Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:10 Ο Valder έγραψε: #3.601 02-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι...."μανούλα" οι πηγές σου, που έχω σοβαρές υποψίες ότι ξέρω ποιές είναι, μπερδεύουν τις ανταύγιες με το σύνολο.... Άσε που έχει περάσει και ένα εξάμηνο από το πειστήριο..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η Neraida έγραψε: #3.602 02-04-08 15:14 Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #3.603 02-04-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Click για ανάπτυξη... Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #3.604 02-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #3.605 02-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι...."μανούλα" οι πηγές σου, που έχω σοβαρές υποψίες ότι ξέρω ποιές είναι, μπερδεύουν τις ανταύγιες με το σύνολο.... Άσε που έχει περάσει και ένα εξάμηνο από το πειστήριο..... Click για ανάπτυξη... Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:14 Η Neraida έγραψε: #3.602 02-04-08 15:14 Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #3.603 02-04-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Click για ανάπτυξη... Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #3.604 02-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #3.605 02-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:15 Η cibyllian: #3.603 02-04-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Click για ανάπτυξη... Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #3.604 02-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #3.605 02-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δηλαδή έχεις ένα εξάμηνο να βγείς από το κτήριο της δουλειάς σου; Click για ανάπτυξη... Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο Valder έγραψε: #3.604 02-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #3.605 02-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ελατε τωρα, μη μαλλωνετε!! Ειμαι εγω αρκετα ξανθια για ολες! Click για ανάπτυξη... Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι... είμαι σε ομηρία..... Βαλ, είπαμε μούρη-μούρη, αλλά μην το παρακάνουμε...... δεν θα το χάψω αυτό!!! Ξέρω πολύ καλά από που μπορεί να έχεις και ποιές πληροφορίες, αν και νομίζω ότι τελικά απλά το χεις ψιλοπιάσει από σχόλια σε κουβεντούλες!!! Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:29 Η cibyllian: #3.605 02-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα; Ότι με υποτιμάς και σε βλέπω να χτυπιέσαι σα χταπόδι μέχρι να βρείς κάτι που αν δεν θέλω εγώ να το βρείς, δε θα το βρείς μανάρι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Η Ηρώ έγραψε: #3.606 02-04-08 15:34 Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερούδια σας!! Τι μου κάνετε? Ξύπνησε η υπναρού....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:34 Ο Valder έγραψε: #3.607 02-04-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν σε υποτιμώ ....αν σε υποτιμούσα δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου!!!!! Αλλά μην είσαι και σίγουρος ότι δεν μπορώ να μάθω ότι χρειάζομαι..... Click για ανάπτυξη... Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:37 Η cibyllian: #3.608 02-04-08 15:37 Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:38 Η Neraida έγραψε: #3.609 02-04-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γι αυτό αλλά και για άλλους λόγους δε θα κάνω ποτέ σεξ μαζί σου παρότι ομολογώ ότι είσαι φίνο γκομενάκι! Click για ανάπτυξη... Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:40 Η cibyllian: #3.610 02-04-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Όντως με υποτιμάς. Απλά νομίζεις ότι δεν με υποτιμάς για να δικαιολογήσεις τη δική σου ματαιοδοξία ότι ασχολείσαι μόνο με ποιοτικούς άνδρες! Σίγουρα δεν με υποτιμάς ως προς την ύπαρξη ποιότητας, απλά ως προς το μέγεθός της! Έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για μένα... Be my guest και ψάξε όσο θες... Πίστευα ότι θα είσαι πιό αποφασιστική όμως... Click για ανάπτυξη... Το εύχομαι, διότι ....size matters!!!!! Μην προκαλείς την αποφασιστικότητά μου.... Πάω, για να γλιτώσω τα κλωτσίδια...φιλιάαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:42 Ο Valder έγραψε: #3.611 02-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλησπέρα Ηρώ....καλά ξυπνητούρια!!!! Βαλ, μωρό μου σε αφήνω, (ελπίζω σε καλά χέρια) γιατί με περιμένει μια μεγάλη αδυναμία μου......(ξέρεις εσύ)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ε, τωρα, αυτο δεν ειναι σωστο....δημιουργεις εντυπωσεις..... Καλως την Ηρω!!!! Καλα ξυπνητουρια! Click για ανάπτυξη... Που να δείς πόσο σωστό είναι όταν θα σε φτάσω στον πέμπτο οργασμό χωρίς καν να αφήσεις το πληκτρολόγιο... Σου έχω πεί ποιοί είναι οι άλλοι λόγοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:43 Η fielda έγραψε: #3.612 02-04-08 15:43 Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η cibyllian: #3.613 02-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεχε με την αδυναμία και καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... Λες να φάω πάλι χώμα;;;;;..... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο Bill έγραψε: #3.614 02-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Του έχει πει κανείς ότι πρέπει να φοβάται τις ξανθιές??????? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και να μην του το έχει πει κανείς, το έχει καταλάβει από μόνος του!!! Click για ανάπτυξη... Η μια μου είναι αρκετή. μάλλον θα πρέπει να αρχισω να φοβάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:01 Ο fandago έγραψε: #3.615 02-04-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σένα fielda! Όντως έχει χάλια καιρό σήμερα, τουλάχιστον σταμάτησε να βρέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η fielda έγραψε: #3.616 02-04-08 16:07 Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου fandago!!! Προς το παρόν σταμάτησε, μάλλον θα βρέξει και το απόγευμα. Εμένα με βόλεψε βέβαια γιατί βαριόμουν να ντυθώ να πάω στο κομμωτήριο και βρήκα δικαιολογία Να είχα και σοκολάτες θα περνούσα τέλεια αλλά και για αυτό θα πρέπει να βγω έξω άρα το ακυρώνω κι αυτό... Τώρα διάβασα τα χθεσινά. Έγινε χαμός κι εγώ έλειπα; Κρίμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Ηρώ έγραψε: #3.617 02-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Γεια σας!!! Τι κάνετε;; Χάλια καιρό έχει γμτ και έλεγα να πάω στο κομμωτήριο αλλά βαριέμαι να κουνηθώ τώρα. Για πείτε κανένα νέο... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιλντάκι Ναι είναι καιρός για μέσα.. όντως.. δε θα κρατήσει για πολύ όμως. Άκουσα πως σε 2-3 μερούλες θα ανέβει πάλι αρκετά η θερμοκρασία, λόγω θερμών μαζών από Αφρική.. θα καλοκαιριάσει πάλι δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο fandago έγραψε: #3.618 02-04-08 16:19 Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, έγινε χαμός, αλλά μόνο εχθές μπορούσες να το καταλάβεις. Σήμερα έχουν επανέλθει τα nicknames, οπότε δεν βγάζει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 17:04 Η commie έγραψε: #3.619 02-04-08 17:04 Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 179 180 181 182 183 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 181 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας παιδιά δεν ξέρω τι καιρό έχει στην Ελλάδα αλλά στην Κύπρο είναι τέλοιος!!! Κερνάω καφέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.620 02-04-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα σας! Σαμποτάζ! Σαμποτάζ! Γέμισε ο κόσμος ξανθιές!!! Γκαντς νταμ, καμιά φλογερή καστανομάλλα/μελαχρινή χάθηκε που να πάρει; Σας μισώ! Παρόλαυτά περάστε στο δωμάτιό μου! Click για ανάπτυξη... Παρούσα, πάντα με ζητάς όταν λείπω βρε παιδί μου κα σύ Καλησπέρα Ξέρω ότι σας ελειψα, γιατί τόση ησυχία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.