Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πάλι καλά ο άνθρωπος!:)

Καλημέρα Μανιάρι!

Καλημέρα είδες τι κάνει η γυμναστική και η καλή διατροφή; έτσι θα γίνουμε εμείς στα 60μας; :hmm:

γερό κόκκαλο!!!! Μπράβο ο άνθρωπος:)

Μάνια καλημέρα....:clapup:

Γερότατο καλημέραααααα:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σας :redface::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα σας :redface::D
Καλημέρα:clapup:
Καλό μου που είσαι εσύ; πώς πάς; που χάθηκες; που είναι ο μικρός σου αγγελός; πές μας :clapup::clapup::clapup:

Εεεελαααα......που είσαι εσύ καλέ;;;;;;;

Απ το στομα μου το πήρες:P

ψιλοπήζω.... έμπαινα πότε πότε αόρατη και σας ψιλοέβλεπα αλλά δεν είχα χρόνο :redface:

και τώρα δλδ τα ίδια σκατά αλλά είπα να μιλήσω να μην είμαι εντελώς χαμένη :redface:

ψιλοπήζω.... έμπαινα πότε πότε αόρατη και σας ψιλοέβλεπα αλλά δεν είχα χρόνο :redface:

και τώρα δλδ τα ίδια σκατά αλλά είπα να μιλήσω να μην είμαι εντελώς χαμένη :redface:

Γιοατί σαν αόρατη καρδια μου; αν φαινόσουν δεν θα ανησιχούσαμε για σένα,θα ξέραμε ότι πήζεις, ενώ αν χαθείς τελείως ανησιχούμε:worry:

Θα φτιάξουν όλα....θα μπουν σε μια σειρά!:)

Το μωλό τι κάνει;:D

γιατί σκέφτηκα ότι αν μπαίνω και δεν γράφω θα νομίζατε ότι αδιαφορώ :redface:

σορρυ αν σας ανησύχησα :(

από τότε που ξεκίνησα και δουλειά....
ουφ :/:

πλέον όντως δεν προλαβαίνω... έχει μεγαλώσει κι ο μικρός και έχει πολύ περισσότερες ανάγκες...

το πρόγραμμα έχει ως τις 3 δουλειά, μετά να πάω να παρω τον μικρό, να ασχοληθώ μαζί του ως τις 9 που θα κοιμηθεί, και απ τις 9 και μετά να κάνω καμια δουλειά να δω και τον άντρα μου που γυρίζει κι αυτός απ τη δουλειά κατά τις 8 και να λιώσω απ την κούραση κατά τις 11 :/:

Εμφανίστηκα κι εγω.:P

Γιοατί σαν αόρατη καρδια μου; αν φαινόσουν δεν θα ανησιχούσαμε για σένα,θα ξέραμε ότι πήζεις, ενώ αν χαθείς τελείως ανησιχούμε:worry:
Να πω την αληθεια κι εγω ανησυχουσα που δε σε εβλεπα ΚουΕ.:redface:

γιατί σκέφτηκα ότι αν μπαίνω και δεν γράφω θα νομίζατε ότι αδιαφορώ :redface:

σορρυ αν σας ανησύχησα :(

από τότε που ξεκίνησα και δουλειά....
ουφ :/:

πλέον όντως δεν προλαβαίνω... έχει μεγαλώσει κι ο μικρός και έχει πολύ περισσότερες ανάγκες...

το πρόγραμμα έχει ως τις 3 δουλειά, μετά να πάω να παρω τον μικρό, να ασχοληθώ μαζί του ως τις 9 που θα κοιμηθεί, και απ τις 9 και μετά να κάνω καμια δουλειά να δω και τον άντρα μου που γυρίζει κι αυτός απ τη δουλειά κατά τις 8 και να λιώσω απ την κούραση κατά τις 11 :/:

Τουλάχιστον είσαι καλά, αυτό είναι το σημαντικο, απλά την απόμενη να βλέπουμε όταν μπένεις για να μην πάει ο νούς μας στο κακό, ρωτούσα πρίν λίγες μέρες για σένα, φοβίθηκα μήπως έγινε κάτι...

