cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:24 Η cibyllian: #461 25-02-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου φένετε σαν χαλασμένη, η οθόνη μου την βγάζει θαμπή, και δεν βλέπω καθαρά ούτε τα πρόσωπα αρα φτέει κάτι στην οθόνη μου Click για ανάπτυξη... Κοιτά δεν είναι και σούπερ πεντακάθαρη αλλά είναι αρκετά καλή. Εγώ δηλαδή τη βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:25 Η mania έγραψε: #462 25-02-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τα προσωπα φαίνονται αλλα μάλλον λόγω ποιότητας της εικόνας ,σου φαίνονται λίγο θαμπά. Click για ανάπτυξη... θα δώ την οθόνη μου, θενκς, ήθελα να την κρατήσω αλλα δεν φαινόταν καλά θα την άλλαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #463 25-02-08 20:47 Καλησπέρα... Είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:50 Η invalid έγραψε: #464 25-02-08 20:50 Εγώ βαριέμαι που ζω. Σέρνομαι στην κυριολεξία. Είχα 10 ώρες εργαστήρια και τζάμπα έτρεχα κάθε δίωρο, αφού δεν έγινε καμία. Συνήθως στέλνουν στα mail της σχολής ανακοινώσεις αλλά σήμερα δεν ξέρω τι τους έπιασε. Γιατί παιδί μου είσαι down? Ποιος σε πείραξε να πάω να τον πλακώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η cibyllian: #465 25-02-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Μου φένετε σαν χαλασμένη, η οθόνη μου την βγάζει θαμπή, και δεν βλέπω καθαρά ούτε τα πρόσωπα αρα φτέει κάτι στην οθόνη μου Click για ανάπτυξη... Κοιτά δεν είναι και σούπερ πεντακάθαρη αλλά είναι αρκετά καλή. Εγώ δηλαδή τη βλέπω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:25 Η mania έγραψε: #462 25-02-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τα προσωπα φαίνονται αλλα μάλλον λόγω ποιότητας της εικόνας ,σου φαίνονται λίγο θαμπά. Click για ανάπτυξη... θα δώ την οθόνη μου, θενκς, ήθελα να την κρατήσω αλλα δεν φαινόταν καλά θα την άλλαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #463 25-02-08 20:47 Καλησπέρα... Είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:50 Η invalid έγραψε: #464 25-02-08 20:50 Εγώ βαριέμαι που ζω. Σέρνομαι στην κυριολεξία. Είχα 10 ώρες εργαστήρια και τζάμπα έτρεχα κάθε δίωρο, αφού δεν έγινε καμία. Συνήθως στέλνουν στα mail της σχολής ανακοινώσεις αλλά σήμερα δεν ξέρω τι τους έπιασε. Γιατί παιδί μου είσαι down? Ποιος σε πείραξε να πάω να τον πλακώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η cibyllian: #465 25-02-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Τα προσωπα φαίνονται αλλα μάλλον λόγω ποιότητας της εικόνας ,σου φαίνονται λίγο θαμπά. Click για ανάπτυξη... θα δώ την οθόνη μου, θενκς, ήθελα να την κρατήσω αλλα δεν φαινόταν καλά θα την άλλαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #463 25-02-08 20:47 Καλησπέρα... Είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:50 Η invalid έγραψε: #464 25-02-08 20:50 Εγώ βαριέμαι που ζω. Σέρνομαι στην κυριολεξία. Είχα 10 ώρες εργαστήρια και τζάμπα έτρεχα κάθε δίωρο, αφού δεν έγινε καμία. Συνήθως στέλνουν στα mail της σχολής ανακοινώσεις αλλά σήμερα δεν ξέρω τι τους έπιασε. Γιατί παιδί μου είσαι down? Ποιος σε πείραξε να πάω να τον πλακώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η cibyllian: #465 25-02-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα... Είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:50 Η invalid έγραψε: #464 25-02-08 20:50 Εγώ βαριέμαι που ζω. Σέρνομαι στην κυριολεξία. Είχα 10 ώρες εργαστήρια και τζάμπα έτρεχα κάθε δίωρο, αφού δεν έγινε καμία. Συνήθως στέλνουν στα mail της σχολής ανακοινώσεις αλλά σήμερα δεν ξέρω τι τους έπιασε. Γιατί παιδί μου είσαι down? Ποιος σε πείραξε να πάω να τον πλακώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η cibyllian: #465 25-02-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ βαριέμαι που ζω. Σέρνομαι στην κυριολεξία. Είχα 10 ώρες εργαστήρια και τζάμπα έτρεχα κάθε δίωρο, αφού δεν έγινε καμία. Συνήθως στέλνουν στα mail της σχολής ανακοινώσεις αλλά σήμερα δεν ξέρω τι τους έπιασε. Γιατί παιδί μου είσαι down? Ποιος σε πείραξε να πάω να τον πλακώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:51 Η cibyllian: #465 25-02-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... cheer up Michelle Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:52 Η mania έγραψε: #466 