Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά ξυπνητούρια!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τυχερέ.Ούτε για πλάκα δε μπορώ να σηκωθώ τετοια ώρα και γενικά σπάνια μετά τις 11.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κόσμε

Καλησπέρα Μάνια!!!!! :)

Καλησπέρα Μάνια!!!!! :)

Καλησπέρα γλυκό μου παιδί, πως πάς; τι κάνεις; περνάς καλά;:clapup::clapup::clapup:

Καλά ξυπνητούρια!!! :D
Ευχαριστώ σας :D
Τυχερέ.Ούτε για πλάκα δε μπορώ να σηκωθώ τετοια ώρα και γενικά σπάνια μετά τις 11.
Δεν είναι δύσκολο, απλά κοιμήσου στις 7 το πρωί ;)

Καλησπέρα γλυκό μου παιδί, πως πάς; τι κάνεις; περνάς καλά;:clapup::clapup::clapup:

Άρρωστη ακόμα αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξω :D Δε βγαίνω κιόλας αυτές τις μέρες και φτιάχνω κομπόδεμα για να πάω να ψωνίσω (πάλι!!!) όταν γίνω καλά :lol::lol::lol: Χαμός θα γίνει!!!:clapup:

Άρρωστη ακόμα αλλά δεν πειράζει, θα το αντέξω :D Δε βγαίνω κιόλας αυτές τις μέρες και φτιάχνω κομπόδεμα για να πάω να ψωνίσω (πάλι!!!) όταν γίνω καλά :lol::lol::lol: Χαμός θα γίνει!!!:clapup:

Θα πλακωθείς σε μάσα και ξενύχτη; :hmm: σε κόβω ξανά κρεβατομαμένη απο την καλοπέραση:clapup:, αντε να περάσει να χαλαρώσεις, περαστικά σου;)

Μάνια, μάνια, μάνια, μάνια ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Ευχαριστώ πολύ μάνια μου!!! Όχι μάσα και ξενύχτι καλέ, θα σηκώσω όλα τα μαγαζιά για την ανοιξιάτικη collection :D

Μάνια, μάνια, μάνια, μάνια ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Να στήσω κερκίδα;, μου αρέσει το ολέ:P πώς πάει η ζουζουνίτσα μας;:clapup::clapup::clapup:

Ευχαριστώ πολύ μάνια μου!!! Όχι μάσα και ξενύχτι καλέ, θα σηκώσω όλα τα μαγαζιά για την ανοιξιάτικη collection :D

Δεν ντρέπεσε; ανοπιξιάτικη κολεξιόν; ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ;;;;:mad::P εγώ πάλι απο σήμερα ψιλοχαζέυω κουζίνες αλλα λόγο απογέυματος που δουλευω έχω χαζέψει:mad: σας ζηλέυω που δεν δουλέυετε απόγευμα ή γενικά σπαστά:(

Το ΟΛΕ, ΟΛΕ είναι κάτι που κι εμένα πάντα μου άρεσε.... δεν έχω ανακαλύψει ακόμα γιατί;;;;;
Σχετικά καλά είμαι, ολίγον τραυματίας, αλλά δεν βαριέσαι.

Το ΟΛΕ, ΟΛΕ είναι κάτι που κι εμένα πάντα μου άρεσε.... δεν έχω ανακαλύψει ακόμα γιατί;;;;;
Σχετικά καλά είμαι, ολίγον τραυματίας, αλλά δεν βαριέσαι.

Τι έπαθες;:worry:

Μπάνιο time. Πάω να βάλω τα παπάκια μου στον αφρό και να ξεβρωμιστώ! Τα λέμε αργότερα αν είναι τσιτσιμπίκια!:D

Τώρα; είσαι καλά; χτύπησες πολλύ; :worry: :worry: :worry:

Καλούτσικα είμαι! Απλά έχω μυϊκούς πόνους και γδαρσίματα. Θα περάσει!

Μπάνιο time. Πάω να βάλω τα παπάκια μου στον αφρό και να ξεβρωμιστώ! Τα λέμε αργότερα αν είναι τσιτσιμπίκια!:D

πλιτς πλάτς! Μην τα πνίξεις τα παπάκια Βαλ!!!!:P

Δεν ντρέπεσε; ανοπιξιάτικη κολεξιόν; ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ;;;;:mad::P εγώ πάλι απο σήμερα ψιλοχαζέυω κουζίνες αλλα λόγο απογέυματος που δουλευω έχω χαζέψει:mad: σας ζηλέυω που δεν δουλέυετε απόγευμα ή γενικά σπαστά:(

Άντε καλέ!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Αν πάμε καμιά 30 γυναίκες μαζί σε ένα μαγαζί θα το αφήσουν οι πωλήτριες και θα φύγουν!!! Εμένα με συμφέρει :P Αν θέλεις πάμε να δούμε και κουζίνες ;)

Ευχαριστώ σας :D

Δεν είναι δύσκολο, απλά κοιμήσου στις 7 το πρωί ;)
Μπα δεν πιάνει ρε γμτ.:P Με τον ύπνο έχω μεγάλο πρόβλημα.Τώρα τελευταία προσπαθώ να μπω σε κάποιο υποτυπώδες πρόγραμμα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back