Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 16:01 Ο Bill έγραψε: #3.141 31-03-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα να δεις...και είχα μια δουλίτσα στην Πάτρα πριν λίγες μέρες...αλλά τελικά έστειλα άλλον να την κάνει!!!! Άμα το ήξερα ....θα το είχα κανονίσει και θα πίναμε και καφεδάκι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν Αθήνα. Ημουν κρυωμένος. Σημερα πρωι ήρθα Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η cibyllian: #3.142 31-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ημουν Αθήνα. Ημουν κρυωμένος. Σημερα πρωι ήρθα Πάτρα. Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς...δεν σε πιάνω πουθενά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:02 Η mania έγραψε: #3.143 31-03-08 18:02 Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Η cibyllian: #3.144 31-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:08 Η mania έγραψε: #3.145 31-03-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κοίτα να δεις...και είχα μια δουλίτσα στην Πάτρα πριν λίγες μέρες...αλλά τελικά έστειλα άλλον να την κάνει!!!! Άμα το ήξερα ....θα το είχα κανονίσει και θα πίναμε και καφεδάκι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν Αθήνα. Ημουν κρυωμένος. Σημερα πρωι ήρθα Πάτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η cibyllian: #3.142 31-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ημουν Αθήνα. Ημουν κρυωμένος. Σημερα πρωι ήρθα Πάτρα. Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς...δεν σε πιάνω πουθενά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:02 Η mania έγραψε: #3.143 31-03-08 18:02 Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Η cibyllian: #3.144 31-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:08 Η mania έγραψε: #3.145 31-03-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ημουν Αθήνα. Ημουν κρυωμένος. Σημερα πρωι ήρθα Πάτρα. Click για ανάπτυξη... Άι να χαθείς...δεν σε πιάνω πουθενά!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:02 Η mania έγραψε: #3.143 31-03-08 18:02 Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Η cibyllian: #3.144 31-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:08 Η mania έγραψε: #3.145 31-03-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέραααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:05 Η cibyllian: #3.144 31-03-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:08 Η mania έγραψε: #3.145 31-03-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέραααααααααα Click για ανάπτυξη... Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:08 Η mania έγραψε: #3.145 31-03-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Που είσαι μάνια μου;;;; Όλα καλά;;;; Click για ανάπτυξη... Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:12 Η cibyllian: #3.146 31-03-08 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ολα καλά όλα ανθηρά Εσύ πώς πάς; Click για ανάπτυξη... Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:17 Η mania έγραψε: #3.147 31-03-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλά..λέω! Τώρα διαβάζω κάτι εδώ και μου 'χουν πέσει τα μαλλιά!!! Click για ανάπτυξη... Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:18 Η cibyllian: #3.148 31-03-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πές μου τι διάβασες να σου πώ αν αξίζει να σου πέσουν τα μαλλια Click για ανάπτυξη... κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:20 Η mania έγραψε: #3.149 31-03-08 18:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: κάτι εκθέσεις από τα μαθητούδια μου... Ότι θέλουν γράφουν! Click για ανάπτυξη... Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:22 Η cibyllian: #3.150 31-03-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Δασκάλα είσαι; δεν το ήξερα, αν θές να σου δείξω εκθέσεις απο το γυμνάσιο, θα βάλεις 10' στα δικά σου και θα κάνεις αίτηση για ακύρωση του πτυχίου μου Click για ανάπτυξη... Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:26 Η mania έγραψε: #3.151 31-03-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα ....αυτά που βλέπω εδώ...απλά δεν παίζονται!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:28 Η kalypso έγραψε: #3.152 31-03-08 18:28 Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:29 Η mania έγραψε: #3.153 31-03-08 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Τι θές να μάθεις; λέμε για τράβηγμα μαλλιών απο ανάγνωση έκθεσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η kalypso έγραψε: #3.154 31-03-08 18:33 Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η cibyllian: #3.155 31-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πάμε στοίχημα; αν σου σκανάρω έκθεση μου θα κλάις μια ευδομάδα, απο ορθογραφία μέχρι συντακτικό οι δικές μου δασκάλες έπαιρναν ηρεμιστικά πρίν την ανάγνωση των εκθέσεων, κάποιες μάλιστα τις προλάβανε με την καραμπίνα και το γραπτό μου, αφού να φανταστείς απαγορευόταν η ανάγνωση της εκθεσης μου σε χώρο με λιγότερα απο 2 άτομα λόγο αυτοκαταστροφικών τάσεων του καθηγητη Click για ανάπτυξη... Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Καλησπέρα Μάνια και Σίμπυ!!! Εκθέσεις ακούω, για πείτε! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:36 Η mania έγραψε: #3.156 31-03-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Έχω ένα τέλειο βιβλιαράκι που έχει επιλογές από διάφορες εκθέσεις- μαργαριτάρια παιδιών δημοτικού! Η φαντασία τους δεν έχει όρια! Εμένα πάντα μου άρεσε η έκθεση, αλλά μόνο ως παράθεση ιδεών... Αλλιώς θέλουν όλοι να γράφουμε τα ίδια Click για ανάπτυξη... Κάποτε είχα γράψει μια έκθεση με θέμα η οικογένεια μου, είπα ότι είναι η μαμά ο μπαμπάς η αδερφή μου ο αδερφός μου και τα λοιπά ζώα στην αυλή, επί πόση ώρα έγραφα το κάθε ζώο τι έμαθα κλπ και όταν την διάβασε η δασκάλα μου μου έρηξε κάτι φωνες τότε, ακόμα με βλέπει και το θυμάτε, το τί έγινε το σωσε, στο τέλος είπε ότι είμουν εκτώς θέματος χωρίς ορθογραφία χωρός συντακτικό, χωρίς τόνους χωρίς σημεία στήξεις και έτσι μου έβαλε τότε 2 για τον κόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 18:38 Η mania έγραψε: #3.157 31-03-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα ρε..τόσο πολύ;;; Εδώ εκτός από συντακτικό, ορθογραφία και γραμματική έχω και κουλά νοήματα! Δεν ξέρω ούτε και μπορώ να φανταστώ τι θέλουν να πουν!!! Καλησπέρα και σ' εσένα καλυψάκι!!! Click για ανάπτυξη... Αστο, ακόμα και τώρα διορθώθηκα, αν δείς παλιά μου πόστ εδώ θα καταλάβεις τι χάλι είμουν πού έκανα και 5-6 μαθήματα νεοελληνικών μετά που παντρέυτηκα, πρίν είμουν ακατάσχετη αιμόραγία για το σχολείο, το τι μονάδες έτρωγα δεν λέγετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:22 Ο Γιώργος έγραψε: #3.158 31-03-08 19:22 Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:25 Η cibyllian: #3.159 31-03-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γεια σου Καλυψούλα! Γεια σας πίπολ! Click για ανάπτυξη... Καλώς τον Γιώργο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2008 στις 19:26 Ο Γιώργος έγραψε: #3.160 31-03-08 19:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλώς τον Γιώργο!!!! Click για ανάπτυξη... Σίμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.