cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Η cibyllian: #11.561 11-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιι ;;;;;; .................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.562 11-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Ο fandago έγραψε: #11.563 11-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Η cibyllian: #11.564 11-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #11.565 11-06-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Τιιιιιιι ;;;;;; .................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.562 11-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Ο fandago έγραψε: #11.563 11-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Η cibyllian: #11.564 11-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #11.565 11-06-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:35 Ο fandago έγραψε: #11.563 11-06-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Η cibyllian: #11.564 11-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #11.565 11-06-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:36 Η cibyllian: #11.564 11-06-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #11.565 11-06-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εμείς "κρεβάτι" λέμε άλλο πράμα, ιφ γιου γκετ μάι πόιντ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:37 Η Neraida έγραψε: #11.565 11-06-08 17:37 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εσείς πάντα ήσασταν αισχροί στις εκφράσεις σας Click για ανάπτυξη... τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Neraida έγραψε: #11.566 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:38 Η Palladin έγραψε: #11.567 11-06-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: νομίζω ότι χάλασε το ψυγείο μου... Βασικά... το ψυγείο δεν επηρεάζεται από το νερό σωστά? Αν όχι... χάλασε.... δεν παγώνει... Και κάνει ένα θόρυβο το μοτέρ σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει και μένει στη μέση... και όχι... ΔΕΝ εχω λεφτά να πάρω νέο ψυγείο στα καλά του καθουμένου. Click για ανάπτυξη... ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η cibyllian: #11.568 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:40 Η Resident Evil: #11.569 11-06-08 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... πες της να κανονίσουμε να παίξουμε ένα jokerακι μαζί... τόχουμε τόχουμε όχι ARISTON είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:41 Η Palladin έγραψε: #11.570 11-06-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εμεις αυτο το λεμε "πηδημ@"..ιφ γιου γκετ μαιιιιιιιι ποινττττττττττττ Click για ανάπτυξη... εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:42 Η Neraida έγραψε: #11.571 11-06-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: γιατί ... τη σήμερον ημέρα γράφεται με ένα "β";;;; Click για ανάπτυξη... Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Ο fandago έγραψε: #11.572 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Τι εννοείς???? Click για ανάπτυξη... Ότι κρεβάτι είναι κρεβάτι, το έπιπλο και μεταφορικά αυτό που σκέφτεται το πονηρό μυαλό της Νεράιδας. Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Είναι που ο Φαντ το γράφει με ένα "β" ενώ εσύ με δύο ...... Γι' αυτό αντιλαμβάνεστε διαφορετικά πράγματα Click για ανάπτυξη... Πάντα σε θαύμαζα για την ικανότητα να λύνεις τις διαφορές Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τλχ δεν αναρωτιουνται οι αλλοι για το τι εννοω..σε αντιθεση με το τι γινεται με τις δικες σου εκφρασεις Click για ανάπτυξη... Είναι που εγώ βοηθάω να λειτουργεί και λίγο το μυαλό τους Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ω ναι...εγω ειμαι παλια καραβανα....και κεινος τεκνακι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ε, δεν το πιστεύω πριν λίγο έπαθε το ίδιο το ψυγείο της μαμάς μου μήπως το ψυγείο σου είναι PITSOS; Click για ανάπτυξη... Είναι μήπως η PITSOS failure day; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η Neraida έγραψε: #11.573 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... χου σεντ σοου?! (εχεις χασει μαλλον καποια ποστ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:43 Η cibyllian: #11.574 11-06-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αν θυμαμαι καλα ανηκει και αυτη η λεξη στις απλοποιησεις... Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:44 Ο fandago έγραψε: #11.575 11-06-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εσείς στο πηδημ@ στρώνετε και ξεστρώνετε εναλλάξ το κρεββάτι? γιατί εμείς εδώ στο σαλόνικα μόνο το ξεστρώνουμε παρέα Click για ανάπτυξη... Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Κακή Επιρροή: #11.576 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Νυφοστόλι είναι ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη. Πηγαίνουν οι φίλοι κι οι συγγενείς στο σπίτι του ζευγαριού που πρόκειται να παντρευτεί και να στρώσουν 3 φορές το κρεβάτι οι ελεύθερες κοπέλες... 3 φορές, επειδή το ξεστρώνει 2 φορές ο γαμπρός.... Click για ανάπτυξη... ααααααααααα ναι εγώ το ξέρω σκέτο "κρεβάτι" λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:46 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.577 11-06-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι αντίστοιχο του "έχω πονοκέφαλο" το "έλα να ξεστρώσουμε το κρεβάτι - όχι το θέλω στρωμένο!" Click για ανάπτυξη... Λες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαιρούλα Νεοφερμένο μέλος Η Μαιρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:48 Η Μαιρούλα έγραψε: #11.578 11-06-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: λοιπόν.... μπορείς να πας στη γιορτή και την ώρα του στρωσίματος να σου έρθει περίοδος.... δεν είναι και πολύ ευνοϊκό να στρώνεις νυφικό κρεβάτι θα πεις και θα πας να κλειστείς στο μπάνιο Click για ανάπτυξη... Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Κακή Επιρροή: #11.579 11-06-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 577 578 579 580 581 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 579 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ::wish::: Μου έχει ήδη έρθει!! (πριν καμιά ώρα) Τι στο καλό!Μέντιουμ είσαι?????? Click για ανάπτυξη... αααααααααχαχαχαχα είδες? σε αγαπάει ο Θεός πήγαινε στη γιορτή κανονικά λοιπόν και πιάσε παράμερα τη θεία και την ξαδέρφη σου και πες τους ότι μόλις σου ήρθε περίοδος και 1. πονάς και δεν θέλεις να σκύβεις 2. φοβάσαι μην λερωθείς και με το σκύψιμο φανεί 3. δεν θέλεις να στρώσεις και νυφικό κρεβάτι με περίοδο γιατί δεν είναι και πολύ... καλότυχο! δε νομίζω να σε βάλουν να το στρώσεις και αν θα σε τραβολογάνε οι άλλοι θα τις βρεις συμπαραστάτισες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2008 στις 17:50 Η Neraida έγραψε: #11.580 11-06-08 17:50 Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η ΚΕ μας εχει παντα τη σωστη εμπνευση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.