Το είχα γράψει ως απάντηση στο καλησπέρα που έγραψες χθές
Ω αλμα ομοιοπαθούσα... Σε λίγο καιρό έχει η κολλητή μου ονομαστική γιορτή και δεν ξέρω τι θα πάρω
Της αρέσει το διάβασμα; Φοράει κοσμήματα; Τι μουσική ακούει;
Δώσε πληροφορίες για την φίλη σου:εχει κάποιο χόμπυ, τι μουσική ακούει, μάθαινει κάποια γλώσσα της αρέσουν τα κοσμηματα/κολωνιες κτλ
Τι κάνετε; Άλμα εσύ τελικά το πήρες το κινητό;

Mind που χάθηκες;
Καλησπεεερα! Όχι, δε το χω πάρει ακόμη. Όπως είχα πει και στο θρεντ θα είναι το δώρο γενεθλίων μου (ή το δώρο για το Πάσχα) και το αναμένω μέσα στον μήνα (ή αρχές Ιουνίου). Όμως τη παραγγελιά μου την έδωσα αφού πήγα και τα είδα, αποφάσισα το lumia.
Βασικά βλέπουμε τις ίδιες σειρές (supernatural, sons of anarchy) και έχουμε μπλουζάκια/βιβλία/κοσμήματα που σχετίζονται με αυτά οπότε σε πρώτη φάση έφυγα απο κει. Μετά σκέφτηκα να της πάρω σιντί του Έμινεμ που της αρέσει αλλά είναι κομπλέ. Σκέφτηκα μινιατούρες Χάρλεϋ που της αρέσουν πολύ οι μηχανές, αλλά με μεταφορικά η πιο φτηνή που βρήκα ήταν πανάκριβη.
Οπότε προχώρησα σε βιβλίο, και βιβλία της παράγγειλα η αλήθεια είναι. Δηλαδή παράγγειλα 2 που πιστεύω πως θα της αρέσουν και θα διαλέξω ένα την τελευταία στιγμή (και τα 2 σκέφτηκα να της δώσω αλλά είναι πολύ μεγάλα και θα με κράξει

).Ένα θα πω... Πρώτη επιλογή μου ήταν το Παιχνίδι του Στέμματος (το βιβλίο που βασίστηκε το Game of Thrones) αλλά μισεί τη σειρά οπότε το πιο πιθανό είναι να μου έφερνε 1000 σελίδες στο κεφάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.