cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:58 Η cibyllian: #16.061 04-08-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι και kinky girl δηλαδή θες έξω!Καλά θα περάσουμε και έξω! Click για ανάπτυξη... Tι kinky έχει το έξω;;; ..... Ααααααα, όχι ..... δεν κατάλαβες ..... δεν θα φέρω μαζί! Α ... και μια λεπτομέρεια ..... να φέρουμε και κάποιον να μας μαζώξει μετά, γιατί εγώ τιμόνι δεν πιάνω όταν έχω πιεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:59 Ο Klaus έγραψε: #16.062 04-08-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Tι kinky έχει το έξω;;; ..... Ααααααα, όχι ..... δεν κατάλαβες ..... δεν θα φέρω μαζί! Α ... και μια λεπτομέρεια ..... να φέρουμε και κάποιον να μας μαζώξει μετά, γιατί εγώ τιμόνι δεν πιάνω όταν έχω πιεί. Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:10 Η cibyllian: #16.063 04-08-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο Klaus έγραψε: #16.064 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #16.065 04-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Είσαι και kinky girl δηλαδή θες έξω!Καλά θα περάσουμε και έξω! Click για ανάπτυξη... Tι kinky έχει το έξω;;; ..... Ααααααα, όχι ..... δεν κατάλαβες ..... δεν θα φέρω μαζί! Α ... και μια λεπτομέρεια ..... να φέρουμε και κάποιον να μας μαζώξει μετά, γιατί εγώ τιμόνι δεν πιάνω όταν έχω πιεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:59 Ο Klaus έγραψε: #16.062 04-08-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Tι kinky έχει το έξω;;; ..... Ααααααα, όχι ..... δεν κατάλαβες ..... δεν θα φέρω μαζί! Α ... και μια λεπτομέρεια ..... να φέρουμε και κάποιον να μας μαζώξει μετά, γιατί εγώ τιμόνι δεν πιάνω όταν έχω πιεί. Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:10 Η cibyllian: #16.063 04-08-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο Klaus έγραψε: #16.064 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #16.065 04-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Tι kinky έχει το έξω;;; ..... Ααααααα, όχι ..... δεν κατάλαβες ..... δεν θα φέρω μαζί! Α ... και μια λεπτομέρεια ..... να φέρουμε και κάποιον να μας μαζώξει μετά, γιατί εγώ τιμόνι δεν πιάνω όταν έχω πιεί. Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:10 Η cibyllian: #16.063 04-08-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο Klaus έγραψε: #16.064 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #16.065 04-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Για αυτό σου λέω να είμαστε σε μέρος με κρεβάτι να ταυλιαστούμε απευθίας!Δεν θες να σε φιλοξενήσω τι να σε κάνω Θα την βρούμε την άκρη μην ανχώνεσαι Click για ανάπτυξη... Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Ο Klaus έγραψε: #16.064 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #16.065 04-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είδες που είσαι μικρός;;; ...... Να μην κοιμάσαι ποτέ απευθείας όταν έχει πιει πολύ, κινδυνεύεις να πάθεις αναρρόφηση! Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #16.065 04-08-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Κάνεις λάθος κοιμάμαι και λέω προσέχτε με και δεν κοιμούνται οι υπόλοιποι!Μικρός στο μάτι αλλα!!! Click για ανάπτυξη... Δηλαδή κοιμάσαι με πολλούς παρέα;; ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:24 Ο Klaus έγραψε: #16.066 04-08-08 13:24 Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η cibyllian: #16.067 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Όχι ή λέω στους τρομερούς γονείς ή στους πιο ξεμέθυστους στα δίπλα κρεβάτια αν είμαι σε διακοπές!Επίσης αν κοιμάμαι με παρέα δεν κοιμάμαι Click για ανάπτυξη... Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Ophelia έγραψε: #16.068 04-08-08 13:55 Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η cibyllian: #16.069 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Καλημερίζω τις μπεκροκανάτες του στεκιού... Click για ανάπτυξη... Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Ophelia έγραψε: #16.070 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε ποιούς αναφέρεσαι μάρα;;; Όχι τιποτ' άλλο, αν τους πετύχω πουθενά να τους ενημερώσω!!! Click για ανάπτυξη... Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η cibyllian: #16.071 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ααααααα, δεν μπορώ να σου πω...να τους εκθέσω έτσι στεγνά...κρίμα τα παιδιά!! Είπαμε, εσύ είσαι μεγάλη γυναίκα... Click για ανάπτυξη... Μουαχαχα... έλα κι εσύ για κόντρα με ξύδια, να δούμε ποιός θ' αντέξει! Ορίστε μας ακόμα δεν βγήκαν απ' τ' αυγό και βγάζουν και γλώσσα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Ophelia έγραψε: #16.072 04-08-08 14:07 Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:12 Η cibyllian: #16.073 04-08-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Μπα...στα ξύδια δεν έχω αντοχές!!! Για φαι αν θέλετε πάμε κοντρούλα... Click για ανάπτυξη... Τα συνδυάζουμε και τα δύο!!! Βρε σίμπυ, η γυναίκα είναι σαν το κρασί, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο καλύτερη γίνεται... Click για ανάπτυξη... Αν είναι καλής εσοδείας, διαφορετικά "αρπάζει"!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:33 Ο Klaus έγραψε: #16.074 04-08-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ααααα ... εσύ πραγματικά γίνεσαι τύφλα, αφού δεν "κολλάς" να ζητήσεις από τους γονείς σου να σε προσέχουν γιατί έχεις πιεί!!!! Click για ανάπτυξη... Άραξε πρέπει να προσέχουν τον κανακάρη τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:51 Ο Valder έγραψε: #16.075 04-08-08 14:51 Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:53 Η cibyllian: #16.076 04-08-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Ελάτε να προσευχηθούμε και να σφάξουμε μια κάμπια! Click για ανάπτυξη... Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:59 Ο Valder έγραψε: #16.077 04-08-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Βρε καλώς τα τα παιδιάαααα...... που είσαι συ ψυχή μου;;;;; Click για ανάπτυξη... Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:03 Η cibyllian: #16.078 04-08-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Ο Klaus έγραψε: #16.079 04-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 802 803 804 805 806 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 804 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εεεεμ... ένας είμαι! Ξεμέθυσε πλήζ! Click για ανάπτυξη... Μανάρι μου πουρνό πουρνό σηκώθηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.842 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Ο Valder έγραψε: #16.080 04-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είσαι ένας βέβαια, αλλά σαν προσωπικότητα είσαι πολυσχιδής ...... Άλλωστε στις μεγαλειότητες, αναφέρονται πάντα σε πληθυντικό!!!!!! (σε 'φτιαξα τώρα;; Click για ανάπτυξη... Δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ξέρω ότι είσαι ποιοτικότατη γυναίκα με άψογη κρίση και ξέρεις να αποδίδεις τιμές εκεί που υπάρχει μεγάλη αξία.8) Εύγε Σιμπάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.