Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:45 Ο Valder έγραψε: #12.421 18-06-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μην τηρανάς καλέ το σκουλαρίκι εγώ να δείς τι έπαθα χτές, πήγα να αλλάξω σκουλαρίκι στην μύτη και ο βλάκας το έβαλα στραβα και του έκανα μια και μάτωσα την μύτη μου, στο τέλος ξαναέβαλα το παλιό και έπαθα και ζημεία πώς καταφέρνω τέτοιες βλακείες ακόμα δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #12.422 18-06-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι είναι σαν αυτό που έλεγε σε ένα παιδικό γραπτό... έπεσε τόση ξηρασία που οι αγελάδες αντί για γάλα έβγαζαν σκόνη οι δικές μου απλά ζούσαν σε δροσερό μέρος Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο ..... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζω με το σκουλαρίκι μου και με τη Σίμπυ! Γενικά είμαι καλά!! Εσύ; Click για ανάπτυξη... Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ε βέβαια μη χαλάσω και κανα δισκόφρενο ή συσπανσιόν στη μέση και μετά δε μπορώ να ανταποκριθώ στα συζυγικά μου καθήκοντα! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Κακή Επιρροή: #12.423 18-06-08 12:52 με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #12.424 18-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #12.425 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μην τηρανάς καλέ το σκουλαρίκι εγώ να δείς τι έπαθα χτές, πήγα να αλλάξω σκουλαρίκι στην μύτη και ο βλάκας το έβαλα στραβα και του έκανα μια και μάτωσα την μύτη μου, στο τέλος ξαναέβαλα το παλιό και έπαθα και ζημεία πώς καταφέρνω τέτοιες βλακείες ακόμα δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:47 Η cibyllian: #12.422 18-06-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι είναι σαν αυτό που έλεγε σε ένα παιδικό γραπτό... έπεσε τόση ξηρασία που οι αγελάδες αντί για γάλα έβγαζαν σκόνη οι δικές μου απλά ζούσαν σε δροσερό μέρος Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο ..... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζω με το σκουλαρίκι μου και με τη Σίμπυ! Γενικά είμαι καλά!! Εσύ; Click για ανάπτυξη... Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ε βέβαια μη χαλάσω και κανα δισκόφρενο ή συσπανσιόν στη μέση και μετά δε μπορώ να ανταποκριθώ στα συζυγικά μου καθήκοντα! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Κακή Επιρροή: #12.423 18-06-08 12:52 με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #12.424 18-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #12.425 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι είναι σαν αυτό που έλεγε σε ένα παιδικό γραπτό... έπεσε τόση ξηρασία που οι αγελάδες αντί για γάλα έβγαζαν σκόνη οι δικές μου απλά ζούσαν σε δροσερό μέρος Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο ..... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παίζω με το σκουλαρίκι μου και με τη Σίμπυ! Γενικά είμαι καλά!! Εσύ; Click για ανάπτυξη... Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ε βέβαια μη χαλάσω και κανα δισκόφρενο ή συσπανσιόν στη μέση και μετά δε μπορώ να ανταποκριθώ στα συζυγικά μου καθήκοντα! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Κακή Επιρροή: #12.423 18-06-08 12:52 με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #12.424 18-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #12.425 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #12.424 18-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #12.425 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Με το σκουλαρίκι σου να παίζεις όσο θές! Με τη Σίμπυ να μην παίζεις γιατί θα χάσεις!!! Ναι αλλά να μην ξεχάσεις ν' αλλάξεις και τις φλάντζες!!!! Click για ανάπτυξη... Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Ο Valder έγραψε: #12.425 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ηρεμία! Όλα καλά θα πάνε! Περαστικά στον μάγκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η mania έγραψε: #12.426 18-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρέπει να το τυρρανάω ρε συ για να μη κλείσει το δέρμα γύρω του. Καλά εσύ πήγες να αλλάξεις κι όλας σκουλαρίκι; Κανα μήνα δε θέλει; Click για ανάπτυξη... Καμάρι μου ένα γυρισματακι μια φορά την μέρα θέλει, μην το παρακάνεις και σύ Αυτο που πήγα να αλλάξω είναι το τριτο, απλά η μύτη είναι περίεργη, θέλει να είσαι ζεστά μετά απο ένα ντούς και αλλάζει Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Ελα μην αγχώνεσε καρδιά μου, δεν είναι τίποτα, κάτι θα άρπαξε απο την εποχή, τι θα κάνεις τώρα; θα μήνεις δουλειά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η Κακή Επιρροή: #12.427 18-06-08 12:59 εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η mania έγραψε: #12.428 18-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εφόσον ο πυρετός πέφτει με το αντιπυρετικό και δεν ανεβαίνει.... ναι, θα μείνω δουλειά για αύριο θα δούμε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά θα είναι ο μαγκας, θα δείς, καλε; μήπως βγήκε μέχρι αργά χτές βράδυ; ή φίλισε καμιά τύπισα με καμιά ιωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η cibyllian: #12.429 18-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με πήρε τηλ η αδερφή μου το μωρό μου έχει πυρετό 38,6 το ευτύχημα είναι ότι με το που του έδωσε ντεπόν άρχισε να πέφτει Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ... Καμιά ιωσούλα θα είναι Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μ' αρέσει να παίζω με τη Σίμπυ ποικιλοτρόπως! Αρκεί να μη μου σερβίρει κάθε μέρα φασολάδα! Θέλω κι ένα τυρί καμαμπέρ ρε μανάρι μου! Μια γαλλικιά εσσάνς! Οι φλάντζες μου μια χαρά είναι, έτσι και βάλω μπρος τη μηχανή θα φας Turbo Boost σαν αυτό του παλιού ΚΙΤΤ! Click για ανάπτυξη... Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Ο Valder έγραψε: #12.430 18-06-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα που έχεις και παράπονο.... !!!!! Τι φασολάδες εννοείς;;; Click για ανάπτυξη... Για τη φασολάδα θα σου το στείλω σε πμ! Κατα τ' άλλα σε πειράζω......ζουζού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η invalid έγραψε: #12.431 18-06-08 13:14 Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Ο Valder έγραψε: #12.432 18-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Εσύ πρέπει να με γουστάρεις για να αντιδράς έτσι... σταντέ όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:22 Η invalid έγραψε: #12.433 18-06-08 13:22 Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Valder έγραψε: #12.434 18-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Ναι οφείλω να το παραδεχτώ, μου πήρε πολύ καιρό να το συνειδητοποιήσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το βγάλω από μέσα μου Ε ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΠΙΑ!!!! P.S. Όταν αποφασίσω ότι σε γουστάρω θα σου στείλω pm, μην δείχνεις περίτρανα την ανησυχία σου στο υπόλοιπο φόρουμ, κρίμα είναι Click για ανάπτυξη... Και η άρνηση ένδειξη είναι. Τώρα κι αν με γουστάρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η invalid έγραψε: #12.435 18-06-08 13:36 Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα δε μπορώ, δεν έχω πιει καφέ ακόμα !! Κι άμα σ'αρέσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η cibyllian: #12.436 18-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Καλημέρα αγάπες μου!! Περαστικά για το μικρούλη ΚουΕ Valder και Σίμπυ, μισό να φέρω λάσπη και ποπ κορν Click για ανάπτυξη... Καλά το ποπ κορν ... τη Λάσπη γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η invalid έγραψε: #12.437 18-06-08 13:44 Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Η cibyllian: #12.438 18-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Η λάσπη είναι για να είναι πιο θεαματική η αντιπαράθεσή σας Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 13:57 Η invalid έγραψε: #12.439 18-06-08 13:57 Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 620 621 622 623 624 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 622 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπα, δεν κοκορομαχούμε πια! Οπότε .... you don't need the mud!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η cibyllian: #12.440 18-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν πειράζει, θα την κάνω μάσκα προσώπου να στρώσω επιδερμίδα Click για ανάπτυξη... άργιλο θες για μάσκα, όχι απλή λάσπη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.