cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #10.921 05-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, είμαι ζαλισμένος αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να σκεφτώ οπότε θα είχες την καλοσύνη να με διαφωτίσεις λίγο; Click για ανάπτυξη... Σε διαφωτίζω: Δεν μ' αρέσουν οι κτητικοί, φαλοκρατικοί χαρακτηρισμοί όπως π.χ. "γυναίκα" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Ο Valder έγραψε: #10.922 05-06-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε διαφωτίζω: Δεν μ' αρέσουν οι κτητικοί, φαλοκρατικοί χαρακτηρισμοί όπως π.χ. "γυναίκα" ! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι γυναίκες που είτε δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέω, είτε κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δε σου φταίω εγώ αν καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ο Θεος δεν σε έκανε αγοράκι, αλλά είθισται τα θηλυκά να λέγονται γυναίκες και τα αρσενικά άντρες. Μ' εμένα μιλάς, όχι με κανα βλάκα που γνώρισες χτες και δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει! Ηρέμησε λοιπόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Γεωργια έγραψε: #10.923 05-06-08 13:52 καλημερεςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Ο Valder έγραψε: #10.924 05-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: καλημερεςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Γεωργια έγραψε: #10.925 05-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα, είμαι ζαλισμένος αυτή τη στιγμή και δε μπορώ να σκεφτώ οπότε θα είχες την καλοσύνη να με διαφωτίσεις λίγο; Click για ανάπτυξη... Σε διαφωτίζω: Δεν μ' αρέσουν οι κτητικοί, φαλοκρατικοί χαρακτηρισμοί όπως π.χ. "γυναίκα" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:49 Ο Valder έγραψε: #10.922 05-06-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε διαφωτίζω: Δεν μ' αρέσουν οι κτητικοί, φαλοκρατικοί χαρακτηρισμοί όπως π.χ. "γυναίκα" ! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι γυναίκες που είτε δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέω, είτε κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δε σου φταίω εγώ αν καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ο Θεος δεν σε έκανε αγοράκι, αλλά είθισται τα θηλυκά να λέγονται γυναίκες και τα αρσενικά άντρες. Μ' εμένα μιλάς, όχι με κανα βλάκα που γνώρισες χτες και δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει! Ηρέμησε λοιπόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Γεωργια έγραψε: #10.923 05-06-08 13:52 καλημερεςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Ο Valder έγραψε: #10.924 05-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: καλημερεςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Γεωργια έγραψε: #10.925 05-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Σε διαφωτίζω: Δεν μ' αρέσουν οι κτητικοί, φαλοκρατικοί χαρακτηρισμοί όπως π.χ. "γυναίκα" ! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι γυναίκες που είτε δεν μπορούν να καταλάβουν τι λέω, είτε κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δε σου φταίω εγώ αν καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ο Θεος δεν σε έκανε αγοράκι, αλλά είθισται τα θηλυκά να λέγονται γυναίκες και τα αρσενικά άντρες. Μ' εμένα μιλάς, όχι με κανα βλάκα που γνώρισες χτες και δεν ξέρεις τι μυαλά κουβαλάει! Ηρέμησε λοιπόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:52 Η Γεωργια έγραψε: #10.923 05-06-08 13:52 καλημερεςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Ο Valder έγραψε: #10.924 05-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: καλημερεςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Γεωργια έγραψε: #10.925 05-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερεςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 13:54 Ο Valder έγραψε: #10.924 05-06-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: καλημερεςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Γεωργια έγραψε: #10.925 05-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: καλημερεςςςςςςςςς Click για ανάπτυξη... Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Γεωργια έγραψε: #10.925 05-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν σου πω "καλημέρα γυναίκα" θα με βράσεις κι εσύ; Click για ανάπτυξη... Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:21 Ο Valder έγραψε: #10.926 05-06-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Μπααα δε τα παω καλα με τα βραστά..... με ενα ψησιματακι ομως κατι γινεται!!! Click για ανάπτυξη... Είσαι σίγουρη; Εγώ νόμιζα ότι δεν ψήνεις συνομίληκους γιατί πάνε σε clubs (τα μισώ αλλά μην παίρνεις θάρρος) και κωλοχτυπιούνται με 50cent και Ριάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Γεωργια έγραψε: #10.927 05-06-08 14:29 Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Ο Valder έγραψε: #10.928 05-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: Δεν τους ψηνω εγω , ψηνονται απο μονοι τους ! βλεπω παρακολουθεις τα ποστ μου!! χμμμμ.... μηπως να κανω μια εξαιρεση και να ασχοληθω και με τα βραστα ??? (μη παρεις τα πανω σου τωρα ε?? ) Click για ανάπτυξη... Ναι κάτι πήρε το μάτι μου από πόστς σου, η επιμόρφωση ήταν άμεση και πλούσια. Αν θες ν' ασχοληθεις με τα βραστά, δική σου η επιλογή, μόνο πρόσεχε γιατι μπορεί να σου πέσουν βαριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:01 Η Γεωργια έγραψε: #10.929 05-06-08 15:01 εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:15 Ο Valder έγραψε: #10.930 05-06-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: εχω σηκωσει αλλα και αλλα "βαρη" (οπως να προσπαθεις να πεισεις καποιον επι 1.30 ωρα , οτι σπιτι καινουριο 150τ.μ σε 1.5 στρεμμα οικοπεδο , με θεα θαλασσα , ουτε κοντα στον κεντρικο δρομο αλλα ουτε και μεσα στην κινηση , δεν υπαρχει περιπτωση να το βρει κατω απο 250.000?) σ αυτο θα κολλησω ??? Click για ανάπτυξη... Γνωστά και καθημερινά πράγματα. Ο καθένας απ' όπου κόψει για να του μείνει και κάτι στην τσέπη, δε λέω οτι είναι λάθος, απλά το βλέπεις παντού, ακόμα και σε πράγματα που για άλλους φαίνονται σε καλώς ορισμένη τιμή. Από πατατάκια μέχρι ένα σπίτι. Κράτα γερά πάντως! Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η cibyllian: #10.931 05-06-08 15:20 Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Ο Guest 990498: #10.932 05-06-08 15:22 Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:25 Η cibyllian: #10.933 05-06-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι!Βαριέμαι! Click για ανάπτυξη... Το εμπεδώσαμε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:26 Ο Guest 990498: #10.934 05-06-08 15:26 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:27 Η Γεωργια έγραψε: #10.935 05-06-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Γεωργία πριν τον βράσεις, χτύπα τον να μαλακώσει!!!! Click για ανάπτυξη... μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:31 Η cibyllian: #10.936 05-06-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! (τωρα σαν χταποδι θα ναι , με κανενα μαστιγιο θα ναι , με κανενα μαδερι .... δε μπορω να ξερω απο τωρα ) ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... Αν σ' αρέσουν οι άντρες που δεν φέρνουν αντίρρηση, τότε ο συγκεκριμένος δεν θα σου πολυαρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:33 Η Γεωργια έγραψε: #10.937 05-06-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όσο για το βράσιμο... θα δούμε! Ξεκίνα εσύ κι ακολουθώ... Click για ανάπτυξη... Γι αυτο το εγραψα !!! Λοιπον παιδακια σας αφηνω , παω να κοιμηθω κανα 2 ωριτσες πριν ξαναρθω στο γραφειο μου ! καλη συνεχεια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:34 Ο giver έγραψε: #10.938 05-06-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γεωργια: ετσι ετσι ... μ αρεσουν οι "αντρες" που δεν μου φερνουν αντιρρηση!! Click για ανάπτυξη... αγαπητή Γεωργία... έρωτας χωρίς "πείσματα" δεν έχει νοστιμάδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 15:41 Ο Valder έγραψε: #10.939 05-06-08 15:41 Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 545 546 547 548 549 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 547 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάω κι εγώ να ασχοληθώ με τη δουλειά μου! Χαιρετώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Η kalypso έγραψε: #10.940 05-06-08 16:25 Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρες! Κλειστή σχολή αύριο, θα πάμε για μπάαααανιοοοο!!! <καλά, όχι ότι πατούσαμε ούτως ή άλλως > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.