dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:00 Η dooo έγραψε: #11.001 06-06-08 11:00 νι, κλεισαμε ένα χοτέλι στην Ερέτρια, να πάμε να ξεραθούμε στον ύπνο και να αμολήσουμε το γκρέμλιν μας στο γρασίδι, να "βαρελιάσει", να κουραστεί, να λαχανιάσει και να ξεραθεί στον ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η kalypso έγραψε: #11.002 06-06-08 11:08 Καλημέρες!! Μία μέρα είπαμε να πάμε για μπάνιο κι έπιασε βροχή! Δεν πειράζει... Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; dooo ... πού είναι η Ερέτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο Guest 990498: #11.003 06-06-08 11:47 Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Valder έγραψε: #11.004 06-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #11.005 06-06-08 11:59 Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νι, κλεισαμε ένα χοτέλι στην Ερέτρια, να πάμε να ξεραθούμε στον ύπνο και να αμολήσουμε το γκρέμλιν μας στο γρασίδι, να "βαρελιάσει", να κουραστεί, να λαχανιάσει και να ξεραθεί στον ύπνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η kalypso έγραψε: #11.002 06-06-08 11:08 Καλημέρες!! Μία μέρα είπαμε να πάμε για μπάνιο κι έπιασε βροχή! Δεν πειράζει... Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; dooo ... πού είναι η Ερέτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο Guest 990498: #11.003 06-06-08 11:47 Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Valder έγραψε: #11.004 06-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #11.005 06-06-08 11:59 Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες!! Μία μέρα είπαμε να πάμε για μπάνιο κι έπιασε βροχή! Δεν πειράζει... Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; dooo ... πού είναι η Ερέτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο Guest 990498: #11.003 06-06-08 11:47 Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Valder έγραψε: #11.004 06-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #11.005 06-06-08 11:59 Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Valder έγραψε: #11.004 06-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από borat: Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #11.005 06-06-08 11:59 Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Πρέπει να πάω για κούρεμα γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Tetragrammaton: #11.005 06-06-08 11:59 Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρααααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο giver έγραψε: #11.006 06-06-08 12:01 hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hello there....... Σας πρόλαβα borat και valder και έκοψα την χέτη... καλό υπόλοιπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αννουλα έγραψε: #11.007 06-06-08 12:06 Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερουδια σε ολους!!!!!! Τι κανετε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η fielda έγραψε: #11.008 06-06-08 12:09 Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:11 Ο Tetragrammaton: #11.009 06-06-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρα και από μένα!!! Γράφω σήμερα (ναι ξεκινάει η εξεταστική ) και έχω πολύ άγχος. Τα νεύρα μου!!! Τι κάνετε εσείς;;; Απολαμβάνετε την Παρασκευή; Click για ανάπτυξη... Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η Αννουλα έγραψε: #11.010 06-06-08 12:12 Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:27 Η cibyllian: #11.011 06-06-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κι εγώ! Σαν τον Μόγλη έχω γίνει! Πω ρε !@#$^%$#@ μου πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι... ΠΡΕΠΕΙ όμως! Καλημέρα σε όλους. Μόλις έρθω στα ίσα μου θα ξαναφύγω! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:42 Η Nininaou έγραψε: #11.012 06-06-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Τι κάνετε; Ρηνούλα πώς έγραψες; Click για ανάπτυξη... Eπανήλθα! ξΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Αρχαία... Αυτοσχεδίασα! Θα φρίξει η γυναίκα με τη γραμματική μου... Βρε Καλυψώ, τι γκαντεμιά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:44 Ο Valder έγραψε: #11.013 06-06-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα ... άντρα! Μην κουρευτείς!! Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:50 Η cibyllian: #11.014 06-06-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα ....Σίμπυ! Θα κόψω τις άκρες ρε συ για να μην αποδυναμωθεί και θα το μεγαλώσω ως τους ώμους όλο. Η χαίτη είναι ήδη μακριά και θα μακρύνει κι άλλο! Click για ανάπτυξη... Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 12:54 Ο Valder έγραψε: #11.015 06-06-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ως τους ώμους;; ..... Πολύ δεν είναι;;; Click για ανάπτυξη... Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η cibyllian: #11.016 06-06-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ευσεβής πόθος, το ξέρω αλλά θα δούμε. Πολύ πολύ να το φτάσω όπως πέρσι που είχα μια μεγάλη χαίτη και έπιανα τα μαλλιά με τη στέκα (την οποία ξαναέβαλα εδώ και λίγο καιρό λόγω μήκους μαλλιού και είναι μαύρη στο χρώμα... επειδή είχες ρωτήσει). Click για ανάπτυξη... Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:01 Η fielda έγραψε: #11.017 06-06-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τώρα πλέον όχι. Έιπες την απαγορευμένη λέξη. Click για ανάπτυξη... Εντάξει, θα μιλάμε με συνθηματικά τότε. Πώς θέλεις να τη λέμε;;; Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Καλη επιτυχια fielda!Μην ανχωνεσαι και ολα θα πανε καλα! Κλαψ...τι να την απολαυσουμε με τετοιο καιρο???Ουτε για μπανακι ουτε τπτ! Αληθεια ετσι θα ειναι ολο το σκ?? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αννούλα μου! Εμένα με βοέυει αυτός ο καιρός για το διάβασμα, όχι σαν πέρυσι που έβραζα μέσα στο σπίτι και τελικά τίποτα δεν έκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Valder έγραψε: #11.018 06-06-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μην τα φτάσεις στους ώμους... !! Χαίτη;;; έτσι τα έκαναν στη δεκαετία του 80! Δεν ήταν ωραία!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:14 Η cibyllian: #11.019 06-06-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 549 550 551 552 553 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 551 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι ακριβώς σαν αυτόν τα θέλω: Και παρολίγο να τα φτανα πέρσι! Βέβαια αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Δεν μ' αρέσουν! Και σιγά το γόη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 13:18 Η Idril έγραψε: #11.020 06-06-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: [...] αυτός ευθύνεται έμμεσα και για το θάνατο 20 δισεκατομυρίων ανθρώπων αλλά είναι πανέξυπνος, γόης, αρχηγικός τύπος και λατρεύει την ξανθιά της υπογραφής μου. Πως να μη του μοιάσω ΚΑΙ στο μαλλί; Click για ανάπτυξη... Ευθύνεσαι κι εσύ για το θάνατο 20 δις? Almost impressive... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.