25-02-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλησπέρα... Είμαι down Click για ανάπτυξη... Αν είναι για το μάθημα σκέψου, κάθε εμπόδιο για καλό, μπορεί τελικά να το περάσεις, μπορεί να έγραψες κάλύτερα απο όσο νομίζεις, μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε κατ' ευχήν, εντάξει;΄τώρα θές μια αγγαλίτσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:53 Η Subject to change: #467 25-02-08 20:53 Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:56 Η mania έγραψε: #468 25-02-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το μάθημα Γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα, με έχει πιάσει μια "κατάθλιψη" από τότε που ήρθα σπίτι. Click για ανάπτυξη... φταιει ίσως ότι είχες μία ελπίδα σε αυτό το μάθημα και η απογοήτευση σε κατέβασε γενικά, κάνε κάτι να φύγει το στρές, κάνε ένα μπανάκι και δές μια αγαπημένη σου σειρά ή ενα dvd βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, βάλε ακούστικα και γκάζωσε το, θα δείς θα φύγει το πολυ στρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η invalid έγραψε: #469 25-02-08 20:58 Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #470 25-02-08 20:58 Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:58 Η Subject to change: #471 25-02-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Μπορείς να πάρεις την κολλητή σου και βγειτε για μπύρες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είσαι down! Click για ανάπτυξη... Οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν μακριά και δεν είναι και τόσο του "απρόοπτου" ούτως ή άλλως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 Η mania έγραψε: #472 25-02-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν έχω όρεξη για τίποτα από αυτά Click για ανάπτυξη... Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:02 Η Subject to change: #473 25-02-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σου έλεγα κάτι πονηρο αλλα δεν ξέρω σε πόσο μπορείς να το κάνεις ολα θα πάνε καλά, ίσως άν ξεκουβαλούσαμε απο πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BrokenHeart Πολύ δραστήριο μέλος Ο Evris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Ο BrokenHeart: #474 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Κι εγώ που την έβλεπα κάθε μέρα, τα ίδια σκατά ήμουν (Την μισώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:04 Η mania έγραψε: #475 25-02-08 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Lol δεν μπορώ, έχω να δω το σύντροφο μου από τις 12 του μήνα Και είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι down Click για ανάπτυξη... Ναι αυτό όσο και να το θές να το προσπαθείς είναι ζόρυ υπομονη το πολυ πολύ πιές κάνα ποτό βαρύ και ύπνο, ο ύπνος σε κάνει να μην εχεις τίποτα στο μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:05 Η invalid έγραψε: #476 25-02-08 21:05 Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ τα άσχημα της Αθήνας είναι ότι πρέπει να προγραμματίζεις πριν κάνεις κάτι. Πάρε τηλέφωνο το αγόρι σου και μιλήστε, σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:06 Η Subject to change: #477 25-02-08 21:06 Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά θα ξεκινήσω ένα λογότυπο που έχω αναλάβει (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον), συνήθως όταν κάνω κάτι δημιουργικό που ανεβάζει τη διάθεση... Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους πάντως για το support Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:09 Η invalid έγραψε: #478 25-02-08 21:09 Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν κάνεις και το λογότυπο για την εταιρεία της διπλωματικής μου, που έχω ξεμείνει από ιδέες;;; j/k Off topic: Τι προγράμματα χρησιμοποιείς πέραν του photoshop? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:10 Η Subject to change: #479 25-02-08 21:10 Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για σχεδιασμό εννοείς; (δλδ όχι για κώδικα) Illustrator Ειδικά για λογότυπα, το Photoshop είναι no-no. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:19 Ο Dark_kronos: #480 25-02-08 21:19 Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμ... Michelle, απλη απορεια. Κατι που υπαρχει ζωγραφισμενο σε χαρτι, μπορεις να το κανεις λογοτυπο μεσω illustrator κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.