Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να μην πας.... έχει και ζέστη......

Λες;;;; Και πώς θα πληρώσω τον @#@$λογαριασμό;;; Την τύχη μου!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά λείπουν οι γονείς και ο κλήρος πέφτει σε μένα. Όντως έχει πολύ ζέστη, στο σπίτι είμαι και ζεσταίνομαι. Πού να βγω κιόλας...

Καλημέρα Βαλ και Μάνια :D Βαλ καλή επιτυχία σήμερα, άντε να τελειώνεις και με αυτό!!! Μάνια μου να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! :)

Α!!! Καλημέρα Φοίβη μου!!! :) Ξεχνάω κανέναν;;; Συγνώμη! Καλημέρα σε όλους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες;;;; Και πώς θα πληρώσω τον @#@$λογαριασμό;;; Την τύχη μου!!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά λείπουν οι γονείς και ο κλήρος πέφτει σε μένα. Όντως έχει πολύ ζέστη, στο σπίτι είμαι και ζεσταίνομαι. Πού να βγω κιόλας...

Καλημέρα Βαλ και Μάνια :D Βαλ καλή επιτυχία σήμερα, άντε να τελειώνεις και με αυτό!!! Μάνια μου να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! :)

Α!!! Καλημέρα Φοίβη μου!!! :) Ξεχνάω κανέναν;;; Συγνώμη! Καλημέρα σε όλους!!

Καλημέρες, ευχαριστώ μπουμπού μου, κιαπο τα δικά σου ή των δικών σου σου έυχομαι τέτοιες χαρές:clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έκανα πάλι;;;;; Γιατί φταίω πάντα εγώ;;;;;;

Τίποτα δεν έκανες! Γι αυτό φταίς!:mad::P

Φεύγω και πάλι, πάω να διαβάσω, δε μπορώ συνέχεια να σε νταντεύω!:|:P

@Φιλντάκι ευχαριστώ για την ευχή γλυκιά μου, να σαι καλά! :clapup:

Καλημέρες, ευχαριστώ μπουμπού μου, κιαπο τα δικά σου ή των δικών σου σου έυχομαι τέτοιες χαρές:clapup::clapup:

Να σου ζησει και να μεγαλωσει σαν τα ψηλα πλατανια:clapup::clapup:

Τίποτα δεν έκανες! Γι αυτό φταίς!:mad::P

Φεύγω και πάλι, πάω να διαβάσω, δε μπορώ συνέχεια να σε νταντεύω!:|:P

:cry_x: Έλαααααααααααα Βαλού μου........ σήμερα έχω ανάγκη από ντάντεμα (στοργή, προδέρμ, κλπ) :baby:

Αααχ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγω... Κλαψ :( Θα τα πούμε αργότερα παιδάκια!!! Καλή συνέχεια!!! Ματς μουτς :)

:cry_x: Έλαααααααααααα Βαλού μου........ σήμερα έχω ανάγκη από ντάντεμα (στοργή, προδέρμ, κλπ) :baby:

Άκου να σου πω!!!!:mad: Γράφω στις 4 η ώρα αυτή τη θεωρητική αηδία και τα χω κάνει όλα ένα...

πασάλειμα:P

ΥΓ: Μα δεν είμαι αξιολάτρευτος; :inlove:

Είσαι παναθεμά σε! Good luck!!!!

Αχ ναι, το άλλο θα το βαυτήσω κιόλας:clapup::clapup::clapup:

Άντε αντε λοιπόν με το καλό!!!!!!! :clapup: :clapup: :P Χαίρομαι πολύ όταν ακούω (κ ας μην σας ξέρω) για γεννητούρια - εγκυμοσύνες - γάμους γενικά για τζέρτζελο κ πανηγύρια!!! :redface:

Ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στην Ερμού το Σάββατο;

Είσαι παναθεμά σε! Good luck!!!!

Good frak θα φάω αλλά τέλοσπαντων!:P Έφυγε άλλο ένα κεφάλαιο από την επανάληψη...

Σ ευχαριστώ πάντως Τινάκι μου!:clapup:

Good frak θα φάω αλλά τέλοσπαντων!:P Έφυγε άλλο ένα κεφάλαιο από την επανάληψη...

Καλή τύχη ΘΕΕ... :clapup:

Ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά στην Ερμού το Σάββατο;

Νομίζω μέχρι τις 8... Αν δν κάνω λάθος... :hmm:

Άκου να σου πω!!!!:mad: Γράφω στις 4 η ώρα αυτή τη θεωρητική αηδία και τα χω κάνει όλα ένα...

πασάλειμα:P

ΥΓ: Μα δεν είμαι αξιολάτρευτος; :inlove:

Καλή Επιτυχία!!!!!!!! :'(

Καλημέρααααααααααααα!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

Καλημέρα Τέτρα.Τι κάνεις?

/Πιτσιρίκια detected!!!

Με το καλό και όταν μεγαλώσουν λίγο να τα μυήσουμε κι αυτά στο στέκι!!! :D:D:D

Καλημέρα Τέτρα και Πάνο!!!

/Πιτσιρίκια detected!!!

Με το καλό και όταν μεγαλώσουν λίγο να τα μυήσουμε κι αυτά στο στέκι!!! :D:D:D

Καλημέρα Τέτρα και Πάνο!!!

:P:P

Καλημερα και σε εσενα:):)

Ανιχνευτη εχεις?:P

Btw,καλη επιτυχια Valder!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back