newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η newyork έγραψε: #8.261 11-05-08 10:44 Καλημέρα σε όλους..... Μία χαρά Ρηνούλα... Εσύ.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Nininaou έγραψε: #8.262 11-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Καλημέρα σε όλους..... Μία χαρά Ρηνούλα... Εσύ.....? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά κι εγώ είμαστε οι μόνες που ξυπνήσαμε τόσο νωρίς κυριακάτικα. Πώς φαίνονται οι μαθήτριες! Τι θα κάνεις σήμερα στη μανούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:49 Η newyork έγραψε: #8.263 11-05-08 10:49 Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:54 Η Nininaou έγραψε: #8.264 11-05-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Click για ανάπτυξη... Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η newyork έγραψε: #8.265 11-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους..... Μία χαρά Ρηνούλα... Εσύ.....? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:46 Η Nininaou έγραψε: #8.262 11-05-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Καλημέρα σε όλους..... Μία χαρά Ρηνούλα... Εσύ.....? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά κι εγώ είμαστε οι μόνες που ξυπνήσαμε τόσο νωρίς κυριακάτικα. Πώς φαίνονται οι μαθήτριες! Τι θα κάνεις σήμερα στη μανούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:49 Η newyork έγραψε: #8.263 11-05-08 10:49 Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:54 Η Nininaou έγραψε: #8.264 11-05-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Click για ανάπτυξη... Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η newyork έγραψε: #8.265 11-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από newyork: Καλημέρα σε όλους..... Μία χαρά Ρηνούλα... Εσύ.....? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά κι εγώ είμαστε οι μόνες που ξυπνήσαμε τόσο νωρίς κυριακάτικα. Πώς φαίνονται οι μαθήτριες! Τι θα κάνεις σήμερα στη μανούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:49 Η newyork έγραψε: #8.263 11-05-08 10:49 Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:54 Η Nininaou έγραψε: #8.264 11-05-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Click για ανάπτυξη... Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η newyork έγραψε: #8.265 11-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 10:54 Η Nininaou έγραψε: #8.264 11-05-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Click για ανάπτυξη... Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η newyork έγραψε: #8.265 11-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ναι μάλλον δίκιο έχεις....... Θα της δώσω μερικά τριαντάφυλλα και ένα μικρό αρκούδακι... Εσύ τελικά τι έκανες...Πόστερ ή της αγόρασες κάτι??? Click για ανάπτυξη... Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:07 Η newyork έγραψε: #8.265 11-05-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Tελικά δεν πρόλαβα να φτιάξω το πόστερ (επειδή δεν έβρισκα φωτογραφίες)... Βρήκα μία δηλαδή αλλά είπα να την καρατήσω. Έτσι είπα να της φτιάξω ένα χειροποίητο λουλουδάκι, κάτι σε τουλίπα Αλλά δεν της το έχω δώσει γιατί λείπει τώρα... Εσύ τι άλλα? Ά λυκείου ε? Ωραία τάξη! Για ποιά κατεύθυνση σκέφτεσαι? Click για ανάπτυξη... καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η Nininaou έγραψε: #8.266 11-05-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από newyork: καλή ιδέα.....Ίσως την προσπαθήσω του χρόνου........και ένα γλυκό φιλάκι πάντα μην το ξεχνάς.... Ναι πρώτη καλή είναι και εύκολη είναι η αλήθεια...... Εε,σκέφτομαι θεωρητικη γιατι είμαι καλή στα φιλολογικά και ο κλάδος που με ενδιαφέρει δε θέλει απαραίτητα να περάσω από θετική η τεχνολογική......... Εσύ τι θα ακολουθήσεις???? Click για ανάπτυξη... Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:22 Ο Guest 990498: #8.267 11-05-08 11:22 Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:25 Η Nininaou έγραψε: #8.268 11-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Καλημέρες. