Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:14 Ο Guest 990498: #18.121 02-10-08 14:14 Kαλησπέρες. Γκαντ, βαριέμαι να ανέβω σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Ophelia έγραψε: #18.122 02-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλημέρες κι από δω! Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η kalypso έγραψε: #18.123 02-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Παίρνουμε απόφαση ότι ούτε να διαβάσουμε Υλικά υπάρχει περίπτωση, ούτε (φυσικά) να τα περάσουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Ο Tetragrammaton: #18.124 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Click για ανάπτυξη... Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #18.125 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπέρες. Γκαντ, βαριέμαι να ανέβω σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:18 Η Ophelia έγραψε: #18.122 02-10-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλημέρες κι από δω! Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η kalypso έγραψε: #18.123 02-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Παίρνουμε απόφαση ότι ούτε να διαβάσουμε Υλικά υπάρχει περίπτωση, ούτε (φυσικά) να τα περάσουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Ο Tetragrammaton: #18.124 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Click για ανάπτυξη... Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #18.125 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλημέρες κι από δω! Τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η kalypso έγραψε: #18.123 02-10-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Παίρνουμε απόφαση ότι ούτε να διαβάσουμε Υλικά υπάρχει περίπτωση, ούτε (φυσικά) να τα περάσουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Ο Tetragrammaton: #18.124 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Click για ανάπτυξη... Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #18.125 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Παίρνουμε απόφαση ότι ούτε να διαβάσουμε Υλικά υπάρχει περίπτωση, ούτε (φυσικά) να τα περάσουμε. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Ο Tetragrammaton: #18.124 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Click για ανάπτυξη... Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #18.125 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ναι μωρέ, παράτα τα... Με όλη την ύλη πού να βγάλεις άκρη Πρόοδος και πάλι πρόοδος Click για ανάπτυξη... Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:21 Η kalypso έγραψε: #18.125 02-10-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ...τρώω προφιτερόλ και διαβάζω shape......Άι αμ παθέτικ!!! Εσύ μπουμπούκι μου καλά;; Click για ανάπτυξη... ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Πού είσαι κουκλίνι;; Σε έχασα Καλά είμαι, το χω ρίξει στο νάνι μέχρι τη Δευτέρα που αρχίζει πάαααλι απ την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Ο Tetragrammaton: #18.126 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: ααααα σέλω κι εγώ προφιτερόλ έχουμε στο ψυγείο, αλλά δεν θα το φάω Click για ανάπτυξη... Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:23 Η kalypso έγραψε: #18.127 02-10-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Επί πτυχίω και πάλι επί πτυχίω. Click για ανάπτυξη... Τα Υλικά; Όχι ρε συ Καλά εγώ για το πτυχίο ξέρετε ποιο θα αφήσω... Δεν παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:25 Η Ophelia έγραψε: #18.128 02-10-08 14:25 Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:26 Η kalypso έγραψε: #18.129 02-10-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Εμείς είχαμε και το έφαγα όλο! Μισή πιατέλα! Click για ανάπτυξη... Μισή πιατέλα; Πού το βαλες παιδιμ'; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:27 Η kalypso έγραψε: #18.130 02-10-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλά είμαι μπουμπούκι μου... (το εννοώ αυτήν την φορά!!!!) Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Γιατί βρε; Δεν είναι τί-πο-τα. Θα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tetragrammaton: #18.131 02-10-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δουλειά μωρέ...από δευτέρα αρχίζω και εγώ με την σχολή και έχω ψιλο-αγχωθεί!! Click για ανάπτυξη... Ρε μην αγχώνεσαι... Στη σχολή θα είσαι πολύ πιο χαλαρά από το σχολείο. Πραγματικά! Μια χαρα 8α τα πας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Ophelia έγραψε: #18.132 02-10-08 14:31 Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τενκ γιου sis και τέτρα... Δεν ξέρω μωρέ,σαν πρωτάκι νιώθω...άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει ο αντικοινωνικός μου εαυτός πάλι!! Μπράβο τέτρα αγόρι μου!! και εγώ σχεδόν την μισή πιατέλα έχω φάει και δεν έχω πάθει τίποτις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:35 Η fielda έγραψε: #18.133 02-10-08 14:35 Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!!!! Τι κάνετε;;; Τέτρα τι βλέπω; Ακόμα εξεταστική; Καλή επιτυχία και καλά κουράγια!!!! Τι κάνετε;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Η kalypso έγραψε: #18.134 02-10-08 14:36 Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:36 Ο Tetragrammaton: #18.135 02-10-08 14:36 Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, ακόμα εξεταστική, ετοιμάζω τις ομπρέλες και τα αντιηλιακά μου για να πάω αύριο τελείως τουρίστας. Κατα τα άλλα μια χαρά, επιτέλους τελειώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:40 Η Ophelia έγραψε: #18.136 02-10-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Λοιπόν Μάρα δώσε βάση. Θα ξυπνήσεις το πρωί, θα ντυθείς, θα φτιάξεις μαλλί, θα φας πρωινό και θα πας στη σχολή. Με το που θα μπεις, θα φορέσεις το καλύτερό σου χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πας στο αμφιθέατρο. Εκεί θα είναι πολύς κόσμος - εσύ δεν τρομάζεις, λες καλημέρα ...και τα υπόλοιπα τα χεις, δε σε φοβάμαι!! εδιτ. Γειά σου fieldάκι!! Click για ανάπτυξη... Aααααααα...οκ!! Εύκολο ακούγεται...Ζευχαριστώ πάντως!!! Φιλντούλα..τι γίνεσαι εσύ;; Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Η fielda έγραψε: #18.137 02-10-08 14:45 Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ ποιος αγχώνεται για την πρώτη μέρα στη σχολή; Αφού τα κατάφερα εγώ, το πλέον ντροπαλό άτομο, μπορείς κι εσύ σίγουρα!!! Μπήκα πρώτη μέρα στην αίθουσα, γεμάτη κόσμο, πήγα και έκατσα σε μία θέση και συνειδητοποίησα ότι δεν ήξερα κανέναν. Μίλησα λοιπόν στη διπλανή μου (ναι ναι ΕΓΩ!!!!!) και έτσι άρχισα να γνωρίζω κόσμο. Να δεις, μετά θα πηγαίνετε για καφέ καμια 20ρια άτομα μαζί!! Πολύ γέλιο έχει Γεια σου καλυψούλι!!! Τέτρα παιδί μου, πάρε και το sleeping bag μαζί μην κρυώσεις εκεί που πας για τουρισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:29 Η Neraida έγραψε: #18.138 03-10-08 14:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η Ophelia έγραψε: #18.139 03-10-08 14:44 Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 905 906 907 908 909 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 907 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Hallo Νεράιδα...τι κάνεις; Πάει, ψόφισε η κουβεντούλα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η Neraida έγραψε: #18.140 03-10-08 14:54 Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα ειμαι..μωρε...προσπαθω να διαβασω για κατι εξετασεις του δημοσιου και δεν μπορω να συγκεντρωθω...γενικα αυτη η εβδομαδα ηταν απο τις χειροτερες των τελευταιων μηνων...εβερ.... Εχεις δικιο...γι αυτο το λογο ειπα να τη ζωντανεψω με ενα τζιφ αρχειο Εσυ? Ολα καλα?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.