Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

• Thread starter Thread starter Klaus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά exparw στο wow 70ρίζω μέσα στη μέρα :D Εσύ τί λέει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ κρατάω το καλημέρα και σου εύχομαι ολόψυχα περαστικά. :D

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Καλημέρα και σε σένα λοιπόν ;)

cool περαστικά είναι!Μην γκρινιάζεις!!!

Άσε με να γκρινιάξω λίγο, άρρωστη είμαι εξάλλου. Το δικαιούμαι :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!
Σημερα θα αρχισω D'n'D!

Καλημέρες παιδάκια!! 7 κεφάλαια διάβασμα για σήμερα- τελευταίο μάθημα!! :D:D

Πού είναι το Βαλντεράκι;; Τι είχε χθές; :worry:

Καλησπέραααα!!!! :D

Πάλι δε κατάλαβα!

Dungeons and Dragons, pen and paper RPG

Αλλα τελικα δεν θα αρχισω... την επομενη Κυριακη

Dungeons and Dragons, pen and paper RPG

Αλλα τελικα δεν θα αρχισω... την επομενη Κυριακη
Οκ! Κατάλαβα! :)

Καλημέρες παιδάκια!! 7 κεφάλαια διάβασμα για σήμερα- τελευταίο μάθημα!! :D:D

Πού είναι το Βαλντεράκι;; Τι είχε χθές; :worry:

Το Βαλντεράκι ήταν στο μπάνιο!:) Χτες είχα μια κρίση νεύρων από αυτές που μου τις προκαλούν ανεπιθύμητες καταστάσεις τριγύρω μου, χαλώντας το ίματζ μου ως ενός υπέροχου ανθρώπου!:(

Έτσι κι εγώ κατέληξα σε ένα ερώτημα (παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα α, β, γ):

α) Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;:eek:

β) "Βγάλε το κραγιόν μου απ' τα χείλη, βγάλτο μου με τα δικά σου χείλη, βάλε μου φωτιάαααα..." (τι χρώμα είναι το κραγιόν οεο; ):clapup:

γ) Που είναι το Κα-γ-λυψούδι μου να με πάρει σ' άλλη γη, σ' άλλο γαλαξία να σωθώ;:(

Warlock 67, Eumoner, Silvermoon!
World of Warcraft (για τελείως καμμένους)

Human Paladin 69 Stormscale ελπίζω λίαν συντόμως 70 :P

Καλησπέρα Φοιμπίδιο!!!!:jumpy: (και λοιποι θνητοι :bleh::bleh:)

Τελος επιτελους!:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

Καλησπέρα Φοιμπίδιο!!!!:jumpy: (και λοιποι θνητοι :bleh::bleh:)

Τελος επιτελους!:jumpy::jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Θα το γιορτάσουμε!!!!!! :D:D:D:D

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: Θα το γιορτάσουμε!!!!!! :D:D:D:D

Σαμπάνιες απο αύριο.Σημερα ειναι κλειστα!:bleh::bleh:

Φοιμπς σε χρίζω επίσημο γούρι της εξεταστικής Φεβρουαριου 2008.:flowers::bleh::bleh::bleh::bleh:

Σαμπάνιες απο αύριο.Σημερα ειναι κλειστα!:bleh::bleh:

Φοιμπς σε χρίζω επίσημο γούρι της εξεταστικής Φεβρουαριου 2008.:flowers::bleh::bleh::bleh::bleh:

Χαχαχα!!!! Ευχαριστώ!!! :redface:

:|

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back