katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Η katerina_s: #14.301 10-07-08 19:10 Χαιρετω! Παω σε μια συναδελφο. Εχει γενεθλια και θα της κανουμε εκπληξη! Μακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο Valder έγραψε: #14.302 10-07-08 19:16 Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:24 Ο Γιώργος έγραψε: #14.303 10-07-08 19:24 Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:25 Ο papas έγραψε: #14.304 10-07-08 19:25 Γεια σας παιδιααα!!!!!! Τι κανετε? Ωπ ωπ Γιωργο,και εσυ απο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Γιώργος έγραψε: #14.305 10-07-08 19:29 Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετω! Παω σε μια συναδελφο. Εχει γενεθλια και θα της κανουμε εκπληξη! Μακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:16 Ο Valder έγραψε: #14.302 10-07-08 19:16 Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:24 Ο Γιώργος έγραψε: #14.303 10-07-08 19:24 Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:25 Ο papas έγραψε: #14.304 10-07-08 19:25 Γεια σας παιδιααα!!!!!! Τι κανετε? Ωπ ωπ Γιωργο,και εσυ απο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Γιώργος έγραψε: #14.305 10-07-08 19:29 Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:24 Ο Γιώργος έγραψε: #14.303 10-07-08 19:24 Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:25 Ο papas έγραψε: #14.304 10-07-08 19:25 Γεια σας παιδιααα!!!!!! Τι κανετε? Ωπ ωπ Γιωργο,και εσυ απο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Γιώργος έγραψε: #14.305 10-07-08 19:29 Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:25 Ο papas έγραψε: #14.304 10-07-08 19:25 Γεια σας παιδιααα!!!!!! Τι κανετε? Ωπ ωπ Γιωργο,και εσυ απο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Γιώργος έγραψε: #14.305 10-07-08 19:29 Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιααα!!!!!! Τι κανετε? Ωπ ωπ Γιωργο,και εσυ απο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Γιώργος έγραψε: #14.305 10-07-08 19:29 Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 19:30 Ο papas έγραψε: #14.306 10-07-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Ήμουν, τώρα φεύγω. Με περιμένουν τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... Πολλα κολλητηλικια εχεις με τα βιβλια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daliapan Νεοφερμένο μέλος Η daliapan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 20:31 Η daliapan έγραψε: #14.307 10-07-08 20:31 ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ζέστη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:49 Η katerina_s: #14.308 11-07-08 00:49 Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αααααααααααααααχ απάλευτη κι αυτή η εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να χαίρεσαι το συναδέλφι! Εγώ πάω για μια ώρα ξάπλα, έχεις δίκιο... Kree sha! Click για ανάπτυξη... Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #14.309 11-07-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Γεια σας! Τι κανετε; Εγω τωρα γυρισα. Σουπερ περασαμε!! Απαλευτη δε λες τιποτα...Οι θερινες εξεταστικες ειναι το χειροτερο μου!!! Θενξ για τις ευχες! Να κανω και μια ερωτηση η ασχετη....Τι ειναι αυτο το τελευταιο που εγραψες;;; Click για ανάπτυξη... Kree sha = Αντίο! Στα αρχαία Αιγυπτιακά τα οποία είναι όμοια με τα εξωγήινα Goa'uld! Βέβαια πιό πολύ μου αρέσει άλλη γλώσσα, τα Ancient που είναι σα τα Λατινικά μιας και τα Λατινικά προήλθαν από τα Ancient: Το αντίο εκεί είναι "Aveo"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:00 Η katerina_s: #14.310 11-07-08 01:00 Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:03 Ο Valder έγραψε: #14.311 11-07-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Αααα...οσο ζω μαθαινω!!! Click για ανάπτυξη... Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Η katerina_s: #14.312 11-07-08 01:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαθαίνεις αλλά και θα περιμένεις γιατί τρώω σαλάτα. Επανέρχομαι σε λίγο. Click για ανάπτυξη... Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:31 Ο Valder έγραψε: #14.313 11-07-08 01:31 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Εγω το αθετησα τελικα...Σαβουριασα παλι σημερα...Δεν φταιω ομως! Ηταν το παρτυ εκπληξη οποτε διακιολογουμαι!!! Απο αυριο ομως τα κεφαλια μεσα... Καλη ορεξη!! Click για ανάπτυξη... Thank you! Τα φαγα και ήρθα! Έφαγα φυλλωσιές και πρασινάδες το κατσίκι... Εσένα θα σε καθοδηγώ στενά διότι...You stray from the path to Enlightenment και δε θα τα πάμε καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:39 Η katerina_s: #14.314 11-07-08 01:39 Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:49 Ο Valder έγραψε: #14.315 11-07-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: Οχι μωρε...αν το βαλω σκοπο θα το κανω...απλα τωρα που δεν υπαρχει λογος δεν ζοριζομαι... Πως νομιζεις οτι την εβγαλα όλο το χειμωνα; Με σαλατουλα και χωρις καθολου τηγανητα..Εκανα διατροφη γιατι ειχα ενα θεματακι με την ακμη και προσεχα όσο δεν φανταζεσαι! Πολλα φρουτα και λαχανικα, όχι σοκολατες οχι τηγανητα, οχι λιπαρα....Πφ! Βαρεθηκα..Τωρα που ησυχασα απο αυτο το θεμα τα 'χω τσακισει όλα!!! Click για ανάπτυξη... Στην πυράααα! ΥΓ: Είχα τον αδερφό μου με ακμή και σε καταλαβαίνω... έπρεπε να παίρνει αντιβίωση, έχει ακόμα ψιλοπρόβλημα, αλλά μια χαρά τσακίζει τα πάντα και χωρίς να περιμένει να φτιάξει πρώτα τελείως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:52 Η katerina_s: #14.316 11-07-08 01:52 κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 01:57 Ο Valder έγραψε: #14.317 11-07-08 01:57 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: κι εγω πηρα αντιβιωση αλλα επειδη εκανα κατι πατατες παλιοτερα και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο, ενω θα μπορουσα να εχω ξεμπερδεψει νωριτερα, ημουν πολυ προσεκτικη. Ασε που τα ειχα παρει περισσοτερο γιατι βρηκα να εμφανισω ακμη στα 20+ ενω στην εφηβεια ημουν μια χαρα! Click για ανάπτυξη... Μη το σκέφτεσαι πια, πάει! ...Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να γίνεις παμφάγο! Τι θα μείνει να φάω εγώ μετά; Άμα πιά... όλοι τον εαυτό σας σκέφτεστε! Να δω άμα δεν επιβιώσω εγώ τι θα κάνετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:03 Η katerina_s: #14.318 11-07-08 02:03 ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:05 Ο Valder έγραψε: #14.319 11-07-08 02:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 714 715 716 717 718 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 716 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από katerina_s: ουπς σορυ! Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το σκεφτηκα! Υποσχομαι οτι απο αυριο θα τρωω μονο σαλατες!!! Νταξει; Click για ανάπτυξη... Ντάξει μάστορα, νταξει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2008 στις 02:12 Η katerina_s: #14.320 11-07-08 02:12 μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαστορα;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.