Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:34 Ο Valder έγραψε: #11.741 12-06-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από giver: χαίρομαι για σας, ciby και val (καλή συνέχεια στο διάβασμα) αντε και κουμπάρος ή ψάλτης. αλλά δυστυχώς δε συμφωνούμε για germany... δε πειράζει όμως Click για ανάπτυξη... Πάρε Γερμανία να γουστάρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:41 Ο giver έγραψε: #11.742 12-06-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάρε Γερμανία να γουστάρεις!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #11.743 12-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:48 Ο giver έγραψε: #11.744 12-06-08 16:48 καλή δύναμη val Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Η cibyllian: #11.745 12-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giver: χαίρομαι για σας, ciby και val (καλή συνέχεια στο διάβασμα) αντε και κουμπάρος ή ψάλτης. αλλά δυστυχώς δε συμφωνούμε για germany... δε πειράζει όμως Click για ανάπτυξη... Πάρε Γερμανία να γουστάρεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:41 Ο giver έγραψε: #11.742 12-06-08 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάρε Γερμανία να γουστάρεις!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #11.743 12-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:48 Ο giver έγραψε: #11.744 12-06-08 16:48 καλή δύναμη val Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Η cibyllian: #11.745 12-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πάρε Γερμανία να γουστάρεις!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.904 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:45 Ο Valder έγραψε: #11.743 12-06-08 16:45 Αρχική Δημοσίευση από giver: Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:48 Ο giver έγραψε: #11.744 12-06-08 16:48 καλή δύναμη val Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Η cibyllian: #11.745 12-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giver: Μια χαρά η κοπελίτσα δε.. λέω... αλλά σορρυ δε θα πάρω προτιμώ κάτι τέτοιο : Click για ανάπτυξη... Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:48 Ο giver έγραψε: #11.744 12-06-08 16:48 καλή δύναμη val Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Η cibyllian: #11.745 12-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλή δύναμη val Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Η cibyllian: #11.745 12-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραίος! Και μετά τα Κρητικά πάω επιτέλους να διαβάσω. Σας φιλώ και τα λέμε αργότερα! Χαίρετε! Click για ανάπτυξη... Καλό διάβασμα Βαλ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:54 Η Resident Evil: #11.746 12-06-08 16:54 Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:55 Η cibyllian: #11.747 12-06-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η Resident Evil: #11.748 12-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ψυχραιμία.... και τι να κάνεις όμως, αφού πρέπει να το δει τεχνικός;;;;; Click για ανάπτυξη... υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Η cibyllian: #11.749 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... άσε διακριτικά κανα δυο αντικείμενα, που υποδηλώνουν αντρική παρουσία.... ξέρεις κάνα σώβρακο, αθλητική εφημερίδα κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:59 Ο giver έγραψε: #11.750 12-06-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Γειά σας... περιμένω τον κ. {ξέχασα ήδη το όνομά του} να δει το ψυγείο μου... Και μου έχει χαλάσει η διάθεση... Από τότε που μου ανοίξαν το σπίτι διαρρήκτες δεν θέλω να βάζω αγνώστους στο σπίτι μου ακόμα και αν είναι για να ... επιδιορθώσουν! Γμτ με το κ%λοσπιτο όλο κάτι του φταίει! Click για ανάπτυξη... Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:07 Ο giver έγραψε: #11.751 12-06-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: υπομονή... τι άλλο να κάνω.... Ελπίζω να καθυστερήσει λίγο να έρθει (5.30 μου πε) να προλάβει να έρθει ο ... καλός μου από τη δουλειά γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ότι ζω μόνη μου... Ναι, έχω πάθει φοβία I think... Click για ανάπτυξη... Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η cibyllian: #11.752 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giver: Πέραν της πλάκας τώρα... θες να μας πεις οτι πήρες ένα τυχαίο νούμερο και βρήκες κάποιον δεξερώπουλο να έρθει να δει το ψυγείο σου...? αυτά με συστάσεις παίζουν ως επι το πλείστον όχι μόνο απο θέμα αγνώστου αλλά κυρίως στο θέμα της δουλειάς που θα κάνει... Click για ανάπτυξη... υπάρχουν και οι αντιπροσωπείες .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:08 Η Resident Evil: #11.753 12-06-08 17:08 Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giver: Εγώ είμαι αυτός για το ψυγείο... αλλά αμα είναι να με δεχτείς με τα μουτράκια στο πάτωμα... δε θα έρθω.. πάω στον επόμενο Click για ανάπτυξη... Στέλιο αλήθεια εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.754 12-06-08 17:09 Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:10 Η Resident Evil: #11.755 12-06-08 17:10 9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
9 χρονών ψυγείο είναι Και μου τον έστειλε ο ηλεκτρολόγος που έρχεται και φροντίζει τα ηλεκτρολογικά όλης της πολυκατοικίας (σε επίπεδο μπριζών κτλ). Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Η cibyllian: #11.756 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο giver έγραψε: #11.757 12-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Καλησπέρα κι από μένα! Resident, τουλάχιστον έτσι θα μάθεις τι πρόβλημα υπάρχει... Όσο για τους διαρρήκτες... Λυπάμαι...Μας έχει συμβεί κι εμάς και καταλαβαίνω.... Giver, με 'γεια το avatar! Πολύ καλό! Από Κρήτη είσαι? Ciby, γιατί τόσα Γερμανικά??? Click για ανάπτυξη... Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:19 Ο giver έγραψε: #11.758 12-06-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish και είναι λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.759 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 586 587 588 589 590 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 588 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Ε, συμπαθάτε με δεν είμαι και αυτόχθων πολίτης δήμου ζωγράφου να έχω και άπειρες επιλογές/γνωριμίες Click για ανάπτυξη... Αφού στον σύστησε ο ηλεκτρολόγος της πολυκατοικίας πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα...! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα... καλύτερο δεν είναι το τωρινό αβαταρ του Γκιβ;;; Δε μίλησα γερμανικά ..... Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ καλύτερο! Το ξέρω ότι δεν μίλησες!! Αλλά απο χθες παρατήρησα πως έχεις μια κάποια αδυναμία στα Γερμανικα!Που οφείλεται? Αρχική Δημοσίευση από giver: Καλώς το κοπέλι. Ιντα κάμεις? πήγες στο νυμφοστόλι τελικά? Οχι δεν είμαι απο Κρήτη απο την Ιμβρο είναι η καταγωγή μου... οπότε εχω μια παραπάνω αδυναμία στους νησιώτες . Click για ανάπτυξη... Ναι,πήγα..! Δεν γινόταν κι αλλιώς!! Μου την έσπασε και μία που έκανε πως τα ξέρει όλα....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 17:21 Η cibyllian: #11.760 12-06-08 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από giver: είπα να το κάνω πιο αντιπροσωπευτικό της αφεντομουτσουνάρας μου... οσο για το Nam et ipsa scientia potestas est = (σε ελεύθερη μετάφραση) η γνώση είναι δύναμη wish Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι λατινικά, δεν είναι γερμανικά ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.