Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 02:50 Η Subject to change: #2.521 21-03-08 02:50 Αρχική Δημοσίευση από borat: Νυστάζω γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Δε νυστάζω γαμώτο Αλλά θα πάω για ύπνο, μπας και καταφέρω να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η Ηρώ έγραψε: #2.522 21-03-08 02:52 Αρχική Δημοσίευση από borat: Νυστάζω γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.. αλλά είμαι σε υπερένταση.. πριν λίγο γύρισα από νοσοκομείο.. Γιατί δεν ξαπλώνεις αφού νυστάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η Phoebe έγραψε: #2.523 21-03-08 09:29 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η cibyllian: #2.524 21-03-08 09:33 Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η Phoebe έγραψε: #2.525 21-03-08 09:38 Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Νυστάζω γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Δε νυστάζω γαμώτο Αλλά θα πάω για ύπνο, μπας και καταφέρω να κοιμηθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η Ηρώ έγραψε: #2.522 21-03-08 02:52 Αρχική Δημοσίευση από borat: Νυστάζω γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.. αλλά είμαι σε υπερένταση.. πριν λίγο γύρισα από νοσοκομείο.. Γιατί δεν ξαπλώνεις αφού νυστάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η Phoebe έγραψε: #2.523 21-03-08 09:29 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η cibyllian: #2.524 21-03-08 09:33 Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η Phoebe έγραψε: #2.525 21-03-08 09:38 Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Νυστάζω γαμώτο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ.. αλλά είμαι σε υπερένταση.. πριν λίγο γύρισα από νοσοκομείο.. Γιατί δεν ξαπλώνεις αφού νυστάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:29 Η Phoebe έγραψε: #2.523 21-03-08 09:29 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η cibyllian: #2.524 21-03-08 09:33 Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η Phoebe έγραψε: #2.525 21-03-08 09:38 Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:33 Η cibyllian: #2.524 21-03-08 09:33 Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η Phoebe έγραψε: #2.525 21-03-08 09:38 Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:38 Η Phoebe έγραψε: #2.525 21-03-08 09:38 Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:42 Η cibyllian: #2.526 21-03-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααα cibyllian!!!!!!! Και μόλις σε σκεφτόμουν!!! Click για ανάπτυξη... Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:47 Η Phoebe έγραψε: #2.527 21-03-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι; γιατί;; ..... επειδή είμαι πρωϊνός τύπος; Click για ανάπτυξη... Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:52 Η cibyllian: #2.528 21-03-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ναι!!! Λέω και εγώ που χάθηκε; Σκέφτηκα κιόλας το ενδεχόμενο μήπως προτίμησες τους βραδυνούς και ξεχάσεις εμάς τους πρωϊνούς!!! Τι κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:55 Ο Bill έγραψε: #2.529 21-03-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Ω ναι! Το firefox μασάει τα άντερα του! Click για ανάπτυξη... Bάλε τον beta. Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα τρισμέγιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:57 Η Phoebe έγραψε: #2.530 21-03-08 09:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όχι παιδί μου.... εγώ ένα γκεστ έκανα εχθές, λόγω κενού..... Άλλωστε ξέρεις, ο νέος είναι ωραίος, έλα όμως που ο παλιός είναι πάντοτε αλλιώς.... Καλά είμαι, λίγο κουρασμένη και αρκετά πιασμένη..... δεν μπορώ να καταλάβω, αφού έχω πολύ καλό στρώμα...γιατί ξυπνάω πιασμένη; Εσύ τι κάνεις;;; Click για ανάπτυξη... Ωχ... μήπως φταίει και ο τρόπος που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου, μήπως κανένα ρεύμα σε χτυπάει; Περαστικά πάντως!!!!! Εγώ είμαι περίφημα! Πως θα μπορούσα να είμαι διαφορετικά; Αφού σήμερα είναι Παρασκευή!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η cibyllian: #2.531 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Γεια σου ξενυχτητζού σιμπι! Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:58 Η Phoebe έγραψε: #2.532 21-03-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καλημέρα συνάδελφε! Δεν έχει καταπληκτική μέρα εξω; Click για ανάπτυξη... Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 09:59 Η cibyllian: #2.533 21-03-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα συνάδελφε!!! Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Ξύλο, ξύλο, ξύλο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:00 Ο Bill έγραψε: #2.534 21-03-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Έλα καλέ ..... είπα κι εγώ μια φορά να σας καλησπερίσω .....και μου βγήκε το όνομα!!!!! Δεν μας ρίχνεις κανά άσμα....έτσι για να ξυπνήσουμε!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάω να στείλω κάτι πρώτα γιατί όπως βλέπεις : Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Για εμένα ναι! Για εσένα δεν ξέρω αν θα είναι σε λίγο!!! Click για ανάπτυξη... δε με βλέπω για πολύ ώρα ακόμα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:05 Η Subject to change: #2.535 21-03-08 10:05 Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:10 Η mania έγραψε: #2.536 21-03-08 10:10 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:15 Η Phoebe έγραψε: #2.537 21-03-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλημέρα! (τρόπος του λέγειν, μιας και δεν έχω κοιμηθεί ) Καλά βρε Phoebe, συννενοημένοι είστε κάθε φορά με τον Bill και μπαίνετε μαζί; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:18 Ο Bill έγραψε: #2.538 21-03-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μανιαρι!! Πώς πηγε η συνεχεια χθες; Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα Michelle!!! Ναι!!! Με τον Bill επικοινωνούμε τηλεπαθητικά! Πως νομίζεις οτι γίναμε συνάδελφοι;!!! Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Ε πες τα ρε συνάδελφε *Φοιμπς πες μου οτι δεν εχεις διακοπη ρευματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:20 Η mania έγραψε: #2.539 21-03-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα μάνια!!! Για πες πως πήγε χθες; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, είχε πρόβλημα το καφέ που πήγα, άλλαξα 4 pc επιδή δεν είχε ήχο το ακουστικό με ενοχλούσε συνεχως αυτός που είχε το μαγαζί και στο τέλος βρέθηκα αντί να μηλάω με τον άντρα μου να είμαι το πείραμα του μαγαζάτορα, με έκοβε συνεχώς, έλεγε... Πές κάτι στον Μιχάλη, έπαιζε με τις συνδέσεις και με τα νέυρα μου και όταν συγκινήθλα με τον Μιχάλη μου λέει... Ελα ρε Μαρίνα πώς κάνεις έτσι, αφού τον βλέπεις Επι 2 ώρες και αφού σταμάτησα την συζήτηση με τον μπίλ έκλεινε τις συνδέσεις, μου άλλαζε θέσεις να λέει ευχαριστώ που τουλάχιστον τον είδα, τον είδα σου λέω και ήταν ο πιό όμορφος άντρας του κόσμου, ο πιό υπέροχος, μπορούσα να κάθομαι και να τον βλέπω με τις ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 10:21 Η cibyllian: #2.540 21-03-08 10:21 καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημερούδια μάνια και μισέλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.