Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που θα πας και μας χαιρετας;

στον Βασίλη Καρρά , έρχεσαι ;

π.σ.έχει γκεστ εμφάνιση και ο Τερλέγκας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρεεε
πατε σε μπουζουξιδικο και δε με καλεσε κανεις??

:mad:

είναι για άντρες ρε , η μόνη γυναίκα θα είναι η γυναίκα του καρρά η οποία κάθε φορά που τραγουδάει ο άντρας της νομίζει ότι έχει άσθμα , σπαστική κωλίτιδα και νόσο των πτηνών οπότε δεν τον αφήνει μόνο του

Να φορεσεις οτι θες. Εμεις δεν πιεζουμε κανεναν αν και λογικα η γυναικα μου θα εχει ενδοιασμους γι'αυτο το θεμα γιατι τρομαζει με καποιους σαν και σας. Βλεπεις, ειναι πολυ γαβ-γαβ. :P

εντιτ. Να τα, με προλαβε ηδη...

ο μι τζι τόσο πολύ απέχω από το στέκι τώρα τελευταία, που εσείς οι δυο προλάβατε και το φτάσατε σε γάμο..? :confused: τι είστε εσείς βρε παιδίμ!!!

να διαλέξω τα λουλούδιααααα μαζί με τη νύφηηη;; :happy:
(λοβ πρόσεξέ με- ροζ τριαντάφυλλα και άσπρα, και ορχιδέες
σε έχω;.. ;p
)

Πηγα να ξαναβαλω φωτια στο σπιτι μου...:(

Αν καποια μερα δεν ξαναμπω στο e-steki να ξερετε οτι σας αγαπαω ολους... :'(:bye:

Βρε συ πρόσεχε λίγο.. :worry:
Σοβαρά τώρα, δεν παίζουν με αυτά- λίγη προσοχή, και όταν μαγειρεύεις να κλείνεις το στέκι και να είσαι από πάνω από το φαγητό! :X Εγώ την έχω πάθει έτσι- είχα βάλει μια μέρα μακαρόνια να βράζουν και ήθελα να απαντήσω τσακ μπαμ σε ένα ποστ.. Ε απάντησα ...μετά από κανένα εικοσάλεπτο :happy:, γιατί μου βγήκε μεγάλο το ποστ χωρίς να το θέλω :S, και τα μακαρόνια έγιναν ...μπλουμ!

Καλησπέρεεεεςςς! :D

Καλησπέρα Καλυψούδαααααααααα!!!! :D

Έτοιμη και δυνατή για την παρουσίασή σου; :)

χουχ όχι βέβαια :happy:
θα πέσει πολύ ξενύχτι αυτές τις μέρες...

Αλλά είμαι αισιόδοξη! :) ήδη παρέδωσα μία άλλη εργασία για πλοίο σε βλάβη, που μ αρέσει (Φέρτε μου τα καράβια σας να σας τα επισκευάσω- αυτό το ξέρω, να κατασκευάσω δεν ξέρω :X)

Εσύ καλά είσαι Ζωρζ;
:)

Εγώ είχα ξενύχτι χθες! :D

Παρέδιδα μια εργασία για computer graphics (φτιάχνω ένα φιδάκι, σαν αυτά που 'χουν τα Nokia ^^), που ήταν για Παρασκευή και κατέληξα να την στείλω σήμερα στις 5 το χάραμα. :loltooth: Αλλά αφού ο ήλιος δεν είχε βγει, ήταν ακόμα Παρασκευή... :look:

Τελικά κοιμήθηκα στις 7 παρά, γιατί έπρεπε να τελειώσω μία άλλη εργασία για Δευτέρα. Τελείωσε και την τύπωσα σήμερα! :D Οπότε για Δευτέρα έχω αισίως δύο παρουσιάσεις (καπάκι) και άλλη μία για Τρίτη.

Ύστερα από καιρό το πρώτο μου λίγο πιο χαλαρό Σαββατοκύριακο. Ευκαιρία να κατέβω προς κέντρο μεριά. :)

Τι θέλει ο τύπος που θα σε εξετάσει να του κατεβάσεις; Όλη την ιστορία των μαούνων; :confused:

Λολ, χειρότερα- όλη την ιστορία των (στοιχείων) μηχανών!!
Τουλάχιστον έμαθα τι κάνει ο σφόνδυλος, μια πραγματικά χρήσιμη γνώση που δεν νομίζω να χρειαστώ ποτέ :happy:

Έχω κάνει τα τρία ερωτήματα, και έχω άλλα δύο (το ένα τεράστιο, αλλά το χω ξεκινήσει) και το σχέδιο το οποίο θα κάνω αύριο. wish me luck :X

Για πες μου τι κάνει ο σφόνδυλος; :1eye:

Για πες μου τι κάνει ο σφόνδυλος; :1eye:

(:rant:)

λοιπόν ας μεταδώσω τη γνώση... Μας έχει δώσει αυτός εκεί (ο καθηγητής :p) ένα διάγραμμα, από το οποίο βλέπουμε πως ο κινητήρας του λιθοσπαστήρα μας (λολ) λειτουργεί ασυνεχώς. Ο σφόνδυλος λοιπόν αποθηκεύει κινητική ενέργεια, ώστε ο λιθοσπαστήρας να συνεχίσει να δουλεύει, ακόμα και όταν ο κινητήρας δε λειτουργεί- δλδ ο σφόνδυλος συνεχίζει με τις ίδιες στροφές

Αν δεν κάνω λάθος..

ω μι τζι

Κουράγιο Καλυψούλι :(

Φάση έχει αν το διαβάσεις πολύ γρήγορα :P

:redface:

borat

Φρέσκια! :D

:hehe::D

πς. σορρυ, γέλασα αυθόρμητα με το ποστ και είπα να το γράψω σε ποστ!

Καλά.

Καλυψούδα, δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο ανάμεσά σας, αν θες you're free to go.

Καλά.

Καλυψούδα, δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο ανάμεσά σας, αν θες you're free to go.

?:worry:

Μα.. είμαι :X

πς. βρε σταματήστε με τα προξενιά- όλο το στέκι θα μου προξενέψετε στο τέλος :X

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back