self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

20-07-09

04:16
1.πρέπει να σηκωθείς σε 3 ώρες ;πρώτον, μικρέ σιντ αυτή είναι η κανονική μου ώρα στο στέκι (περα από όλες τις άλλες ;p)
είναι η ώρα που χαζεύω χωρίς κανένας να διαταράσσει την ηρεμία μου. δηλαδή να γράφει ποστ που σε κάθε ανανέωση μου γεμίζουν τη λίστα κι άλλο :X
έχουμε όλοι τα βίτσια μας
βρε συ ξέρεις από πότε έχω να κοιμηθώ πριν τις τρεις? από χθές
σοβαρά τώρα, έλειπα απλώς λόγω εξεταστικής και επειδή ήθελα να περάσω κάποια "βαριά" μαθήματα. τελικά μάλλον μόνο με Στοιχεία και Θερμοδυναμική οφφ δε λιστ, θα τη βγάλω και θα λέω κι ευχαριστώ..
Μαρουλά;ο μι τζι
μόνο 100 σελίδες; καλά είσαι. πφφ αυτή γραμμική άλγεβρα μας στοιχειώνει
έχει έτοιμες σημειώσεις το γραμμικό;;!!
εσύ τι κάνεις ξύπνιος;;
φααινν
πρέπει να κοιμηθώ, και να σηκωθώ μέσα σε τρεις ώρες
ευτυχώς μετά μπορώ να γυρίσω να ξανακοιμηθώ- το ωραίο του να μην υπάρχει πουθενά στο πρόγραμμα η σχολή! αχχ

2.καλά θα σιωπήσω , να μην διαταράζεται η ησυχία σου και να μην χρειάζεται ανανέωση το στέκι - πάω να παίξω αλλού με τα κουβαδάκια μου
3.καλά όχι και βαρύ η θερμοδυναμική - τα στοιχεία πάλι , υπέρβαρα

3.δεν έχει σημειώσεις για γραμμική άλγεβρα ή τουλάχιστον δεν το ξέρω εγώ , αλλά για πολλά άλλα μαθήματα έχουνε πάει καλοί φοιτητές και έχουνε πουλήσει τις σημειώσεις που κρατούσανε - την αγοράζεις για καμιά 10αριά ευρά - συνήθως είναι καλύτερες από κόμματος αλλά καμιά φορά είναι οι ίδιες ακριβώς

4.άκου μικρός ο σιντ , άκου τι κάνω τέτοια ώρα
σίγουρα το βράδυ δεν φτιάχτηκε για να κοιμάμαι εγώ , άσε που τώρα έχω γεμίσει μπαταρίες , αντέχω ακόμ........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.