Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Bill έγραψε: #5.221 16-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μωρε πολυ μαλλι εφυγε....απο ποιο σημειο εφυγε...δε μας λες!!! Click για ανάπτυξη... Λέω να σε αφήσω με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η mania έγραψε: #5.222 16-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Λέω να σε αφήσω με την απορία. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα πές πρίν πάει το μυαλό μας στο πονηρό και θέλουμε αποδείξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #5.223 16-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Billούκο.......καλημέρα!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Που ακριβως Μπιλακο??????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:09 Η fielda έγραψε: #5.224 16-04-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:23 Ο Bill έγραψε: #5.225 16-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μωρε πολυ μαλλι εφυγε....απο ποιο σημειο εφυγε...δε μας λες!!! Click για ανάπτυξη... Λέω να σε αφήσω με την απορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η mania έγραψε: #5.222 16-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Λέω να σε αφήσω με την απορία. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα πές πρίν πάει το μυαλό μας στο πονηρό και θέλουμε αποδείξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #5.223 16-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Billούκο.......καλημέρα!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Που ακριβως Μπιλακο??????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:09 Η fielda έγραψε: #5.224 16-04-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:23 Ο Bill έγραψε: #5.225 16-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Λέω να σε αφήσω με την απορία. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα πές πρίν πάει το μυαλό μας στο πονηρό και θέλουμε αποδείξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #5.223 16-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Billούκο.......καλημέρα!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Που ακριβως Μπιλακο??????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:09 Η fielda έγραψε: #5.224 16-04-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:23 Ο Bill έγραψε: #5.225 16-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Billούκο.......καλημέρα!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Που ακριβως Μπιλακο??????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:09 Η fielda έγραψε: #5.224 16-04-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:23 Ο Bill έγραψε: #5.225 16-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Επιτέλους κουρεύτηκα. Click για ανάπτυξη... Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:23 Ο Bill έγραψε: #5.225 16-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Billούκο.......καλημέρα!!!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα. Αρχική Δημοσίευση από fielda: Με γειες... Πόσα χρόνια είχες να κουρευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Από μετά τα χριστούγεννα,οποτε ενα χρειαζόταν ένα κουρεματακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:34 Η Kakerlak έγραψε: #5.226 16-04-08 16:34 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:37 Ο Valder έγραψε: #5.227 16-04-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? είναι κανείς εδώ για παρέα? γιατί εδώ είναι αρχή σεζόν κ έχει πέσει πολύ νέκρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Πρίν λίγο ξύπνησα και πίνω το γάλα μου σαν καλό ψιψίνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:40 Η Kakerlak έγραψε: #5.228 16-04-08 16:40 Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 16:46 Ο Valder έγραψε: #5.229 16-04-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Έλα ρε Άρχοντα ωραία θα είναι να ξυπνάς τέτοια ώρα ε? Εγώ δεν το έχω καταφέρει ποτέ.. Πως είσαι? ελπίζω καλά έτσι? Δεν μασάνε οι άρχοντες!!! Click για ανάπτυξη... Μια αηδία και μισή είναι. Ότι πρέπει για αργόσχολους ματαιόδοξους τεμπέληδες που ξέμειναν από τη δόση τους και μαστουρώνουν από τον ύπνο χάνοντας τη μισή μέρα. Έτυχε μια φορά, δε το ξανακάνω που να με πληρώνεις. Όσο για το πως είμαι, τα ίδια! Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:27 Ο Rempeskes: #5.230 16-04-08 17:27 ...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Ποιά αράχνη να γνέθει τον Παγκόσμιο Ιστό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:33 Η Ηρώ έγραψε: #5.231 16-04-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέραααα!!! Τι κάνετε;;; Ηρώ μου, περαστικά σου κοπέλα μου!!! Στενοχωρήθηκα όταν είδα ότι χτύπησες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Κανέναν καλέ αν εν το έλεγες δεν θα έβλεπα ότι έπεσε η Ηρώ ξέρει κανείς τι έγινε τελικά; πήγε γιατρό; δεν καταλαβα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Η Ηρώ από ότι κατάλαβα χτύπησε το βράδυ και θα πάει σήμερα στο γιατρό. Τώρα μάλλον θα κοιμάται. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Πώς χτύπησε; πολύ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες. Κι εγώ από την κουβεντούλα το διάβασα που το έγραψε χθες το βράδυ. Έλεγε πάντως πως πονούσε και δεν μπορούσε να κουνήσει το πόδι της. Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι τίποτα σοβαρό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν δεν μπορεί να το κουνήσει θα είναι σοβαρό. Έχω πέσει άπειρες φορές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν μπορείς να το κουνήσεις είναι σχετικά σοβαρό. Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και από μένα Μετά από αυτά που πέρασα χτες και σήμερα, βλέποντας αυτό το ενδιαφέρον συγκινήθηκα! Μπα σε καλό σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:35 Η commie έγραψε: #5.232 16-04-08 17:35 έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έλα βρε φίλη πήγες στο γιατρό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:44 Η Kakerlak έγραψε: #5.233 16-04-08 17:44 τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικά τι έπαθες βρε κορίτσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:46 Η Ηρώ έγραψε: #5.234 16-04-08 17:46 Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Isiliel έγραψε: #5.235 16-04-08 17:48 Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:48 Η Kakerlak έγραψε: #5.236 16-04-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:54 Η commie έγραψε: #5.237 16-04-08 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πήγα, πήγα Σε γιατρούς, όχι γιατρό, γιατί έπρεπε να βγάλω και ακτινογραφίες.. Διάστρεμμα και ένα μήνα στο γύψο Click για ανάπτυξη... ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #5.238 16-04-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Ουχ! Να προσέχεις βρε!! Περαστικά σου γρήγορα-γρήγορα!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ καλή μου, ντάξει ένας μήνας είναι θα περάσει, τι να κάνω! Θα με τρώτε στη μάπα καθημερινά! Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Αχ βρε, πως το έπαθες? δεν λες που δεν το έπαθες καλοκαιριάτικα ? θα είχες σκάσει κ ούτε μπάνια ούτε τίποτα,παραστικούλια βρε Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τώρα, βλέπω τα θετικά, ή ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τόσο άτσαλα που έπεσα, απορώ πως την έβγαλα έτσι καθαρή με μόνο ένα διαστρεμματάκι! (Έπεσα απ το πατάρι, καθώς προσπαθούσα να κατέβω πατώντας πάνω σε καρέκλες) Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:02 Η Ηρώ έγραψε: #5.239 16-04-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 260 261 262 263 264 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 262 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από commie: ¨τέτοιο καιρό και μέσα στο Πάσχα περαστικά καλή μου Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω πως θα το αφήσω να με πάρει από κάτω! Μπορεί να μη φέρω γύρω απ την εκκλησία τον επιτάφιο, αλλά πρώτη - πρώτη θα σουβλίσω το αρνί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η invalid έγραψε: #5.240 16-04-08 18:36 Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αουτς, αυτό πρέπει να πόνεσε! Περαστικά κ προσοχή άλλη φορά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.