Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Κακή Επιρροή: #9.861 26-05-08 13:04 προφανώς της είπε ο γιατρός ότι πρέπει να χάσει καμια 15αριά κιλά για να μην έχει πρόβλημα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η mania έγραψε: #9.862 26-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι οχι....χοντρη δεν εισαι!!!ΧΑΖΗ εισαι που λες οτι εισαι χοντρη μανια μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Ειναι αυτό που [παρατηρήτε και στις εγγυούς είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Κακή Επιρροή: #9.863 26-05-08 13:07 ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #9.864 26-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Click για ανάπτυξη... ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η mania έγραψε: #9.865 26-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προφανώς της είπε ο γιατρός ότι πρέπει να χάσει καμια 15αριά κιλά για να μην έχει πρόβλημα στο πόδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η mania έγραψε: #9.862 26-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι οχι....χοντρη δεν εισαι!!!ΧΑΖΗ εισαι που λες οτι εισαι χοντρη μανια μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Ειναι αυτό που [παρατηρήτε και στις εγγυούς είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Κακή Επιρροή: #9.863 26-05-08 13:07 ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #9.864 26-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Click για ανάπτυξη... ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η mania έγραψε: #9.865 26-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Οχι οχι....χοντρη δεν εισαι!!!ΧΑΖΗ εισαι που λες οτι εισαι χοντρη μανια μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Ειναι αυτό που [παρατηρήτε και στις εγγυούς είπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η Κακή Επιρροή: #9.863 26-05-08 13:07 ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #9.864 26-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Click για ανάπτυξη... ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η mania έγραψε: #9.865 26-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η Αννουλα έγραψε: #9.864 26-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Click για ανάπτυξη... ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η mania έγραψε: #9.865 26-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανεις λέθος ο γιατρός είπε πώς είμαι παχουλή και αυτό καταπονεί την μέση μου που χτυπάει στα πόδια, είμαι μια χαρά λέμε, απλά πρέπει να χάσω καμιά 20αριά κιλά, έχω χάσει τα 6 μέχρι στιγμής και είχα κανονίσει γυμναστήριο για δευτέρα, οπότε συνεχίζω Ειμαι η Μάνια και είμαι καλά Click για ανάπτυξη... ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η mania έγραψε: #9.865 26-05-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ευτυχώς που υπάρχουν παραπίσω αποδείξεις ότι στα έχω ήδη πει δεν πλήρωνες εμένα? τι ήθελες κι έτρεχες με άγχος στον γιατρό? Click για ανάπτυξη... Με ρήμαξε, μου έβαλε ένα πράγμα που πετούσε ρέυμα και μετά με κάρφοδε με 2 βελόνες στο κέντρο του κόκκαλου στη γάμπα, πόναω ακόμα αλλα ποσός με νοιάζει, είμαι χοντρή Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: ΟΚ...τοτε παντως οτι γινεται ειναι για καλο και ειναι πολυ θετικο που τα βλεπεις και εσυ ετσι! Click για ανάπτυξη... Πώς να μην τα βλέπω; αν ήξερες τι σκέψεις πέρασαν απο το μυαλό μου τότε να δείς πώς θα με έλεγες χαζή Αλλα είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #9.866 26-05-08 13:14 Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητήριααα μανια!!! Ευτυχώς ανησύχησες χωρίς λόγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:24 Ο Valder έγραψε: #9.867 26-05-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ Click για ανάπτυξη... Πάμε όλοι μαζί μια το άσμα: Στο χω πει χίλιες φορές, πως μ' αρέσουν οι χοντρές οι χοντρές κι οι παχουλές που 'χουνε αισθήματα και πολλά πιασίματα... Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: Ε τι να κανω??????Ειναι απο τα ευτραπελα που μου εχουν μεινει!!!!! Οσο σου μιλαω θα το θυμαμαι και θα το λεω!