Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:26 Ο Guest 990498: #3.561 02-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε τι να τον κάνουμε; τα δαγκωματακια είναι απαρέτητα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Αρχική Δημοσίευση από mania: Παίδαρε live πρόσεχε εκτήθεσε ειρήνη μην Click για ανάπτυξη... Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η cibyllian: #3.562 02-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάνια μη φοβάσαι.Ο Μπόρατ δε δαγκώνει. Click για ανάπτυξη... Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... (δεν είναι σχόλιο....) Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι εσένα περίμενε, προσφορά δεν άκουσα πάντως ο μικρός είναι όλα τα λευτά γμτ, άσε που είναι και ρομαντικός γλυκός, σέξυ, αγριεμένο στύλ και το πίσω δεν το συζητώ παιδιά Click για ανάπτυξη... ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #3.563 02-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Guest 990498: #3.564 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ήτο καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η mania έγραψε: #3.565 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mania: Τότε τι να τον κάνουμε; τα δαγκωματακια είναι απαρέτητα Click για ανάπτυξη... Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Αρχική Δημοσίευση από mania: Παίδαρε live πρόσεχε εκτήθεσε ειρήνη μην Click για ανάπτυξη... Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η cibyllian: #3.562 02-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάνια μη φοβάσαι.Ο Μπόρατ δε δαγκώνει. Click για ανάπτυξη... Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... (δεν είναι σχόλιο....) Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι εσένα περίμενε, προσφορά δεν άκουσα πάντως ο μικρός είναι όλα τα λευτά γμτ, άσε που είναι και ρομαντικός γλυκός, σέξυ, αγριεμένο στύλ και το πίσω δεν το συζητώ παιδιά Click για ανάπτυξη... ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #3.563 02-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Guest 990498: #3.564 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ήτο καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η mania έγραψε: #3.565 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μάνια μη φοβάσαι.Ο Μπόρατ δε δαγκώνει. Click για ανάπτυξη... Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... (δεν είναι σχόλιο....) Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι εσένα περίμενε, προσφορά δεν άκουσα πάντως ο μικρός είναι όλα τα λευτά γμτ, άσε που είναι και ρομαντικός γλυκός, σέξυ, αγριεμένο στύλ και το πίσω δεν το συζητώ παιδιά Click για ανάπτυξη... ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #3.563 02-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Guest 990498: #3.564 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ήτο καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η mania έγραψε: #3.565 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Click για ανάπτυξη... Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Ο Guest 990498: #3.564 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ήτο καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η mania έγραψε: #3.565 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Ήτο καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:28 Η mania έγραψε: #3.565 02-04-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Μάλιστα, είσαι απο εκείνες ε; Μόνη Ματίνα; Είμαι ο Borat! Γιου αρ μπιούτιφουλ, Αϊ λοβ γιου.. Όχι Ειρήνη για σήμερα... Πήρα άδεια από τη σημαία και πλέον είμαι ελεύθερος υπηρεσίας... Click για ανάπτυξη... Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Ματίνα πρόσεχε τον είναι μποραρπαχτικό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: ?????? Δηλαδή μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι.....!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ω ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Bill έγραψε: #3.566 02-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μετά από εκπαίδευση πολλών μηνών ....ναι τα καταφέραμε!!!!! (δεν είναι σχόλιο....) Click για ανάπτυξη... Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.567 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ναι απο εκείνες είμαι εσύ είσαι απο εκείνους; Click για ανάπτυξη... Nαι, από εκείνους είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Phoebe έγραψε: #3.568 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Καλημέρα ή καλύτερα καλησπέρα! Διασκεδαστική η παρεούλα εδώ... Είμαι νέο μέλοσ και τα έχω λίγο χαμένα...οπότε sorry για τυχόν χαζομαρούλες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: Το έκανα ήδη......ειπαμε είμαι ξανθιά αλλά ακόμα κατι λειτουργεί μέσα στο κεφάλιμου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SUGAR24: ΜΑΤΙΝΑ... Click για ανάπτυξη... Καλως ήρθες Ματίνα!!!! Ωραία μαζεύονται σιγά- σιγά οι ξανθιές!!!! Θα κάνουμε κόμμα!!! Γιούπιιιιιιιιι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Bill: Και ο Bill δεν κάνει κοπάνες.(και παρακαλώ να μην σχολιαστεί αυτό) Click για ανάπτυξη... Φυτουκλάκιιιιιιι!!!! Και ναι είναι σχόλιο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η mania έγραψε: #3.569 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Δεν είναι και πολύ σέξυ αυτή η έκφραση... Click για ανάπτυξη... Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η viki_thess: #3.570 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μπά και γώ ολόκληρο άντρα φρέσκο φρέσκο σου δείνω Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:30 Ο Guest 990498: #3.571 02-04-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Γειά και σε εσένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:31 Ο Guest 990498: #3.572 02-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Νόμίζεις μπορατολαμαρίνα Click για ανάπτυξη... Αυτό όμως είναι sexy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #3.573 02-04-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. ψ.Γεια κι εσένα. Click για ανάπτυξη... Καλη συνέχεια Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:33 Η mania έγραψε: #3.574 02-04-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Λυπάμε χάσατε για 60 ευρώ τον πήρε η evil λυπάμε Αρχική Δημοσίευση από borat: Αυτό όμως είναι sexy... Click για ανάπτυξη... Ξέρω απο αυτά σε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η viki_thess: #3.575 02-04-08 13:34 παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Ο Guest 990498: #3.576 02-04-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλη συνέχεια Ωραία και ήθελα ένα κάτι τις να μου φαγκώνει το............ ...ν κάθε κλέφτη που μπένει στο σπίτι Click για ανάπτυξη... Γαβ... Αρχική Δημοσίευση από mania: Ξέρω απο αυτά σε λέω Click για ανάπτυξη... Τι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:35 Η mania έγραψε: #3.577 02-04-08 13:35 Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σου Βάσω γειά και απο μένα, έχω άντρα στο σπίτι, τον απάτησα με τον borat αλλα άξηζε, πέθανα στο γέλιο λέμε, κάτι σαν την αυτοκτονία που έλεγε για πάρτη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Ο Guest 990498: #3.578 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: παιδακια εγω την κανω να τελειωσω τη δουλεια που αφησα ορεβουαρ καλη συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Kαλή δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η cibyllian: #3.579 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μπόρατ ελπίζω να σε βρω ολόκληρο όταν γυρίσω. Click για ανάπτυξη... Μωρέ κι ο Ιωσήφ να ήταν...δεν θα έβγαινε ζωντανός από τον λάκο των λεόντων...ή μήπως να πω από τον λάκο με τις λεαίνες; Κυρίες και Μπόρατ ο Μπιλλ σας αποχαιρετά. Click για ανάπτυξη... Αντίο...... Αρχική Δημοσίευση από borat: Nαι, από εκείνους είμαι... Click για ανάπτυξη... Σε είχα καταλάβει..... Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: αμα ειναι να πληρωσω κιολας τι κανουμε; εχω εξοδα πολλα τωρα δεν μπορω. Click για ανάπτυξη... Ε κι εσύ....συλλεκτικό λέμε το τεκνό....κάτι πρέπει να δώσεις κι εσύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η mania έγραψε: #3.580 02-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Γαβ... Τι καλά... Click για ανάπτυξη... Τσόπα τσόπα μοκρό γαβ γαβ θα σου πώ παραπάνω πληροφορίες το απόγευμα επι προσωπικού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.