Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 10:59 Ο Valder έγραψε: #2.381 20-03-08 10:59 Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα και κομπλίτλι χόνεστλι ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κουνηθώ, δεν θα κατέβει και η παρέα μου, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην τιμήσω τις λιγοστές βαρετές διαλέξεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:08 Η mania έγραψε: #2.382 20-03-08 11:08 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:10 Ο Valder έγραψε: #2.383 20-03-08 11:10 Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #2.384 20-03-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:15 Η mania έγραψε: #2.385 20-03-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα και κομπλίτλι χόνεστλι ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κουνηθώ, δεν θα κατέβει και η παρέα μου, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην τιμήσω τις λιγοστές βαρετές διαλέξεις σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:08 Η mania έγραψε: #2.382 20-03-08 11:08 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:10 Ο Valder έγραψε: #2.383 20-03-08 11:10 Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #2.384 20-03-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:15 Η mania έγραψε: #2.385 20-03-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:10 Ο Valder έγραψε: #2.383 20-03-08 11:10 Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #2.384 20-03-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:15 Η mania έγραψε: #2.385 20-03-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #2.384 20-03-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:15 Η mania έγραψε: #2.385 20-03-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:15 Η mania έγραψε: #2.385 20-03-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πωωωωωωωω ΤΡΕΛΗ ΝΥΣΤΑ! Καλημέρα Μάνι Μάνι! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα μάνια μου! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα ζουζουνίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η Phoebe έγραψε: #2.386 20-03-08 11:18 Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!!! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η cibyllian: #2.387 20-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Καλημέρα ζουζουνίτσα Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η mania έγραψε: #2.388 20-03-08 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέρα σε όλους!!! Μανια κάνε υπομονή! Σε λίγο θα έρθει ο άντρας σου! Θα δεις οτι θα περάσουν οι μέρες και δεν θα το καταλάβεις! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:23 Ο Valder έγραψε: #2.389 20-03-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έκανες χθές και νυστάζεις;;; (τουλάχιστον άξιζε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Ειλικρινά τίποτα! Ας συγκρατηθώ και μια μέρα! Άσε, πρώτον νυστάζω, δεύτερον νυστάζω, τρίτον και να κουνηθώ δε θα χω παρέα και τέταρτον νυστάζω. Α! Και πέμπτον, με ανταπόκριση από τον Μεταλ Λοβερ, γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλείδωμα από την κίνηση, και με ανταπόκριση από τον KostasM, δεν έχει ηλεκτρικό σήμερα ως τις 5! ΛΟΠΟΥ δηλαδή! Θα κάτσω να κατεβάσω κανα παιχνίδι να παίξω! Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα, Απο δώ να δείς νυστα. δεν μπορούσα να την πέσω επειδή είμουν μόνη στο σπίτι και είμουν με 3 ώρες ύπνο και ήρθε φίλη να κοιμηθεί σπίτι μπάς και κοιμηθώ και πιάσαμε την πάρλα και κοιμήθηκα πάλι 3 ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνετε αυτό Click για ανάπτυξη... Σεξ θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η mania έγραψε: #2.390 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ωωωωωωραίο αυτό.....