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:26 Η newyork έγραψε: #8.269 11-05-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ, αν και δεν μου άρεσε η Χημεία, πήγα θετική... ΑΛΛΑ, του χρόνου τεχνολογική γιατί οι σχολές που μ'ενδιαφέρουν είναι όλες από'κει. Click για ανάπτυξη... Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:27 Ο Guest 990498: #8.270 11-05-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλημέρα Μποράτ, πώς κι έτσι νωρίς? Click για ανάπτυξη... 11:30 είναι βρε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Nininaou έγραψε: #8.271 11-05-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από newyork: Ποιά σχολή σε ενδιαφέρει??? Click για ανάπτυξη... Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Πήγε τόσο? Άαα, κατάλαβα πήγες εκκλησία και γύρισες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:31 Η newyork έγραψε: #8.272 11-05-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: 11:30 είναι βρε. Click για ανάπτυξη... Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:34 Η Κακή Επιρροή: #8.273 11-05-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Άρχισα σχέδιο φέτος και μου αρέσει πολύ, οπότε θα ήθελα κάτι που να έχει σχέση μ' αυτό. Αρχιτεκτονική, Γραφιστική κτλ. Εσένα? Click για ανάπτυξη... σκέψου και τη συντήρηση έργων και αρχαιοτήτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Ο Guest 990498: #8.274 11-05-08 11:37 Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μηχανικός αυτοκινήτων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:37 Η Nininaou έγραψε: #8.275 11-05-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από newyork: Νωρίς είναι ακόμα για Κυριακή πρώι.... Καλή επιλογή........ Εγώ σκέφτομαι για οπτικός αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρη..... Click για ανάπτυξη... Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Αρχική Δημοσίευση από borat: Μηχανικός αυτοκινήτων; Click για ανάπτυξη... Μπαα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:40 Η Κακή Επιρροή: #8.276 11-05-08 11:40 αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:41 Η newyork έγραψε: #8.277 11-05-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Καλό, μια φίλη μου το σκέφτεται. Όντως έχει προοπτικές! ΚουΕ: Ναι, το έχω σκεφτεί και θα μ' ενδιέφερε αλλά μάλλον χρειάζεται και χημεία Click για ανάπτυξη... Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χημεία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 11:44 Η Nininaou έγραψε: #8.278 11-05-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Μαΐου 2008 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αν δεν κάνω λάθος όμως και η Αρχιτεκτονική και η Γραφιστική και η Διακοσμητική κι όλες αυτές οι σχολές είναι απ την κατεύθυνση που έχουν Φυσική Μαθηματικά και Χημεία (παλιά σε μας ήταν η πρώτη δέσμη) έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα? Click για ανάπτυξη... Τώρα υπάρχει και η τεχνολογική που έχει Μαθηματικά, Φυσική, ΑΟΔΕ, Προγραμματισμό και Έκθεση... Αρχική Δημοσίευση από newyork: Πάντως θα έχω σιγουρα δουλεία...... Η χειμία δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολη.......Άμα μάθεις τα βασικά μετά κυλάει σα νεράκι...... Εξαρτάτε βέββαια και από τον καθηγητή που έχεις...... Click για ανάπτυξη... Εεε, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου Εντάξει, κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλα τα υπόλοιπα τα παραβλέπω, ίσως να φταίει το ότι οι καθηγητές δεν ήταν και οι καλύτεροι- αλλά κι εγώ δεν προσπαθούσα και πολύ να μάθω ΠΑΙΔΙΑ, σας αφήνω! Πάω να δω Μπόμπ Σφουγγαράκη! Αγάπη μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2008 στις 12:08 Ο Guest 990498: #8.279 11-05-08 12:08 Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 412 413 414 415 416 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 414 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δώστε το παρόν μέλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nancy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η newyork έγραψε: #8.280 11-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Δώστε το παρόν μέλη μου! Click για ανάπτυξη... Είναι νωρίς ακόμα........ Και εγώ αν μπορούσα θα ήμουν στο κρεβατάκι μου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.