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να μου έλεγε "Όσο θα το λέω θα σε θυμάμαι και θα σου μιλάω", κάτι που θα σήμαινε την επ' αόριστον μη αποκοπή από αυτό το τραγικό γεγονός αλλά και οτι θα με θυμόταν μόνο εξαιτίας του, ενώ τώρα τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω σε μια συνδιάλεξη ανθρώπινη και εντελώς αποσχισμένη από τον τρισάθλιο ντελίβερυ! ΠΑΡΤΑ ΑΘΛΙΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ! Ο πελάτης πάντα νικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:25 Η Palladin έγραψε: #9.868 26-05-08 13:25 Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάνια χαίρομαι που απλώς χρειάζεται να χάσεις μερικά κιλά, αλλά να κάνεις σωστή δίαιτα, ναι? Μην κόψεις ας πούμε εντελώς το φαγητό. Να παίρνεις όλα τα απαραίτητα συστατικά. Συμβουλέψου έναν διαιτολόγο, που θα προσαρμόσει την δίαιτα σε πράγματα που τρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η cibyllian: #9.869 26-05-08 13:30 Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαίρετε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #9.870 26-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:35 Η cibyllian: #9.871 26-05-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γειά σου Σιμπύλλι! Καλύτερα σήμερα; Click για ανάπτυξη... Να σου πω ....... δεν ξέρω!!! Όπως το πάρει κανείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η Phoebe έγραψε: #9.872 26-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Γειααααα σου cibyllian!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η cibyllian: #9.873 26-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γειααααα σου cibyllian!!! Click για ανάπτυξη... Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Phoebe έγραψε: #9.874 26-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Φοιμπάκι μου.....!!!!! !!!!! Τι μου κάνς;;; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η cibyllian: #9.875 26-05-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλά είμαι!!!! Θέλω να βλέπω εσένα, και κάποιον άλλο, χαρούμενους!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμ να υποθέσω ποιός είναι ο άλλος;;;;; ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:15 Ο fandago έγραψε: #9.876 26-05-08 14:15 Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιιιιιιγειά σας! Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kαλημέρες! Χρόνια Πολλά doo! Nα είσαι πάντα ευτυχισμένη και εσύ και η οικογένεια σου! Από το πρωί βρήκα και φόρεσα το μαγιό μου και κυκλοφορώ έτσι. Click για ανάπτυξη... Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Χαίρετε!!!! Click για ανάπτυξη... Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η cibyllian: #9.877 26-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ιιιιιιγειά σας! Κυκλοφορείς και εκτός σπιτιού δηλαδή μόνο με το μαγιό; Στο λεωφορείο πχ; Τελικά είναι Χαίρεται ή Χαιρετε; Προβληματίστηκα, γιατί πάντα χαίρεται το γράφω... Click για ανάπτυξη... Χαίρεται είναι 3 ενικό (αυτός χαίρεται) το χαίρετε είναι προστακτική β πληθυντικό και σημαίνει "να χαίρεστε", άρα μάλλον όταν απευθύνεις χαιρετισμό βάζεις το χαίρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Ο fandago έγραψε: #9.878 26-05-08 14:23 Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η cibyllian: #9.879 26-05-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 492 493 494 495 496 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 494 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ενδιαφέρον... Άραγε πόσοι με έχουν περάσει για άσχετο, τόσες φορές που το έγραφα λάθος; Click για ανάπτυξη... μην κολλάς! Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι εύκολο να το μπερδέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο giver έγραψε: #9.880 26-05-08 14:40 Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μετά τα ευχάριστα νέα της Μάνιας... Θεωρώ πως είναι καλό να αναφερθούμε και σε μία "φίλη" που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας... την Αμαλία Καλυβίνου, που έφυγεσαν χθες το 2007.Γνωστή σε πολλούς για την γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στην ασθένεια της και τα μαύρα κυκλώματα των ασυνείδητων... με τα φακελάκια. Το blog της που τάραξε για λίγο τα λιμνάζοντα νερά ...https://fakellaki.blogspot.com/ . και λέω λίγο δυστυχώς , διότι οπως έγραψε και μια φίλη : Ενα χρόνο μετά και "ανθρώπινες ευτυχίες εξακολουθούν να χάνονται άδικα " . Τίποτα δεν άλλαξε εδώ , γέμισε Αμαλίες ο ουρανός .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.