Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.424 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.637 μηνύματα σε 105.921 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 479 άτομα.
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Fool! Everyone look! Here is the traitor, here is the unspeakable. I am Valder against the vile one
Βασικά πρέπει να είσαι κολλημένος με τη σειρά Stargate για να μπείς στο πνεύμα! Πολλές φορές όμως αν και άρρωστος με αυτή, έχω δίπλα και τη wikipedia. Είναι καλό εργαλείο!
Για τα Ancient βέβαια η Wikipedia δεν κάνει και πολλά, έχω δικά μου εργαλεία! (ψώνιο)
Ιδού η Goauld γραφή:
Η Ancient είναι στην υπογραφή μου κάτω απ' την κοπέλα και είναι σαν Λατινικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.
Kαλησπέρα και καλώς όρισες!
Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη μη γράφεις με μεγάλα ελληνικά και με greeklish διότι κάνουν τα γραπτά σου κουραστικά στο μάτι όσων τα διαβάζουν!!!
Καλώς μας όρισες και πάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.