deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:11 Ο deadhead_pirate: #801 28-02-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ανδρεα, με βρισκεις κατι παραπανω απο συμφωνη σε αυτο...αληθεια... Για το εαν εχει αποτελεσμα κατι τετοιο, αναρωτιεμαι... Μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα και με το χρονο να αλλαξουν ακομα περισσοτερο με τη συμβολη του καθε ενα απο εμας... Click για ανάπτυξη... Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Να πάψει πια ο κόσμος να θεωρεί δεδομένη την βασιλεία των Δ.Υ. Και αυτά στα λέω εγώ που είμαι εδώ και πολλά χρόνια στο δημόσιο. Αλλά μόνο έτσι θα φύγει η σκουριά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #802 28-02-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η viki_thess: #803 28-02-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλημέρα Βάσω, πες μας κι εσύ τη γνώμη σου που είσαι σχετική με το χώρο... Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα εσυ αντρεα μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βικάκι! Click για ανάπτυξη... καλημερα καλη μου τι κανεις; Αρχική Δημοσίευση από mania: Οκ , μια ερώτηση μόνο, τι ενωείς το πρωτόκολο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου από το γραφείο. Θα καταχωρηθεί το αίτημα σου στα εισερχόμενα, και δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου στα αζήτητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως που ειπε ο πειρατης μανια... πρεπει να πρωτοκοληθει ενα εγγραφο για να ειναι σιγουρο οτι θα παει στους ανωτερους της υπηρεσιας καταλαβες; καθε υπηρεσια εχει τετοιο ποστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:15 Η viki_thess: #804 28-02-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:20 Ο Valder έγραψε: #805 28-02-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ανδρεα, με βρισκεις κατι παραπανω απο συμφωνη σε αυτο...αληθεια... Για το εαν εχει αποτελεσμα κατι τετοιο, αναρωτιεμαι... Μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα και με το χρονο να αλλαξουν ακομα περισσοτερο με τη συμβολη του καθε ενα απο εμας... Click για ανάπτυξη... Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Να πάψει πια ο κόσμος να θεωρεί δεδομένη την βασιλεία των Δ.Υ. Και αυτά στα λέω εγώ που είμαι εδώ και πολλά χρόνια στο δημόσιο. Αλλά μόνο έτσι θα φύγει η σκουριά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:12 Η cibyllian: #802 28-02-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η viki_thess: #803 28-02-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλημέρα Βάσω, πες μας κι εσύ τη γνώμη σου που είσαι σχετική με το χώρο... Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα εσυ αντρεα μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βικάκι! Click για ανάπτυξη... καλημερα καλη μου τι κανεις; Αρχική Δημοσίευση από mania: Οκ , μια ερώτηση μόνο, τι ενωείς το πρωτόκολο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου από το γραφείο. Θα καταχωρηθεί το αίτημα σου στα εισερχόμενα, και δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου στα αζήτητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως που ειπε ο πειρατης μανια... πρεπει να πρωτοκοληθει ενα εγγραφο για να ειναι σιγουρο οτι θα παει στους ανωτερους της υπηρεσιας καταλαβες; καθε υπηρεσια εχει τετοιο ποστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:15 Η viki_thess: #804 28-02-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:20 Ο Valder έγραψε: #805 28-02-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η viki_thess: #803 28-02-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλημέρα Βάσω, πες μας κι εσύ τη γνώμη σου που είσαι σχετική με το χώρο... Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα εσυ αντρεα μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βικάκι! Click για ανάπτυξη... καλημερα καλη μου τι κανεις; Αρχική Δημοσίευση από mania: Οκ , μια ερώτηση μόνο, τι ενωείς το πρωτόκολο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου από το γραφείο. Θα καταχωρηθεί το αίτημα σου στα εισερχόμενα, και δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου στα αζήτητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως που ειπε ο πειρατης μανια... πρεπει να πρωτοκοληθει ενα εγγραφο για να ειναι σιγουρο οτι θα παει στους ανωτερους της υπηρεσιας καταλαβες; καθε υπηρεσια εχει τετοιο ποστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:15 Η viki_thess: #804 28-02-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:20 Ο Valder έγραψε: #805 28-02-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλημέρα Βάσω, πες μας κι εσύ τη γνώμη σου που είσαι σχετική με το χώρο... Click για ανάπτυξη... με καλυψες απολυτα εσυ αντρεα μου Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Καλημέρα Βικάκι! Click για ανάπτυξη... καλημερα καλη μου τι κανεις; Αρχική Δημοσίευση από mania: Οκ , μια ερώτηση μόνο, τι ενωείς το πρωτόκολο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Να πάρεις αριθμό πρωτοκόλλου από το γραφείο. Θα καταχωρηθεί το αίτημα σου στα εισερχόμενα, και δεν πρόκειται να καταλήξει κάπου στα αζήτητα. Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως που ειπε ο πειρατης μανια... πρεπει να πρωτοκοληθει ενα εγγραφο για να ειναι σιγουρο οτι θα παει στους ανωτερους της υπηρεσιας καταλαβες; καθε υπηρεσια εχει τετοιο ποστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:15 Η viki_thess: #804 28-02-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:20 Ο Valder έγραψε: #805 28-02-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα! Click για ανάπτυξη... καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:20 Ο Valder έγραψε: #805 28-02-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Click για ανάπτυξη... Αγκαλίτσα! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα και σε σενα βαλντερακο... τι κανεις; Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:25 Η cibyllian: #806 28-02-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγκαλίτσα! Καλά είμαι Βασούλα αν και θα μπορούσα να είμαι καλύτερα αν έβλεπα λιγότερες βλακείες τριγύρω. Πάλι καλά που έχω και τη σίμπυ να μου φτιάχνει το κέφι*! *Σίμπυ πιάσε κι έναν μέτριο πλιζ για να ξυπνήσω! Ο μάστερ μίλησε... Click για ανάπτυξη... Τσακίζομαι αφεντικό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:29 Ο Valder έγραψε: #807 28-02-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίζομαι αφεντικό..... Click για ανάπτυξη... Αχ αυτή η γλώσσα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:31 Η cibyllian: #808 28-02-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αχ αυτή η γλώσσα σου... Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:33 Ο Valder έγραψε: #809 28-02-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Ναι μωρέ, ενώ η δικιά σου..... μέλιτι κεχρισμένη!!!!! Click για ανάπτυξη... Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:42 Ο deadhead_pirate: #810 28-02-08 11:42 Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η Neraida έγραψε: #811 28-02-08 11:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:50 Ο Bill έγραψε: #812 28-02-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Καλά εδώ όλη η πόλη μυρίζει τσίκνα. Λουκάνικα, σουβλάκια και μεζεδάκια στα κάρβουνα. Νέφος από τσίκνα παντού..... Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα συμβάλλουμε κι εμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η cibyllian: #813 28-02-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα δε σ' άρεσε, φέρτη πίσω να τη δώσω αλλού! Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:01 Η fielda έγραψε: #814 28-02-08 12:01 Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερούδια!!! Γι αυτό ο καιρός στο internet μου λέει ότι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχει ομίχλη;;; Από τώρα ρε παιδιά; Καήκαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Ο deadhead_pirate: #815 28-02-08 12:03 Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:04 Ο Valder έγραψε: #816 28-02-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Εγώ πάλι μόλις έκανα τη γλώσσα του Βάλντερ στα κάρβουνα!!!! Click για ανάπτυξη... Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:06 Η fielda έγραψε: #817 28-02-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Ορίστε;;;; Πού μένεις παιδί μου και ψήνουν από τις 8:30 το πρωί; Εδώ γιατί μόνο σκάβουν;;; Την τύχη μου!! Καλημέρα Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Η cibyllian: #818 28-02-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ως που μπορεί να φτάσει η ζήλια μιας γυναίκας..... Καλημέρα fielda Click για ανάπτυξη... Και η γλώσσα ενός άντρα........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:08 Ο deadhead_pirate: #819 28-02-08 12:08 Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στην Πάτρα. Που αλλού; Και δεν εννοώ στα σπίτια, αλλά σε όλα σχεδόν τα κεντρικά μαγαζιά απέξω έχει ψησταριές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:09 Η cibyllian: #820 28-02-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Οχι από τώρα. Από τις 8.30 το πρωί..... Εδώ μερικοί κεντρικοί δρόμοι μάλιστα κλείνουν εντελώς από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τις μπύρες.. Click για ανάπτυξη... Θέλω κι εγώ να πάω σ' αυτό το μέρος! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.