Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:14 Ο Valder έγραψε: #5.141 15-04-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με σκλαβώνεις.... με τα αγνά σου συναισθήματα Click για ανάπτυξη... Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:19 Η mania έγραψε: #5.142 15-04-08 18:19 Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:28 Η Ηρώ έγραψε: #5.143 15-04-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Γειααααάααααα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #5.144 15-04-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γειααααάααααα σου Click για ανάπτυξη... Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.145 15-04-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Με σκλαβώνεις.... με τα αγνά σου συναισθήματα Click για ανάπτυξη... Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:19 Η mania έγραψε: #5.142 15-04-08 18:19 Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:28 Η Ηρώ έγραψε: #5.143 15-04-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Γειααααάααααα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #5.144 15-04-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γειααααάααααα σου Click για ανάπτυξη... Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.145 15-04-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:28 Η Ηρώ έγραψε: #5.143 15-04-08 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Γειααααάααααα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #5.144 15-04-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γειααααάααααα σου Click για ανάπτυξη... Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.145 15-04-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τα αισθήματα οι άνθρωποι τα ζητούν μόνο από τους πρώτους στην καρδιά τους και έτσι πρέπει. Μόνο το κορμί μου έχω να σου δώσω ωραία πρασινομάλλα, κι αυτό αν θέλω κι αν δεν παίζω Tiberium Wars! Πρόσεξε τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες. Μπαίνουν σα βύσματα! If you meet them, ίσως να σουβλίσουμε και παρέα πρίν σουβλίσω τον οβελία το Πάσχα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Γειααααάααααα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #5.144 15-04-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γειααααάααααα σου Click για ανάπτυξη... Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.145 15-04-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γειααααάααααα σου Click για ανάπτυξη... Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:30 Η Ηρώ έγραψε: #5.145 15-04-08 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κούκλα μου όμορδη πώς είσαι; πώς περνάς; Click για ανάπτυξη... Ομορδαίνω Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:33 Η mania έγραψε: #5.146 15-04-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ομορδαίνω Εσύ? Click για ανάπτυξη... ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:35 Η Ηρώ έγραψε: #5.147 15-04-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #5.148 15-04-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Δε θέλω να ακούω χαζομάρες! Θα σε δείρω Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μου αρέσει το ξύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:43 Ο Bill έγραψε: #5.149 15-04-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: ασχημένω και πάω με βλέπω Μις αποβρασμα σε κάνα διυδόμαδο Click για ανάπτυξη... Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 18:44 Η mania έγραψε: #5.150 15-04-08 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κανονισε. Μην ακουω χαζομαρες γιατι θα σου φερω το ξυλο της Ηρώ εγω προσωπικα. Click για ανάπτυξη... έχεις δεί τι μπόγος καταντησα τελευταία; δεν θα με πιστέυεις άσε το πρόσωπο, μόνο αυτό με κρατάει πιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 19:50 Ο Tetragrammaton: #5.151 15-04-08 19:50 Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεεε πότε προλάβατε και τα γράψατε όλα αυτά; Σοδομα και Γόμορα που λέει και η Σαπφώ Νοταρά! Μπορούμε να κάνουμε και διαγωνισμό καλλιστείων αν θέλετε και να σηκώσουμε όλοι τις μουτσούνες μας στο net! (ναι, ναι σίγουρα θα σηκώσω φωτό...) Αρχική Δημοσίευση από nina21: Borat μένουμε στην ίδια περιοχή...μπάς και με αναγνωρίζεις τώρα???? Λέω εγώ τωρα... Click για ανάπτυξη... Ρε ο Borat είναι Πειραιώτης;Και δεν έχουμε κανονίσει ακόμη για ποτό; Ένσταση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 20:23 Ο Tetragrammaton: #5.152 15-04-08 20:23 Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε ρε παιδιά; Ποστάρατε τόσο πολύ που πάθατε υπερκόπωση; Πού είναι όλοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:31 Η ninaki έγραψε: #5.153 15-04-08 21:31 Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μαι και εγωωω!!! Πειραιώτησα...και εγωωω Εσυ??? Απο που??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο Tetragrammaton: #5.154 15-04-08 21:33 Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:39 Η ninaki έγραψε: #5.155 15-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Φρεαττύδα... Για την ακρίβεια είμαι στο τρίγωνο που σχηματίζουν πλατεία φρεαττύδος-Άγιος Βασίλης-Πλατεία Πηγάδας. (Μόνο συντεταγμένες που δε σου έδωσα...) Click για ανάπτυξη... Εγώ Πειραικη...είμαστε πολυ κοντα...για να δουμε σε ξέρω??? Πήγαινε εδω τωρα και βάλε την φατσούλα σου...Διαγωνισμός Καλύτερης μουτσούνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:41 Ο Tetragrammaton: #5.156 15-04-08 21:41 Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η ninaki έγραψε: #5.157 15-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Τις δηλώσεις μου τις έκανα... Για την ώρα δεν σηκώνω... Να πω, αρκετοί Πειραιώτες μαζευόμαστε, δεν κάνουμε κανα meeting λέω γω; Να δούμε και τις μουτσούνες μας απο κοντά! Όχι τίποτε άλλο είμαι που είμαι όπως είμαι έχω και φωτοαγένεια... Έτσι και σηκώσω φώτο θα πάθετε εγκεφαλικό! Edit: Εξάλλου μοιάζω αρκετά σε αυτο <<<< οπότε έχετε μια γενική ιδέα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε και εγω χάλια είμαι αλλά την έβαλα...έτσι είναι το παιχνιδάκι...θα δεις που θα παίξουν πολλά παιδιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:10 Ο Guest 990498: #5.158 15-04-08 22:10 Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η Ηρώ έγραψε: #5.159 15-04-08 22:14 Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 256 257 258 259 260 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 258 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα Borat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Απριλίου 2008 στις 22:18 Ο Guest 990498: #5.160 15-04-08 22:18 Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι κάνεις Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.