1)Ποια είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση,που είχες μέχρι στιγμής στη ζωή σου?
2)Θα απατούσες ποτέ το πρόσωπο αυτό,όσο κι αν το αγαπούσες,με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου,με τον οποίον για διάφορους λόγους,δεν θα μπορούσες να κάνεις σχέση όσο κι αν το ήθελες?
3)Πόση εγκράτεια έχεις όσον αφορά τους πειρασμούς (γενικότερα)?
1.Αμα ποτε θελεις να χωρισεις επειδη εχεις βρει αλλων/αλλη θα το πεις στον/στην πρωην καταμουτρα η με δικαιολογιες;
2.gamepad η πληκτρολογιο;
3.Φτηνο και μετριας ποιοτιτας η ακριβο και καλης ποιοτιτας;
1. Είπαμε και παραπάνω... 4 χρόνια!
2. Μια φορά πιάνει? Ή ισχύει η παροιμία «μια ίσον καμία»???
3. Όταν θέλω έχω την μεγαλύτερη, όταν δεν θέλω όμως...............
--------------------
1. Όταν πια αρχίσω να σκέφτομαι άλλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να βρω άλλη πρώτα για να χωρίσω...
2. Ανάλογα το παιχνίδι...
3. Αν μιλάς για εσώρουχα, όταν θα συναντιόμαστε, θα προτιμούσα να φοράει φτηνά γιατί έχω ένα βίτσιο να τα σκίζω!!!
Ερωτήσεις
1. Βρίσκεστε σε ένα beachbarμε την παρέα, έχετε καταναλώσει αρκετά mojitos, μαργαρίτες και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά cocktailsκαι γενικά υπάρχει μια κατάσταση πολύ partyanimal!!! Ξαφνικά βλέπετε μπροστά το αφεντικό σας! Τι κάνετε?
2. Το ίδιο σκηνικό με παραπάνω, μονο που το αφεντικό στο συστήνει η κοπελίτσα/αγοράκι που καμακώνατε ολο το μεσημέρι, ως μπαμπά της/του... Εδώ σας θέλω... τι κάνετε ?
3. Τελικά τι κάνετε για να διώξετε το συννεφάκι που βρέχει πάνω απο το κεφάλι σας ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.