Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:18 Η Ophelia έγραψε: #14.921 15-07-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σε αυτό έχεις δίκιο! Χαχαχαχα!!!! Κάπου λογικά θα υπάρχει κάποια και για εσένα από το ΔΕΟΣ! Όλα τα μοντέλα έχουν μαζέψτει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η cibyllian: #14.922 15-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ το δύσκολο δεν είναι να βρω πολύ όμορφη. Το θέμα είναι να είναι έξυπνη χωρίς να είναι κομπλεξική! Εγώ ή σε τίγκα κομπλεξικά ομορφούλια πέφτω ή σε τίγκα ηλίθια νοστιμούλια. Μυαλό και χαρακτήρας πουθενά. Θέλω να λέω και κάτι της προκοπής ρε φιλενάδα, να μη μου λέει πως θα γυμνάσει τους προσαγωγούς της στη Μύκονο... Και το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα γιατί η Σίμπυ μεγαλώνει και φοβάμαι τη διαφορά ηλικίας (πάρτα για να ζητάς καφέ κακούργα!) Click για ανάπτυξη... Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #14.923 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Όχι καλε! Υπάρχουν και αγοράκια, πολλά αγοράκια! Δεν είμαστε Παιδαγωγικό!!! Απλά ο Valder δίνει σημασία μόνο στα κοριτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #14.924 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #14.925 15-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Σε αυτό έχεις δίκιο! Χαχαχαχα!!!! Κάπου λογικά θα υπάρχει κάποια και για εσένα από το ΔΕΟΣ! Όλα τα μοντέλα έχουν μαζέψτει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Η cibyllian: #14.922 15-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ το δύσκολο δεν είναι να βρω πολύ όμορφη. Το θέμα είναι να είναι έξυπνη χωρίς να είναι κομπλεξική! Εγώ ή σε τίγκα κομπλεξικά ομορφούλια πέφτω ή σε τίγκα ηλίθια νοστιμούλια. Μυαλό και χαρακτήρας πουθενά. Θέλω να λέω και κάτι της προκοπής ρε φιλενάδα, να μη μου λέει πως θα γυμνάσει τους προσαγωγούς της στη Μύκονο... Και το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα γιατί η Σίμπυ μεγαλώνει και φοβάμαι τη διαφορά ηλικίας (πάρτα για να ζητάς καφέ κακούργα!) Click για ανάπτυξη... Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #14.923 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Όχι καλε! Υπάρχουν και αγοράκια, πολλά αγοράκια! Δεν είμαστε Παιδαγωγικό!!! Απλά ο Valder δίνει σημασία μόνο στα κοριτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #14.924 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #14.925 15-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μωρέ το δύσκολο δεν είναι να βρω πολύ όμορφη. Το θέμα είναι να είναι έξυπνη χωρίς να είναι κομπλεξική! Εγώ ή σε τίγκα κομπλεξικά ομορφούλια πέφτω ή σε τίγκα ηλίθια νοστιμούλια. Μυαλό και χαρακτήρας πουθενά. Θέλω να λέω και κάτι της προκοπής ρε φιλενάδα, να μη μου λέει πως θα γυμνάσει τους προσαγωγούς της στη Μύκονο... Και το θέμα είναι ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα γιατί η Σίμπυ μεγαλώνει και φοβάμαι τη διαφορά ηλικίας (πάρτα για να ζητάς καφέ κακούργα!) Click για ανάπτυξη... Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Phoebe έγραψε: #14.923 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Όχι καλε! Υπάρχουν και αγοράκια, πολλά αγοράκια! Δεν είμαστε Παιδαγωγικό!!! Απλά ο Valder δίνει σημασία μόνο στα κοριτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #14.924 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #14.925 15-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Όχι καλε! Υπάρχουν και αγοράκια, πολλά αγοράκια! Δεν είμαστε Παιδαγωγικό!!! Απλά ο Valder δίνει σημασία μόνο στα κοριτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #14.924 15-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #14.925 15-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: ωχ παναγία μου.........όλο κοριτσάκια θα είμαστε στο τμήμα;;; έλεος.... Click για ανάπτυξη... Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά .... θα τον πιώ κι εγώ αλλού! Στη Μύκονο συγκεκριμένα! Προσαγωγούς δεν θα γυμνάσω, είναι ήδη γυμνασμένοι!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η cibyllian: #14.925 15-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Click για ανάπτυξη... Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Ophelia έγραψε: #14.926 15-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για αγοράκια ο δρόμος δείχνει προς ΛΟΧΡΗ, τι να σου κάνω, μονόδρομος! Να σου αγοράσω εισητήριο one way γλυκιά μου; Έ ζουζουνάκι μου; Να πας και να γυμναστείς... Εσύ στη Μύκονο κι εγώ στο δέος να ρίχνω ...δέος! Click για ανάπτυξη... βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #14.927 15-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Phoebe έγραψε: #14.928 15-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Εργασία;;;; Χαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μαθήματα με εργασίες στο τμήμα μας! Αυτά τα μαθήματα θα τα συναντήσεις από το τρίτο έτος της σχολής, που πέρνουμε κατευθύνσεις και ίσως να είναι και επιλογής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:40 Ο Valder έγραψε: #14.929 15-07-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μονόδρομος και αδιέξοδο ..... Click για ανάπτυξη... Αμ έρχεται η ώρα.... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σου είπα δε χρειάζεται να γυμναστώ!!!! Επίσης δε χρειάζεται να μου βγάλεις εισητήριο, έβγαλα ήδη! Click για ανάπτυξη... Με την ευχή μου και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: βρε συ τα αγοράκια είναι χρήσιμα για πολλούς λόγους...κοινώς, αν το τμήμα είναι γεμάτο από κότες άντε να βρεις νορμάλ άνθρωπο να συννενοηθείς για εργασία!! αμα τελικά μπω θα ψάξω να σου βρω εγώ γυναίκα βρε.... Click για ανάπτυξη... Σα δε ντρέπεσαι, μου λες εμμέσως πλην σαφώς ότι δε μπορώ να βρω μόνος μου; Απλά περιμένω το νέο πρώτο έτος του ΔΕΟΣ για να καλωσορίσω! Πελάτισσές μου, πελάτισσές μου θα φωνάζω στους διαδρόμους της πτέρυγας Αντωνιάδου... και φυσικά αντί για δέος θα μείνω ανα χείρας με το πέος...ΞΑΝΑ! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Να του βρεις, γιατί εγώ σίτεψα και φοβάται τη διαφορά ηλικίας Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είσαι , απλά θέλω με κάτι να ασχολούμαι όσο θα σαι στη δουλειά! (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:51 Η Ophelia έγραψε: #14.930 15-07-08 13:51 εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η Corpse Bride: #14.931 15-07-08 13:54 ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Ο papas έγραψε: #14.932 15-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω κοτοπουλακι με σαλατουλα.Θελεις να σου δωσω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 13:56 Ο Valder έγραψε: #14.933 15-07-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: εγώ δεν λέω τίποτα........εσυ μας λές οτι στο τέλος μένεις με την πέρδικα στο χέρι!!! άρα κάτι κάνεις λάθος καλέ μου val....δεν μπορεί να έχουν όλες κουσούρια!! μήπως τους λες τίποτα και τις τρομάζεις... Click για ανάπτυξη... Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η cibyllian: #14.934 15-07-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απ το ΔΕΟΣ μένω νηστικός. Όχι από αλλού! Και φυσικά δεν φωνάζω αυτό που είπα, πλάκα κάνω! Οπότε κάτι φταίει σ' αυτές ή δεν έχει βρεθεί ακόμα η κατάλληλη ΔΕΟΣίτισσα. Click για ανάπτυξη... Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η Ophelia έγραψε: #14.935 15-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... κρίμα που είμαι παντρεμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η cibyllian: #14.936 15-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η invalid έγραψε: #14.937 15-07-08 14:34 Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπρίκια κολλάμε νομίζεις ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:36 Η Ophelia έγραψε: #14.938 15-07-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εκεί κολάς;;; ..... Θα σε χωρίσουμε! Πες εσύ το ναι .... και τα υπόλοιπα ασ' τα πάνω μας! Click για ανάπτυξη... τι λες κοπέλα μου!! ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις άντρα που να μην είναι γκει, να μην ζηλεύει, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει χιουμορ,να μην είναι βόδι...και να είναι και νοστιμούλης;! και τώρα που τον βρήκα και έχουν στρώσει τα πράγματα να τον αφήσω;;;; δεν το θέλει ούτε ο θεος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η invalid έγραψε: #14.939 15-07-08 14:38 Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 745 746 747 748 749 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 747 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πού καλέ τον βρήκες να πάμε να ψάξουμε κι εμείς ;; (πλάκα κάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 36.028 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #14.940 15-07-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Προσοχή παρακαλώ! Φέτος όλες οι ΔΕΟΣίτισσες παρακαλούνται να υποβάλουν μαζί με απαραίτητα πιστοποιητικά για την εγγραφή τους και βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα αναγράφονται τα ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις τους, το ύψος, τα κιλά και οι διαστάσεις στήθους, μέσης, περιφέρειας! Θα επισυνάπτονται 2 φωτογραφίες (μία πορτραίτο και μία ολόσωμη με μαγιό- κατά προτίμηση τοπλες) Επίσης οι υποψήφιες θα υποβάλλονται σε μίνι IQ-test. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύεις ζουζού και με κοροϊδεύεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: κρίμα που είμαι παντρεμένη... Click για ανάπτυξη... Εσένα είπαμε σε φυλάω για άλλο σκοπό! Μπορεί να γίνεις ΔΕΟΣίτισσα, αλλά θα είσαι ο zero-patient, δε θα σε προσβάλλω δηλαδή με τον ιό μου αλλά μέσω εσού θα εκδηλωθώ στις μελλοντικές σου φίλες! I always have a plan, δεν είμαι λίστας σαν κάτι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.