mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:22 Η mania έγραψε: #2.541 21-03-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: καλημερούδια μάνια και μισέλ! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα γλυκιά μου πώς είσαι; Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:23 Η cibyllian: #2.542 21-03-08 10:23 Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η mania έγραψε: #2.543 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η cibyllian: #2.544 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Ο Bill έγραψε: #2.545 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: καλημερούδια μάνια και μισέλ! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα γλυκιά μου πώς είσαι; Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:23 Η cibyllian: #2.542 21-03-08 10:23 Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η mania έγραψε: #2.543 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η cibyllian: #2.544 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Ο Bill έγραψε: #2.545 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:24 Η mania έγραψε: #2.543 21-03-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η cibyllian: #2.544 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Ο Bill έγραψε: #2.545 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όλα κάλαααα!!!!! Ελπίζω δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Η cibyllian: #2.544 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Ο Bill έγραψε: #2.545 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τι έγινε κυρία μου; άγχως για κάτι; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:25 Ο Bill έγραψε: #2.545 21-03-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα μπίλ, διάβασε πιό πάνω Click για ανάπτυξη... Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:26 Η mania έγραψε: #2.546 21-03-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπα, όχι ...εγώ καλά είμαι ...οι άλλοι γύρω μου κάτι έχουν πάθει! Click για ανάπτυξη... Ο καιρός φταίει Αρχική Δημοσίευση από Bill: Διαβασα! Δεν ξαναρχιζω γιατι θα λεω παλι τα χθεσινα! Click για ανάπτυξη... Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #2.547 21-03-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ο καιρός φταίει Ηταν όμορφος μου λείπει Σήμερα άν προλάβω θές κουβεντούλα; σήμερα μάλλων θα βάλω στο σπίτι, πέρασες καλά μαζί μου; Click για ανάπτυξη... Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:33 Ο Bill έγραψε: #2.548 21-03-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; και για τη μυστική αναγνωστρια που δε βλεπει βιντεο Κιτιρινα ποδηλατα-Μη μ' αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η mania έγραψε: #2.549 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Εννοείται! Μαλλον σπιτι θα μαι. 4 και σημερα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:35 Η Phoebe έγραψε: #2.550 21-03-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήριαααααααααααα!!!! Μπράβοοοοοοοοοο!!!! Χαίρομαι πολύ πολύ για εσένα!!! 4 και σήμερα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:41 Η mania έγραψε: #2.551 21-03-08 10:41 αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε να τελειώνει πλησιάζει η μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:44 Η mania έγραψε: #2.552 21-03-08 10:44 μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:45 Ο Bill έγραψε: #2.553 21-03-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:46 Η mania έγραψε: #2.554 21-03-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) και για οσες αλλες ζηλεψαν Click για ανάπτυξη... Αλλαξα πολύ ε; τον τελευταίο καιρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:49 Η cibyllian: #2.555 21-03-08 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Κιτιρινα ποδηλατα ακούμε; Click για ανάπτυξη... Danke Μπιλούκο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:50 Η Phoebe έγραψε: #2.556 21-03-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: μόλις τελειώσουν όλα σας υπόσχομαι ότι θα ξαναδείτε την mania που εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει το βαρή πεπόνι, πέρασα τόσα πολλά και περνάω ακόμα μέχρι να γυρίσει αλλα μετά σας υπόσχομαι ότι η ζωντάνια η δική μου για όσους με ξέρουν θα είναι όπως όταν π[ροτωήρθα συνεχώς πηδιχτούλα και για όσους είναι νέοι όπως δεν με έχετε ξαναδεί Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Bill: (εγω θυμαμαι πως ηταν!) Click για ανάπτυξη... Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:51 Η mania έγραψε: #2.557 21-03-08 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Και εγώ θυμάμαι πως ήταν! Έστω και σαν επισκέπτης! Click για ανάπτυξη... Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:55 Η Phoebe έγραψε: #2.558 21-03-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Αλήθεια πόσο καιρό είσουν επισκέπτης; Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:00 Η cibyllian: #2.559 21-03-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 127 128 129 130 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 128 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 11:02 Η mania έγραψε: #2.560 21-03-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εεεεεε... ας μην το συζητήσουμε καλύτερα! Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες; δεν είπα κάτι κακό, απλά ήθελα να δώ τους φάν μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μολόγα τα όλα τώρα...... Μπιιιιλ την ανακριτική λάμπα πιάσε!!!! Click για ανάπτυξη... Κατευθίαν εσύ, περίμενε πρώτα να δράσουν τα βραστά αυγά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.