κοίτα , αν πίστευα ότι ήτανε αποτυχημένο δεν θα το είχα ξεκινήσει.
Μπορώ να παραδεχτώ ότι δεν είναι
αντικειμενικά πετυχημένο
Μπορώ να παραδεκτώ ότι καταλαβαίνω να μην σου αρέσει , αυτό έλειπε, αλλά δεν καταλαβαίνω με ποια λογική να το θεωρήσεις και κακοπροαίρετο - αφού σου στειλα και αίτημα φιλίας
Μπορώ να παραδεκτώ ότι ενορίες δεν υπάρχουνε μόνο στην επαρχία-εξάλλου είμαι άσχετος από τέτοια.Μπορώ να παραδεχτώ ότι θα ήθελα να παραδεχτείς ότι ξεκίνησα την πλάκα επειδή όντως δεν θυμάμαι άλλα ποστ μου που να δείχνουνε κρητική καταγωγή.Μπορώ να παραδεχτώ ότι θεωρώ το παράδειγμα της μελλοντικής απορίας ανάλογο της δικής σου παρατήρησης , στο τέλος του οποίου παραδείγματος μου ξέφυγε; η υπερβολή
και γιατί χάρηκες τότε για τους άλλους που μιλάνε για σαλονίκη - χώρια που δεν μένουνε μόνιμα εκεί απλά πετάγονται τα χριστούγεννα..
- πλην όμως υπάρχει είδος χιούμορ που βαζίζεται στην υπερβολή.Αν πιστεύεις ότι πρέπει να παραδεχτώ κάτι άλλο εκτός των παραπάνω είμαι πάντα πρόθυμος να το ακούσω αρκεί να παραθέτεις τα λόγια μου
και τα λόγια που πήρα ως αφορμή
ώστε ένας τρίτος αναγνώστης να εξάγει το δικό του βάσιμο συμπέρασμα , το οποίο δεν θα βασίζεται μόνο σε αυτό
Να είσαι εύθικτος με αυτούς που σε προσβάλλουν και όχι με τα καλοπροαίρετα με δόση αστεϊσμού σχόλια.
ούτε και σε αυτό που θα πω εγώ για σένα μόνο βέβαια.Θα πρόσθετα μια τελευταία φράση αρκετά αστεία ώστε να δείξω ότι δεν έχω θιγτεί - αλλά δεν σου αρέσει το χιούμορ μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.