετσι κι αλλιως τι τους παιζουν ή τι τους αρεσει

το ωραιο που μια μερα εκατσε διπλα μου ενα κοριτσακι και αρχισε να με ρωταει πως σε λενε? που δουλευεις? ποσα παιρνεις? και τα ρεστα? ιστορια μεγαλη για το τι της απαντουσα και το ποσο τσαντιστηκε το παιδι που στο τελος εγω υπεθεσα με πασα σοβαροτητα οτι ειναι για το δαφνι το παιδι για να με ρωταει τετοιες ασυναρτησιες και να θελει τετοιες απαντησεις

και για να απαντησω επιτελους για μενα σημαινει μεγαλη ευθυνη και μεγαλη ευλογια. επισης ναι τα αγαπαω.
9. η οικογενεια μου δηλ. η μαμα μου, ο μπαμπας μου και η αδερφη μου ειναι τα παντα για μενα.
10. να εχει ολος ο κοσμος υγεια
να εχει η οικογενεια μου υγεια
να εχω εγω υγεια