μου αρέσει η νυχτερινή κουβέντα,........... ειδικά με κανά δυο ποτηράκια για παρέα και να βγαίνουν και τα σωψυχα στη φόρα.... Click για ανάπτυξη... όταν έχεις να κοιμηθείς παραπάνω απο 3 απο την Κυριακή και προσπαθείς απεγνωσμενα να φάς, τότε αυτή η κουβέντα είναι ακόμα πιό εξαντλητική δεν βγάζεις εσώψυχα τα μάτια σου βγάζεις προσπαθώντας να μην τα κλείσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:24 Η Phoebe έγραψε: #2.391 20-03-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση, η ευδαμάδα πέρασε αργά και βασανιστικά, με πολύ εξάντληση νύστα, πείνα και τσίτωμα αν με δείς τώρα είμαι ένα όρθιο πτώμα, άσε που φοβάμε μην με πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο Εσύ πώς πάς; όλα καλά; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:26 Η cibyllian: #2.392 20-03-08 11:26 Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η fielda έγραψε: #2.393 20-03-08 11:27 Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαρτίου 2008 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι έχει απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η mania έγραψε: #2.394 20-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σεξ θέλεις! Click για ανάπτυξη... Τον άντρα μου να γυρίσει πίσω θέλω Πραγματικά αυτή την στιγμή χ****κα για το σέξ, όσο λείπει είναι ξεχασμένη η λέξη αυτή, δεν με αφορά Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια χαρά είμαι εγώ! Εσύ πρέπει να προσέχεις! Αν σε δει ο άντρας σου θα στεναχωρηθεί ακόμα πιο πολύ που έφυγε! Click για ανάπτυξη... Αν με δεί όπως είμαι τώρα θα ξαναφύγει αλλα αυτή την φορά για να πάρει τσιγάρα, να σκευτείς ότι δεν καπνίζει κιόλας, μετά πώς θα περάσουν τα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #2.395 20-03-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όντως παιδιά της τρελής γίνεται έξω.... εγώ έκανα ένα 3ωρο να κατέβω κέντρο..... και βέβαια με τα ΝΕΥΡΑ ΦΙΔΕ! Αν δεν είναι απαραίτητο μην μετακινήστε!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Καλημέρες!!! Κι εγώ τα ίδια. Πάνω που είπα να το παίξω καλή φοιτήτρια και να πάω στη σχολή να παρακολουθήσω κανένα μάθημα (καθώς δεν έχω πατήσει στα συγκεκριμένα από την αρχή του εξαμήνου) μαθαίνω ότι απεργία το μετρό και ο ηλεκτρικός. Ε πού να πάω; Την Τρίτη που έκανα το λάθος και πήγα με λεωφορεία καταρίομουν όλη μέρα μετά.... Click για ανάπτυξη... Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #2.396 20-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ωραία, ευχαριστώ κορίτσια για την κίνηση στο ίδιο μήκος κύματος, δεν έχω ενοχές πλέον! Βάζω το παιχνίδι να κατεβαίνει! Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Ο Valder έγραψε: #2.397 20-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Θέλω κι εγώωωωωω......!! Αμάν ρε Βαλ, είναι ανάγκη να το κάνεις σημαία όταν το κ*λοβαράς; Εμας που δουλεύουμε δεν μας λυπάσαι;;;;; Click για ανάπτυξη... Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η cibyllian: #2.398 20-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Για να μη γδυθώ και την πέσω για άλλο ένα δίωρο ύπνο... Click για ανάπτυξη... Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:42 Η Phoebe έγραψε: #2.399 20-03-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δούλευες σε βαρβάτους ρυθμούς δε θα περίμενες σα στρατιώτης να ποστάρει κάποιος στην Κουβεντούλα για να απαντήσεις, οπότε κάτι μου λέει ότι είσαι σχετικά εως πολύ χαλαρούλα! Click για ανάπτυξη... Σε βαρβάτους ρυθμούς δουλεύει, αλλά είναι τόσο καλή και γρήγορη που μπορεί να ασχολείται και με την δουλεία και με το φόρουμ εξίσου καλά!!! Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2008 στις 11:47 Ο Valder έγραψε: #2.400 20-03-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μπορώ να κάνω πάνω από ενα πράγματα συγχρόνως!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ώπα, ώπα! Καλό αυτό! Πες μου όμως, ειλικρινά, δε σε φτιάχνει να ξέρεις ότι με πας τρελά απίστευτα καταπληκτικά και ταυτόχρονα να σε τσιτώνω έτσι σε σημείο να θες να μου ρίξεις ξύλο; ΥΓ: Φοίβη, μαζί δουλεύετε με τη Σίμπυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.