Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γειαααα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:panwkatw:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι είναι μπούι μου;;;;;;;;;; Τι είναι Σιμπάκι μου;;;;;; :clapup::clapup::clapup::clapup:

Τίποτα ιδιαίτερο!
Θα έχω ένα μεγάλο μέρος του απογεύματος ελεύθερο ..... χρόνια είχα να το ζήσω αυτό! :P

Τίποτα ιδιαίτερο!
Θα έχω ένα μεγάλο μέρος του απογεύματος ελεύθερο ..... χρόνια είχα να το ζήσω αυτό! :P

Μ αρέσει που σαι χαρούμενο ρε συ!:clapup: Εγώ έχω Αγγλικά στις 5 και ντρέπομαι γιατί δεν έχω πάρει ακόμα τα βιβλία μου!:redface:

Μ αρέσει που σαι χαρούμενο ρε συ!:clapup: Εγώ έχω Αγγλικά στις 5 και ντρέπομαι γιατί δεν έχω πάρει ακόμα τα βιβλία μου!:redface:

TSTSTS δεν σου έκανε τη χάρη ο αγαπητός ζωρζ να πάτε παρέα να τα πάρετε?

Ιιιιιιι .... δεν έχεις πάρει ακόμα βιβλία! Αίσχος! :mad: ..... :P
Στο πόλεμο θα πήγαινες χωρίς όπλο;;; ε;;; :hmm: .... :P

TSTSTS δεν σου έκανε τη χάρη ο αγαπητός ζωρζ να πάτε παρέα να τα πάρετε?

Όχι! :(

Ιιιιιιι .... δεν έχεις πάρει ακόμα βιβλία! Αίσχος! :mad: ..... :P
Στο πόλεμο θα πήγαινες χωρίς όπλο;;; ε;;; :hmm: .... :P

Ρε ντρέπομαι... αν όλοι οι άλλοι έχουν κι εγώ όχι, θα είμαι σαν τον φτωχό συγγενή...

Σε πόσες μέρες τα φέρνουν συνήθως αν τα παραγγείλεις; (Γιατί και την Τετάρτη έχω μάθημα και θέλω να ξέρω αν πρέπει να "αρρωστήσω" ξαφνικά!:P)

Όχι! :(

Ρε ντρέπομαι... αν όλοι οι άλλοι έχουν κι εγώ όχι, θα είμαι σαν τον φτωχό συγγενή...

Σε πόσες μέρες τα φέρνουν συνήθως αν τα παραγγείλεις; (Γιατί και την Τετάρτη έχω μάθημα και θέλω να ξέρω αν πρέπει να "αρρωστήσω" ξαφνικά!:P)

Μην ντρέπεσαι, είναι συχνό το φαινόμενο τέτοια εποχή! :P Αλήθεια είναι. Δεν θα παραξενευτεί η καθηγήτρια! Δεν θα είσαι ο πρώτος της! :P:P:P

Πόσες μέρες? Χμμμ... εξαρτάται αν είναι από αυτά που χρησιμοποιούν συχνά, θα τα πάρεις αμέσως. Αν όχι 1 το πολύ 2 μέρες. Λογικά υπάρχουν στις αποθήκες των εκδοτικών.

Μην ντρέπεσαι, είναι συχνό το φαινόμενο τέτοια εποχή! :P Αλήθεια είναι. Δεν θα παραξενευτεί η καθηγήτρια! Δεν θα είσαι ο πρώτος της! :P:P:P

Πόσες μέρες? Χμμμ... εξαρτάται αν είναι από αυτά που χρησιμοποιούν συχνά, θα τα πάρεις αμέσως. Αν όχι 1 το πολύ 2 μέρες. Λογικά υπάρχουν στις αποθήκες των εκδοτικών.

Α ναι κυρία δασκάλα; Ε κάτι θα ξέρετε για να το λέτε! :P Σας ευχαριστώ κυρία δασκάλα, σήμερα είστε πολύ όμορφη, πάρτε ένα μήλο και προσοχή στο σκουλήκι!:angel:

....αλλά επειδή δεν έχω μήλο πάρε ένα λέλουδο (δεν είναι για να το φας!:P):flowers:

Α ναι κυρία δασκάλα; Ε κάτι θα ξέρετε για να το λέτε! :P Σας ευχαριστώ κυρία δασκάλα, σήμερα είστε πολύ όμορφη, πάρτε ένα μήλο και προσοχή στο σκουλήκι!:angel:

....αλλά επειδή δεν έχω μήλο πάρε ένα λέλουδο (δεν είναι για να το φας!:P):flowers:

Δεν "πέφτω" εγώ με τέτοια! :)

Όποιος δεν έχει βιβλίο, μολύβι και τετράδιο .... στη γωνία με το ένα πόδι και 100 φορές τιμωρία το "δεν θα ξεχνάω τα βιβλία μου" !!!!!:devil: .......... :P:P

Δεν "πέφτω" εγώ με τέτοια! :)

Όποιος δεν έχει βιβλίο, μολύβι και τετράδιο .... στη γωνία με το ένα πόδι και 100 φορές τιμωρία το "δεν θα ξεχνάω τα βιβλία μου" !!!!!:devil: .......... :P:P

Αχχχ.... Αιγοκερίνα φτιάξε με κι άλλο, φτιάξε με!!!:P

Μπούι πάω να βάλω κανα παντελόνι και καμιά μπλούζα να φεύγω σιγά σιγά γιατί είναι 4 και 20 και ξέρεις πόσο αργοκίνητο είμαι.

Ciao Λουφτβάφε!:hello:

Αχχχ.... Αιγοκερίνα φτιάξε με κι άλλο, φτιάξε με!!!:P

Μπούι πάω να βάλω κανα παντελόνι και καμιά μπλούζα να φεύγω σιγά σιγά γιατί είναι 4 και 20 και ξέρεις πόσο αργοκίνητο είμαι.

Ciao Λουφτβάφε!:hello:

Αυτό το Λουφτβάφε δεν ξέρω γιατί μου το έχεις κολλήσει;;;;; :confused:

Τέλος πάντων, ας είναι, κάν' το όμως σωστά:

Auf Wiedersehen .... ή έστω Tschüss! Όχι ciao .... :D

Kαλησπέρες.

Γεια σου Μπορατ. Ολα καλα; Τι λεει;

Όλα σκατ@.

Εσύ;

θκατα.

Πως και δε πήγες στη συνάντηση εχθές;

Αφου πιναμε μπυρες μαζι ρε..:P

Eσυ γιατι δεν πηγες;

Εγω ημουν Ναυπακτο. Γυρισα χθες, κατα τις 3 το βραδυ..

Eγώ είχα κανονίσει μονοήμερο με το μανταμάκι.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back