Ολα καλά:clapup::clapup: Μανουλα με τα όλα σου πιά:P

Εμφανίστηκα κι εγω.:P

Να πω την αληθεια κι εγω ανησυχουσα που δε σε εβλεπα ΚουΕ.:redface:

Εχουμε τις ίδιες σκέψεις, μήπως μου τις κλέβεις; :hmm: εγώ είμαι πρωτοπόρα παντα:hmm::P:P

Καλημέραααα!!!! :D:D:D

Φοίμπς;;; είσαι εδώ;;;:hmm::P

Μόλις ήρθα!!! :P

για να δούμε.......αυτό πως σου φαίνεται;;;;;;:P

Cibyllian μου τρέχουν τα σάλια!!! :P

Πού είναι ο συνάδελφος σήμερα;Ελπίζω μην έμπλεξε με τη βροχή.

Ποιά βροχή; Με τον ύπνο είχα τρεχάμματα!!! :P:P:P

Παιδιά ο γεράκος που σας είπα ότι ον χτύπησε αμάξι είναι μια χαρά ουτε θλάση δεν έπαθε:confused:

Τον χτύπησε αμάξι που έτρεχε με 85 έσπασε ένα παμπρίζ με το σώμα του και τον πέταξε 2 μέτρα και δεν έπαθε τίποτα:confused::clapup::clapup:

Καλά απλά απίστευτο!!! :eek::clapup::clapup::clapup:

βρε παιδιά... σορρυ :(

έχετε δίκιο όμως...
θα μπαίνω έστω στην κουβεντούλα να λέω ένα "γεια είμαι καλά και ζω" :P

Εχουμε τις ίδιες σκέψεις, μήπως μου τις κλέβεις; :hmm: εγώ είμαι πρωτοπόρα παντα:hmm::P:P
Διαβάζω το μυαλό σου.:P

Κάτω τα χέρια από τα γλυκά μου.:P
(καλά αντε πάρε:redface::P)

Καλά απλά απίστευτο!!! :eek::clapup::clapup::clapup:

Καλημέρα, απίστευτο αλλα θαυμάσιο:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

έχετε δίκιο όμως...

Αντε για να μην σε κάνουμε ντα:P Να ξέρεις ότι δεν σε κράζουμε, απλά σαγαπάμε, αν ξέρουμε οτι είσαι καλά τουλάχιστον σε μένα φτάνει, ξέρω πόσο δύσκολο είναι οπότε;)

Μας έλειψες:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Διαβάζω το μυαλό σου.:P

Κλέφτη, θα σου κάνω ΄στεκομύνηση θα σε πάω στο στεκοδηκαστήριο:P

Μόλις ήρθα!!! :P

Μπράβο Φοιμπς!!!!! Μετά από τόση τρεχάλα σου αξίζει ένα γλυκάκι!

έχετε δίκιο όμως...

Ναι, να μπαίνεις.....

Κάτω τα χέρια από τα γλυκά μου.:P
(καλά αντε πάρε:redface::P)

Μη σπρώχνεστε ρε.....θα φτιάξω κι άλλα γλυκά!:P

Παιδιά ερώτηση ποιός καλός άνθρωπος μπορεί να μικρύνει μία εικόνα animation στο μέγεθος υπογραφής; :worry: εγώ αν την κάνω μένει σταθερη:worry: Μπιλ; ξέρεις;

Παιδιά ερώτηση ποιός καλός άνθρωπος μπορεί να μικρύνει μία εικόνα animation στο μέγεθος υπογραφής; :worry: εγώ αν την κάνω μένει σταθερη:worry: Μπιλ; ξέρεις;

Για στείλε να δω τί μπορώ να κάνω.:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back