cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Η cibyllian: #14.941 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Ophelia έγραψε: #14.942 15-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο Valder έγραψε: #14.943 15-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο Γιώργος έγραψε: #14.944 15-07-08 14:50 Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Ophelia έγραψε: #14.945 15-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Η Ophelia έγραψε: #14.942 15-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο Valder έγραψε: #14.943 15-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο Γιώργος έγραψε: #14.944 15-07-08 14:50 Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Ophelia έγραψε: #14.945 15-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο Valder έγραψε: #14.943 15-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο Γιώργος έγραψε: #14.944 15-07-08 14:50 Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Ophelia έγραψε: #14.945 15-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν ξέρω .... κι εγώ τον δικό μου χρόνια τον έχω και για τους ίδιους λόγους δεν τον αφήνω... οπότε ..... τι να σου πω;;; Μπορούμε όμως να είμαστε στην επιτροπή συλλογής βιογραφικών, αν θες! Click για ανάπτυξη... Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο Γιώργος έγραψε: #14.944 15-07-08 14:50 Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Ophelia έγραψε: #14.945 15-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Ophelia έγραψε: #14.945 15-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κόφτε το περί ΑΣΟΕΕ, λυπηθείτε ημάς που έχουμε πάρει το στραβό το δρόμο. Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... καλημέρα!!!! στραβό δρόμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η cibyllian: #14.946 15-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ναι! ναι! είμαι καλή σε αυτό........ξέρεις πόσο κόσμο έχω ζευγαρώσει!!! την καλύτερη θα σου βρούμε val.....δώσε μας τις προδιαγραφές σου και θα στην στείλουμε με delivery!!! Click για ανάπτυξη... Συστημένο θα σου 'ρθει το μωρό! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εσύ τυφλή είσαι, αυτός είναι ο λόγος. Κάθομαι και παρακαλάω σα... τέσπα! Ε ρε μια prime που σας χρειάζεται να στρώσετε μερικές! (που ναι κι αυτή, χάθηκε το διάολο μου πάει το χαρέμι μου) Click για ανάπτυξη... Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η invalid έγραψε: #14.947 15-07-08 14:52 Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νωρίς-νωρίς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Γιώργος έγραψε: #14.948 15-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Νωρίς-νωρίς Click για ανάπτυξη... Γεια σου Τίνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Ο Valder έγραψε: #14.949 15-07-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δύσκολοι καιροί για .... Πασάδες! Click για ανάπτυξη... Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:03 Η invalid έγραψε: #14.950 15-07-08 15:03 Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aαααα ! Μόλις έκανα ένα τεστ στο facebook για το ποιος χαρακτήρας από τους singles είμαι και βγήκα.. Περιστερόπουλος... Περαστικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:08 Η cibyllian: #14.951 15-07-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμ δεν είναι δύσκολοι οι καιροί, αλλά κάποιες μαθημένες στα εύκολα! Άμα δε βρέξεις κώλο δεν τρως ξιφία μαντάμ αλλά λιθρίνι! Click για ανάπτυξη... Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #14.952 15-07-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να σου πω .... καλός ο ξιφίας .... καλό και το λιθρινάκι Αλλα εμένα το αγαπημένο μου είναι το λαυράκι! Click για ανάπτυξη... Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Ο Guest 990498: #14.953 15-07-08 15:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Η invalid έγραψε: #14.954 15-07-08 15:12 Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχετε δίκιο, μπαρμπούνι ftw! (Γιατί γράφω με χρονοκαθυστέρηση σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η Ophelia έγραψε: #14.955 15-07-08 15:14 i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
i vote χάνος!!! και αυτό ψαράκι είναι, ψυχούλα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #14.956 15-07-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλά κάτσε με το λαυράκι σου εκεί και τους 90 βαθμούς μυωπίας και πιοτού που δικαιολογούν αυτό το ολίσθημα του να μην προτιμάς τον ξιφία... Εμένα με αγαπάνε όλες οι υπόλοιπες, δε σ' έχω ανάγκη καμία, ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία! Click για ανάπτυξη... Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Valder έγραψε: #14.957 15-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γιατί ξιφίας είσαι;;;; .... Κρίμα! Αν με ρώταγε κανείς θα έλεγα ότι σε θυμόμουν πιο όμορφο!!! Click για ανάπτυξη... Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #14.958 15-07-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κράτα αυτές τις αναμνήσεις τις όμορφες γιατί θα είναι το μόνο που θα έχεις από μένα αν συνεχίσεις να εθελοτυφλείς με ....λαυράκια... Click για ανάπτυξη... Αν και από παραθαλάσσιο μέρος ... δε γνωρίζεις αγαπητέ μου, ότι το αλανιάρικο λαυράκι είναι το καλύτερο ψάρι!!!! Γι' αυτό άλλωστε και η έκφραση "έβγαλα λαυράκι" ...... Είπες τίποτα;;; ε;;; πιο δυνατά .... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:29 Ο Bill έγραψε: #14.959 15-07-08 15:29 Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σίμπυ!! borat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Η cibyllian: #14.960 15-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Σίμπυ!! borat; Click για ανάπτυξη... Bill !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.